Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky tak já za necelou hodinu na gyndu pořád krvácim tak uvidíme u dcery jsem krvácela celý první trimestr skoro tak uvidíme jak to dopadne jsem děsně nervózní
@Akleda1989 píše:
@miisinkka nemám ale recenze měla dobré…ale snad bude vše v pořádku
Ahoj, myslím si, že můžeš být v klidu. Já byla před třemi lety v 16tt na přerušeném těhotenství, doktor mi potom řekl, že pokud chceme druhé musíme hned, že bude šance na otěhotnění mizivá, ptala jsem se pak taky věštkyně a ta řekla, že do roka budu mít miminko a kulové
…a teď tři roky po, zkusili jsme to jeden měsíc a to ještě po antikoncepci a mám dvě čárky. Na tvém místě bych to už nedělala psychika je sviňa ![]()
Holky kolik DPO jste mely dalnici na testu? Ja sem ted tak 13-14DPO a uz mam doma jen 2 testy 25 a vic kupovat nechci. Ale zas se nechci objednavat k mudr. Dokud carky nebudou pekne ![]()
@Lea L Co je dálnice?
Já měla minule jště v sedmém týdnu sytěji růžovou, ale rudá jako kontrolní prostě nebyla. Byla jsem z toho nervózní, protože jsem byla po zamklém těhotenství, ale celé tehotenství bylo v pořádku a bez jakýchkoliv problémů. Teďka mám taky pořád druhou čárku slabší než kontrolní, ale je vidět, že sílí.
@Lea L ja mela dalnici ted 16dpo…12dpo ducha, 14 dpo uz vuditelna a 16dpo dalnice
@Filanda jako silna carka fakt skoro jako kontrolni sem myslela
diky za odpoved!
@Lea L resim to same, jsem uplne stejne cca jako ty a jeste nejsoubuplne tluste. U minuleho tehu to byl 16-17dpo
pote se chci take objednat na gyndu ![]()
@lovean jsem z tebe uplne nervozni! Cekame tu vsichni na tebe <3
@rudepolemaku jee tak v tom nejsem sama aspon. Ja mela ovu 13ty den cyklu, ten zacatek je dycky nekonecny, mam pocit a pak to nějak desne utece