TP září 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
375
7.1.21 20:44

:)..

Příspěvek upraven 23.01.21 v 15:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
7.1.21 20:47

No mě zle není zatím a to u všech tří dětí hrůza ale nic nemusí znamenat to může terpve přijít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.21 20:57

Mne je dneska zle taky, po obede mivam pravidelne krizi a vecer me bolelo bricho…
Spravila jsem to cesneckou, jako kocovinu… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2250
7.1.21 21:10

@rudepolemaku No to ja také nejsem. Že bych zvracela max tak 3× za celý život je opravdu max. Kolikatym že jsi týdnu? Já jsem 7tt a přijde mi, že mi začíná vyrážet břicho :nevim: Zda se mi to moc brzo, ale já mám jinak břicho ploché.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.21 21:46

Ja se tedy vubec necitim těhotne… Bolest zad a bricha vymizela… Občas me pichne… Ale. Vubec nic mi neni… Jen unava… Ale tu mam celorocne :lol:

• Citovat
  • Upravit
8
8.1.21 09:45

@Saris12 Stáhla jsem si do mobilu aplikaci „těhotenství+“ a mimo jiné je tam právě i jak se zvětšuje bříško a podle mě pokud jsi hubená, tak je klidně možné, že už je něco malinko vidět. Taky jsem zvědavá jak to bude u mě, protože vážím 45kg, tak čekám, že to bude vidět brzy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
8.1.21 10:15

Ahoj, snad se k vám můžu pomalu přidat. :) Dneska dělaný clearblue 14DPO (3+6), takže snad bude všechno cajk. ;) MS má ale dle kalendáře přijít zítra, tak snad už nedorazí, nic tomu zatím nenasvědčuje. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
8.1.21 10:48

Holky musim říct, že úplně hubená nejsem, ale to bříško u toho druhého je vidět už teď 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
8.1.21 10:53
@rudepolemaku píše:
@lovean ty jsi ale jeste,, mlada,, v tabulkach hodne spadnes presne kdyz mas TP ve 35 letech a vic :/

Holky, neděste se tu navzájem, já jsem po pročítání těchto diskuzí před 1. screeningem byla totálně vynervovaná, už jsem se málem připravovala na odběr plodovky, za měsíc mi bude 36.

No a při včerejším screeningu vše v pořádku, riziko DS 1:4484. Takže „vyšší“ věk ještě nemusí apriori znamenat, že to dopadne špatně :mavam:

Edit: Jo a ještě dodám, že „tabulkové“ populační riziko výhradně podle věku bylo 1:224, ale to je pořád jen tabulka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
8.1.21 10:55

@Bar.b0ra Já tuto aplikaci mám staženou od začátku a jsem s ní opravdu spokojená. O všem je přehled a víš co s jak je velké a jak vypadá. ;)
Já měla vždy cca 53kg max a teď mám 56,5 :think:
Kdyz mám uplé věci, tak mám bricho vylezle. A to sladké nemusím, spise ovoce a neprejidam se. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
8.1.21 10:59

@sisifa tyyjo takze to jsi teprve 27DC? Mazec ze uz mas vysoke hcg na 2-3tydny wau! Moc gratuluji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
8.1.21 11:05

Tehotenstvi+ je za me nej aplikace ;) a nemate nahodou nekdo i Pregnancy tracker? Nevim kdyz jsem si nevybrala platbu zda je zdarma nebo ne, protoze mi frci, ale platbu ja vzdy odskrtnu ze zadne navic funkce nepotrebuji nebo tak, tak nevim. V platbach telefonu nic nevidim :nevim:

Dneska jsem se domluvila na kontrolu 20.1. A dal uvidim ke komu budu chodit, neb ma lekarka ma ambulabci jen v pondeli a po deli je jediny den co bohuzel nemohu kvuli hlidani :(. A tady jsou konplet testiky, uz jsem spokojena 🤣 🤣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
8.1.21 11:07

@Lea L jak jsi na tom s testikem ty??:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
8.1.21 11:14
@rudepolemaku píše:
@sisifa tyyjo takze to jsi teprve 27DC? Mazec ze uz mas vysoke hcg na 2-3tydny wau! Moc gratuluji :srdce:

Doufám, že je to dobře :lol: :lol: ještě jsem dělala i ze stejného vzorku ráno klasickej mamatest a srovnávala jsem ho s prvním testem, co jsem zkoušela ve středu, a myslím, že sílí pěkně, takže já si menstruaci o víkendu vůbec nepřipouštím… Snad to dopadne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
8.1.21 11:19

@sisifa urcite mrcha nedoarzi :) mas krasne testiky! Chtela, ja jsem si delala clear blue par dni zpet. Mela jsem tam teprve 1-2tydny ale myslim, ze se to zeovna muselo nejak lamat :). Tak drzim palecky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí