Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, vemte mě taky mezi sebe
já jsem taky 4+4tt, na gyndu jdu 13.1., určitě je brzy, ale aspoň zjistíme, zda je tam kde má…
dneska jsem jednorázově zašpinila, asi z námahy, tak jsem nervózní jak nikdy
snad bude vše ok ☺️️
Přikládám moje testy, 9dpo, 11 dpo, 13dpo a plastový 14 DPO ![]()
@Ema_Tobi Ahoj, také jsem byla brzy, ale dobrý. Sice jsem se nervovala než jsem šla na další kontrolu kvůli srdicku, ale vše bylo ok, tak už jsem klidnější. Hodně štěstí ![]()
@Ema_Tobi jee ahojky, my jsme na tom uplne stejne taky jsem 4+4tt a na kontrolu jdu 18.1.😊
Jee to nas tu je vic co jsme 4+4
ja se hlasim take <3
Nevim kdo se ptal, ale ja jsem od Prahy
u Berouna ![]()
Ahoj holky, já jsem 6+1, k doktorovi jdu 15.1., snad bude vše ok
.. mívám dlouhé cykly, takže dnes jsem cca 24 dpo ![]()
Tak co holky jak Vám dneska je? Taky se cítíte tak nervózně před první kontrolou? Mě v hlavě pořad jede aby to bylo všechno v pořádku ![]()
@Akleda1989 ahoj mě je dobře ale jsem nervózní z toho jak to u mě dopadne jestli se plod vyvíjí to je nevýhoda toho když ženská krvácí že musí na kontrolu dřív než je to vhodné u dcery to bylo stejné snad už se v pondělí dozvím nějaký verdikt
@Akleda1989 díky dám pak vědět určitě akorát tentokrát jdu až na 11:45 takže budu vědět později než minule a taky je naprd že budu dýl nervózní
Ahoj, mně bylo celý den docela dobře, ale takhle večer mi bývá zle od žaludku.
Včera jsem měla trochu strach, aby bylo všechno v pořádku, ale řekla jsem si, že s tím stejně nic neudělám a že bych se do kontroly asi jinak zbláznila, když jdu až 19.
(a to bůhví, co bude vidět, nevím, jestli nejdu zbytečně brzy…
)
@Anonymní píše:
Ahoj, mně bylo celý den docela dobře, ale takhle večer mi bývá zle od žaludku.
Včera jsem měla trochu strach, aby bylo všechno v pořádku, ale řekla jsem si, že s tím stejně nic neudělám a že bych se do kontroly asi jinak zbláznila, když jdu až 19.(a to bůhví, co bude vidět, nevím, jestli nejdu zbytečně brzy…
)
Ahoj, taky jdu 19.1. na kontrolu, měla bych být 7+0tt, co ty? ![]()
@Anonymní píše:
@Veruna94 Jéé, to budeme úplně nastejno! Budu taky 7+0
Tak snad nám to oběma dobře dopadne a uvidíme i srdíčka. Začínám být čím dál nervóznější, i když si říkám, že to neovlivnim.. ![]()
@Veruna94 No, nejsi v tom sama, mám to stejně. Taky se snažím uklidnit, ale moc mi to nejde ![]()
Byla bych ráda, kdyby bylo srdíčko, ale jsem smířená s tím, že si možná ještě počkám, se synem to byl stejný scénář - první kontrola 7+0, za týden jsem šla znovu, jestli je srdíčko. Už teda bylo, ale kdyby to bylo stejně, tak je to ještě o týden delší čekání…
![]()