Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@lovean no teda, tak to vůbec nemáš jednoduché…A teda musíš být statečná, prošla a prochazis si pěkně složitými situacemi…
Držím palečky aby bylo hlavně vše v pořádku ![]()
@Léňa 86 statečná ani moc ne dost si pobrecim a zvládat to dost často nezvládam chtěla jsem miminko ještě jedno až budou dceři tak nejlépe nějak tři roky a teď pokud vše dopadne a mě se miminko udrží tak to bude když bude mít rok a půl takže to bude blázinec ale jinak děkuji
@lovean se slzami jde ven to co v sobě držíš a i tak si myslím, že musíš být nezkutečně silná..
A snad máš přítele, který tě podrží, ta opora je hrozně důležita ![]()
@Léňa 86 no tak ta podpora přítele není tak velká jak bych potřebovala snad se pokud miminko donosim změní protože on je ten co mě přemlouval abych si ho nechala já bych asi nedokázala ho dát pryč ani sama ale přemýšlela jsem ale on nechce tak doufám že se víc zapojí samozřejmě že musí chodit do práce on je podnikatel ale doufám že mi připadne co nejvíc pomůže
Ahoj holky, já zatím odchytávám duchy, ale vypadá to, že sílí. I u druhé dcery jsem to tak měla - teprve po 35. dnu cyklu se objevovaly první slabé čárky. Tak uvidím jak to dopadne. Mám dvě dcery ( 6,5 roku a druhá mela před pár dny dva roky), mezi nimi jsem měla ještě jedno zamlkle těhotenství.
Ahoj holky, tak já jsem taky měla pozitivní test 24.12.
Dostali jsme dárek k Vánocům. Akorát bych potřebovala poradit - MS jsem měla 15.11. a to fakt šílenou a pak kolem zač. prosince bylo lehké špinění (na toal. papíru trošku krve, den nic, den zase…a tak). Jinak cyklus jsem měla vždycky tak 31-33. A po dvou týdnech mě to fakt překvapilo. A ovulaci vždycky až těsně před MS. Tak teď nevím, co jim mám na gyndě říct jako poslední MS a odkdy se to pak bude počítat. Včera jsem dělala Digit. test a ukazál 2-3 týdny. Takže 4-5tt. Nemáte někdo zkušenost? Tohle jsem nikdy nezažila, i když doma máme už 4 prcky
, první má 5, druhý bude mít 4, třetí má 2 a čtvrtá 9měs. Vždycky tak po roce a půl. Už se nemůžu dočkat až uvidím srdíčko
, jdu 11.1.
@Marťa2345 ty jo tak já se tu nervuju že jsem možná po 9 měsících těhotná a jak vidím tak ty jsi teda šikovná jak to vše zvládáš?
@Marťa2345 já jsem u druhé dcery hlásila datum MS ale rovnou jsem říkala, že je tak o týden mladší. To potvrdila i Dr. z UTZ a psali mi stáří těhotenství a termín porodu a vše podle UTZ. Hlásila jsem to i když jsem se objednávala na screening v 1. trimestru a taky mě objednali podle toho. ![]()
@Marťa2345 jo a co se týká té menstruace tak já taky nevím kdy jsme měla poslední menstruaci já ale krvácím i teď ale taky nevím kdy jsem měla menstruaci
@lovean Je to super, s děckama už je zábava a některé jsou ve školce, takže fajn
a teda - zlatý manžel… Oba jsme vždycky chtěli velkou rodinu. Tak se nenervuj, bude to super ![]()
@Filanda Děkuji moc za zkušenost, je pravda, že jak píšeš Ty, že máš postupně sílící duchy, tak já měla negat. testy v předchozích těhu i 12 dnů po vynechané MS. Tak nahlásím to stáří
Díky
@Marťa2345 tak já bohužel nemám tak super přítele jak píšeš ty dítě chce ale s pomáháním teda nic moc a jak to zvládáš třeba s nošením dětí v těhotenství? Po mě třeba i malá skáče ale celkově nevím jak to zvládat
Ahojky, pridavam me dnesni prekvapeni
vcera byl duch po limitu, dneska toto viz fotecka <3 jak vam je? Me tedy pekne boli podbrisek.
@rudepolemaku píše:
Hlásím, že já mám dceru 11let, syna co měl teď 26.12 rok.
26.12. se narodil manžel a mladší dcera je 28.12. ![]()
Jinak koukám, že je nás tu asi zatím víc s dětmi než prvorodiček.