Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@lovean delala jsem jeste obyc z odpoledni moci a byl tam silny duch..tak doufam, ze postupem dni bude silit.. je pravda, ze jsem nikdy nemela falesne pozitivni..vzdy bud total bilo nebo totohle a vic. I v prvnim tehu ![]()
@Aluschka diky..snad bude vse v nejlepsim poradku..uz aby byla prvni kontrola a ![]()
@Lea L určitě já taky neměla nikdy falešný akorát já jdu pozítří už na gyndu pořád chvilkami krvácím tak se jdu radši ukázat
Ja uz mela pozitivni test tolikrat, že jsem k tomu dost skepticka a vim ze to nic neznamena
ale tentokrát si i přes to vsechno pripadam vic klidna… Snad to tentokrat vyjde… Take mam jednoho syna v září, druheho na konci srpna
tretiho v cervnu
@Lea L vitej ![]()
@Lea L ahojky, vitej!! Mas tam carku pekne videt! Ja jsem prvni test udelala a nic jsem nevidela. Nastesti jsem ho nevyhodila a dala jsem ho do skrinky. Za dve hodiny jsem ho vzala, ze ho jdu vyhodit a cucim jak pero z gauce, ze tam snad neco vidim! No a to byla nejaka uplna nahoda, neb to muselo byt asi teprve 7dpo-8dpo!!! Myslela jsem, ze jsem tak 10dpo, ale pak mi doslo, ze den styka se nerovna vlastne ovulace a v mem pripade tam spermie musely az 3 dny nekde pockat 🤣 🤣 protoze ted mi test zacina krasne silit!! Urcite vse bude jak ma!!!
@rudepolemaku diky. Dneska jsem zjistila, ze v Tete uz tenhle test neprodavaji a tak nebudu mit srovnani stejneho testu
ale koupila jsem 25 a kdyz bude ve ctvrtek pozitivni tak doufam, ze bude vse okej
jinak ja taky tezko rict kolik jsem DPO..vysle mi pozitivni ovu test, ale tezko rict, kdy opravdu byla ![]()
Ahoj holky tak se k vampridavam jsem 5+5 vše v pořádku akorát doktorka teda nic neříkala o srdicku. Dalsi termin utz mám 25.1 tak snad už se dozvím víc a TP mám 3.září
@Nikolniky25 Neboj, u mě v 5tt také srdicko neviděla. Vcera jsem byla na utz znovu a už 7tt a srdíčko krásně bilo. ![]()
Hodně stesti.
Ahoj holky…s testem v koši mám také zkušenosti. Už se mi to jednou stalo, tak mi to tentokrát nedalo a šla jsem se ještě přesvědčit a ejhle…:) tak snad bude vše ok. Podle kalendáře jsem 4+5tt