TP září 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
451
13.1.21 10:29

@Martinie to je paráda ❤️️❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2163
13.1.21 10:32

@Staninka30 no vidis to a takovy krásný duch. Kdyz zkusíš z ranní moči, bude jeste hezčí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.21 10:50

Ahoj holky, ja Vas nestiham cist, ja jsem dnes take 5+2 a kontrola az 27.1. Stejne si rikam, ze to beztak neovlivnim a co se ma stat se stane, jako uz tolikrat… Tak uvidime nejak to dopadne… Gratuluju vsem ke kontrolam a drzim palce i k ostatnim. K.

• Citovat
  • Upravit
17925
13.1.21 10:56

@Tůtlinka Zitra ho udelam, a pošlu snad nebudu zklamaná. Dekuji jsi hodna :potlesk: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2163
13.1.21 11:01
@Anonymní píše:
Ahoj holky, ja Vas nestiham cist, ja jsem dnes take 5+2 a kontrola az 27.1. Stejne si rikam, ze to beztak neovlivnim a co se ma stat se stane, jako uz tolikrat… Tak uvidime nejak to dopadne… Gratuluju vsem ke kontrolam a drzim palce i k ostatnim. K.

Ahojky, tak to mas az teda za dlouho :). Ale je to jak říkáš, neovlivni to nic ted. Me tak objednala sestra dle posledni MS na toho 19teho :). Taky ti drzim palce :kytka:

@Staninka30 věřím, že nebudeš :hug:. Budu vyhlížet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
13.1.21 11:15
@Anonymní píše:
Ahoj holky, ja Vas nestiham cist, ja jsem dnes take 5+2 a kontrola az 27.1. Stejne si rikam, ze to beztak neovlivnim a co se ma stat se stane, jako uz tolikrat… Tak uvidime nejak to dopadne… Gratuluju vsem ke kontrolam a drzim palce i k ostatnim. K.

Ahojky, já jsem podle aplikace 6+1 a kontrola je 26.1. Už se nemůžu dočkat toho, co mi řeknou. Je nás tu koukám více, co jsme zažily ne moc hezké chvilky. Tentokrát věřím, že nám to všem už konečně dobře dopadne. A držím nám palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
13.1.21 11:18

A jinak devcata jak se vseci cítíte? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
13.1.21 11:19

@Tůtlinka Oki pisnu ti pak do SZ. :palec: ;).A ještě jednou děkuji za takovou podporu. Dekuji. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.21 11:34

Layla

@Va-Janka bohužel to je život a musí se to tak brát. Někdo si s partnerem sedne tak jako my a mají dítě po jednom sexu, někdo se leta snaží a podaří se, někomu fokonce s určitým partnerem vůbec, s jiným napoprvé. Tak to je a já to nikomu nezazlívám, tak to žádná snažilka nemůže zazlívat mě 😊 bohužel když kojím, nedá mi doktor žádnou antikoncepci, museli jsme se teda chránit jen přerušovaným sexem nebo kondomem. No bohižel bohudík i přesto se tam jedna opice zatoulala ;)

• Citovat
  • Upravit
1117
13.1.21 11:35

Ahojky všem. Já jsem si taky “užila”, ale pevne věřím, ze tentokrat bude vše ok. Jsem dnes 6+2 a na kontrolu jdu už v pátek. Tak snad bude vidět srdíčko a bude vše v pořádku a dostanu první fotecku a prukazku. Testy mi silily pekne, teď už testuji sporadicky. Jinak dnes mi ráno bylo pekne zle, myslela jsem, ze půjdu zvracet a zatím jsem to ustala. Ale pořad to není úplně ono. Jak se cítíte vy ostatní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
13.1.21 11:37

@Staninka30 ahoj já se cítím překvapivě dobře teda nějaký mouchy jsou ale zatím je mi dobře až na bolest nohou vlastně hlavně v noci a trošku mě poboliva v krku ale snad to bude v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
13.1.21 11:39

@Aluschka ahoj já jsem zjistila že se mi navaluje jen když mi něco smrdí jinak dobré a ještě občas když si čistím zuby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
13.1.21 11:42

Ahoj holky, všem gratuluji k druhým carkam a krásným foteckam z ultrazvuku 😍 já jdu na kontrolu v pátek.. jedine co mě fakt trápí, že je mi neustále špatně, žádná chuť k jídlu, pocit na zvracení, ale nezvracim.. je to fakt hrůza :( máte na to někdo nějaký tip, jak si ulevit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
13.1.21 11:43

@Tůtlinka treba ja jsem vzdy mela slabsiho ducha z ranni moci nez kdyz jsem si delala test den pred odpoledne :X

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.21 11:48

@Tůtlinka jo me taky objednala sestra, nechapu, pritom jsme byli s doktorem domluveny ze po tom vsem prijit hned, jenze tam nebyl, takze byla desne prijemna a mam pocit ze to snad udelala jeste naschval :roll:
@Anpani ja mela ovu 12dc,25 dc uz pozitivni test, tak předpokládám, ze by to mohlo byt o kousek starsi, uvidime no jak to dopadne :kytka: K.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky