Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Market248 Ahojky ja jdu na gyndu 13/1 a to budu 6+1 tak dam vedet co vse videl. U me po ZT chteli abych prisla 4+6, ale stejne by nic nevidel, tak jsem doktora umluvila na toho 13/1 😊
@Market248 Uvidíš, třeba ne. Mě chtěli taky objednat na 6+0, ale nakonec jdu o týden později, až budu 7+0. Jen to o týden delší čekání… ![]()
Holky, nestrašte s těma testama, chtěla jsem si ještě jeden udělat, kdybych šla měla cestu kolem lékárny teda… no uvidím… ![]()
@Anonymní píše:
@Market248 Uvidíš, třeba ne. Mě chtěli taky objednat na 6+0, ale nakonec jdu o týden později, až budu 7+0. Jen to o týden delší čekání…Holky, nestrašte s těma testama, chtěla jsem si ještě jeden udělat, kdybych šla měla cestu kolem lékárny teda… no uvidím…
V klidu já dělala dneska Pepino a čárka v pohodě
@Kačka_0000 ja mela ovulaci 21.12. a prvniho hezky viditelneho ducha jsem mela 9dpo..aby tam nebyly dve mimca😊
@Martinie jeee to bys byla hodna, kdyz si vzpomenes 😊 a drzim palce❤️️
@Kačka_0000 tak ja mam zpozdeni 5 dni. Ale mela jsem ovu az 16DC ![]()
@Market248 no tak snad něco malinko uvidí ☺️️Já jdu až 29, právě aby bylo vidět už více no ☺️️
@Va-Janka ja delam celou dobu jen maxe, mela jsem i jine( ty jsem ale nelepila) a je pravda ze tam byla carka hned viditelnejsi, max je asi opatrnejsi
dneska jsem uz ale spokojena a mam vyraznou u maxe
tady jsem to vyfotila vcetne popisku. Prvni test byl moc brzy a nic tam nebylo( byl jen nejaky rozpity, ale na pamatku take nalepeny ![]()
@rudepolemaku taky si myslim
je fajn mit nekoho kdo je na tom tak moc podobne.. ![]()
@Léňa 86 a to mi puvodne sestra rekla, abych prisla jeste driv, tak uvidim co mi doktorka rekne😊
Ahoj, snad se můžu taky přidat, i když sem z toho pořád trochu nervózní a nerada bych něco zakřikla. Doma mám 2,5 letého chlapečka z IVF a 30.12. jsem objevila dvě čárky na testu po prvním měsíci snažení. Pořád tomu nevěřím.. Dnes bych měla být podle posledni ms 5+3tt a na kontrolu jdu 19.1., snad bude všechno v pořádku. Všem nám držím palce, ať nám to dobře dopadne. ![]()
Holky, je tu některá z vás z Prahy a okolí? Já jsem z Ostravy, ale uvažujeme o stěhování, tak by mě zajímalo, jak se vám žije, lidi, finance, co přístupnost kočárků atp. Díky ![]()
Ja si delala test vcera, dneska 4+4tt a cekat do 27meho, to bych mela byt 7+2, snad bude vse ok ![]()