Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj tak se pridavam a doufam, ze tentokrat to vydrzime az do konce… Mam za sebou 2 zamlkla v rijnu 2019 v 10tt a cervnu 2020 v 8tt a dalsi dve SP v breznu a rijnu 2020. Tehotna jsem co ctvrt roku, ale nedokazu projít prvnim trimestrem😔
Dnes jsem 16dpo, carka uz krasna, teprve tedy 29 den cyklu, mam krátké cykly, takze mam 4dny zpozdeni…
Chtela jsem napsat utrogestan, ale doktor tam neni, takze zas bud a nebobrala jsem ho i v predchozich těhotenstvích… Objednana jsem az na 27.1. Zatim anonymne
No to je tedy mazec!!! To bych se tak moc bala, ale kdo se boji, nesmi do lesa! Takze to strasne moc drzim palecky at to vyjde a utros bych si nechala tedy napsat hned a zavadela bych 2 rano a 2 vecer
Ja mam zaludek mirna na vode rano, dost riham :X a citim podbrisek, zatim to je vse. U zadneho z deti jsem zatim nezvracela, tak uvidim ![]()
Holky kdyz by nekdo chtel, vytvorila jsem na facebooku take skrytou skupinku Zarijova miminka 2021 ![]()
@Filanda @rudepolemaku holky nejspíš taky kvůli hematomu když jsem byla na pohotovosti v tom minulém nic neviděli proč bych měla krvácet ani doktorka první nic neviděla no pak když se podívala pořádně tak tam ten hematom byl ale nějak nevím kolikátý týden ale vím že to byl první trimestr ze mě šli kusy a pak už jsem nekrvacela takže asi ze mě odešel jinak brala jsem jak Ascorutin tak ne utrogestan ale něco podobného co mi dali na pohotovosti a měla jsem ležet to ležení teď nehrozí jinak zle mi zatím nijak extra není ale v noci mě bolí nohy hrozně a prsa mě pálí občas ale zvracení si myslím že dorazí to u mě chodí později jinak dneska jsem neodolala a udělala si podruhé clear blue test a minule tak bylo plus 1-2 a teď už 3+ takže Hcg roste
@rudepolemaku Já na FB nechodím
nejde to tady udělat nějak skryté?
@lovean Jasny, najdi si skupinku a jukni se tam, casem se budou pridavat maminky a bude to take fajn.
Tady nejsem spravcem, uzavrit to musi pouze spravce skupinky;)
@rudepolemaku tak za prvé nevím jak se skupinka uzavira ale podle mě je brzy uzavírat ji teď ať se k nám můžou přidávat holky co budou mít termín ještě v září teprve jsme na začátku září s termíny takže bych počkala
@lovean zkusim te pridat, ale uz ji nekdo nasel, to je tedy zvlastni.. posli mi do zpravy prosim jak jsi na facebooku ![]()
Ahoj holky, přidávám se k vám. Jsem teď v 5. týdnu, ale doktorka mě objednala až na 19.1…byla bych klidnější, kdybych už měla nějaké info, jestli je vše ok a tak…jdete někdo taky až v 7. týdnu?
Já jsem akorát na cestě k mudr, měla bych být cca 5+5,když jsem byla minule podle ultrazvuku jsem byla 5+4 A už bylo mimi vidět, srdíčko bylo o týden později, jinak dnes premiera pri čištění zubů, měla jsem co dělat abych se ne
ale jinak mi je dobře