Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jinak já jdu k dr. už 7.ledna.. pracuji v Německu pouze na noční směny a práci tam máme pro těhotné nevhodnou, takže automaticky zákaz práce jakmile je ženská těhotná. Do 10. jsme doma tak snad už toho 7. bude něco vidět 🙏
Krasne ráno 🌞 Jak se mate a pokracujete? Já jsem dnes 4+3 a zvažuji kdy jít k doktorce. 15.1.mám v práci volno a to bych měla byt 6+4, tak si říkám, jestli to není brzy a nejit až později, aby fakt byla jistota, ze bude srdíčko. Jak to mate v plánu vy?
@Aluschka Krásné ráno i tobě
Já jdu už 7. z důvodů co jsem psala výše.. ale jinak bych šla asi taky déle. Ale ta zvědavost 🤦🏼♀️
Já dnes poprvé vnímám víc pachy, tak doufám že se nepřidají ještě nevolnosti.
Dobré ráno holky u mě nevím jak to dopadne začala jsem krvácet už jsem teda krvácela předtím ale teď je to dost ale já na pohotovost nejdu u dcery jsem taky krvácela a na pohotovosti řeknou že je to buď a nebo stejně a nebo řeknou že mám ležet a tim že mám doma 9 měsíční dceru tak to jaksi nejde
@lovean To mě moc mrzí
Držím palce ať to dobře dopadne. Když už jsi to zažila u dcery mohlo by to i teď vyjít dobře
S tou pohotovostí máš naprostou pravdu, neřeknou nic jiného
@miisinkka já to znám víš malá má 9 měsíců na začátku jsem začala hodně krvácet měla jsem strach jezdila jsem do porodnice obden ale malá se držela měla jsem ležet dostala jsem nějaké léky ale ve výsledku stejně pokud potrat nastat má tak nastane i přes prášky i přes ležení malá byla šikulka udržela se i přes krvácení nechápu to ale prostě teď je to šikovná holka mě se nikam nechce kór teď když moc nic neuvidí a ještě je Silvestr radši si ho užiju doma s rodinou a co se má stát stane se nemám zatím žádné bolesti jen to krvácení je to stejné jak s dcerou samozřejmě vzhledem k tomu že nevím jestli nejsem mimoděložne těhotná tak uvidím ale bolesti nemám tak uvidíme
Tak podle dnešního testu jsem přesně 4+0… Na poslední kontrole nagyndě mi doktor říkal, že když otěhotnim, tak nemam chodit před 8.týdnem, že by na sonu stejně nebylo nic k vidění. Takže času dost. Jsem v USA, syn má 2,5 roku
@lovean Líbí se mi na tobě, že to bereš jak to je
Ale věřím, že je to i tím, že máš co dělat kolem dětí a není moc času nad tim přemýšlet. Držím palce ať je vše v pořádku ![]()
@miisinkka díky no taky to bylo hodně neplánované rok a půl po sobě jsem neměla v plánu chtěli jsme ještě jedno ale až bude dceři nejlépe tak tři roky ale aspoň přes dva život mě překvapil ale nějak se s tím hůř vyrovnávám ale co se má stát stane se 11.1 zjistím co a jak pokud ze mě nezačne valit krev
Ahojky holky.Rada bych se k Vám přidala..
Včera pozitivní tt ☺️️ Přikládám fotečku ☺️️
V srpnu jsem ve 14 tt podstoupila revizi dělohy z důvodu vv… ![]()
Zůstala mi taková prázdnota v srdíčku…
Snad teď už bude vše v pořádku…mám doma už skoro 13 letou slečnu, která se moc těší na sourozence ![]()
@Léňa 86 ahoj taky jsem kdysi podstoupila revizy kvůli vývojové vadě ale to už je tak 12 let asi ale teď mám tři děti a možná 4 na cestě to se ještě vše uvidí
@lovean ty jo tak to máš doma veselo vid ☺️️Ale to je krásný. Ja bych chtěla taky alespoň tři děti, tak uvidíme jak to zvládneme ![]()
@Léňa 86 to jo to mám ale hodně složité první dva syny mám s bývalým manželem nejstarší má 10 let druhý 8 ale ten je postižený a přítelem máme zatím dceru ale má teprve 9 měsíců no v plánu teď 4 fakt nebylo ale pokud se stalo tak se stalo já mám pozitivní testy ale krvácím krvácela jsem ale u všech dětí ale nejvíc u dcery to jsem co chvíli jezdila na pohotovost myslela jsem i že potracim ale dcera byla ok akorát to byli nervy ale vše dobře dopadlo teď už vím že vysilovat a jezdit na pohotovost nemá cenu takže čekám co bude zítra zkusím mají u nás do 12 lékárnu otevřenou tak Ascorutin ten není na předpis a brala jsem ho i u dcery a případně v pondělí zavolám na gyndu že krvácím co mám dělat jestli přijet nebo ne normálně jsem objednaná až od pondělí za týden ale uvidi se já nemůžu mít těhotenství v klidu