Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Janča2021 To je škoda, já jdu právě příští čtvrtek poprvé a to budu 7+1, tak to jí taky určitě ještě nedostanu..
Ahoj holky,
ja po tech hnusnych bolestech nekolik. Hodin, co jsem lezla po strope, furt cekam ldy zacnu krvacet a zatim nic, tak uvidime… Prvni kontrolu mam ve stredu, dnes jsem 6+4, posledni tyden je mi fakt mizerne… Od rana me tlaci zaludek, cokoliv s nim tak hned citim, vsechno se mi hned vrací, pali me zaha… A stupnuje se to a kolem čtvrté hodiny odpoledni uz umiram, do toho jsem unavena jak chodici mrtvola… Ani s jednim synem jsem tohle nemela… Asi uz jsem stara
K.
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
ja po tech hnusnych bolestech nekolik. Hodin, co jsem lezla po strope, furt cekam ldy zacnu krvacet a zatim nic, tak uvidime… Prvni kontrolu mam ve stredu, dnes jsem 6+4, posledni tyden je mi fakt mizerne… Od rana me tlaci zaludek, cokoliv s nim tak hned citim, vsechno se mi hned vrací, pali me zaha… A stupnuje se to a kolem čtvrté hodiny odpoledni uz umiram, do toho jsem unavena jak chodici mrtvola… Ani s jednim synem jsem tohle nemela… Asi uz jsem staraK.
Ahoj tak to je dobré znamení že nekrvacis to asi bude dobré uvidíš já jdu v pondělí ale já zase pro změnu krvácím hlavně v noci už jsem z toho na palici už čekám na pondělí jak na smilování ať vím co se děje ale zase se těším na víkend že si konečně trochu odpočinu
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
ja po tech hnusnych bolestech nekolik. Hodin, co jsem lezla po strope, furt cekam ldy zacnu krvacet a zatim nic, tak uvidime… Prvni kontrolu mam ve stredu, dnes jsem 6+4, posledni tyden je mi fakt mizerne… Od rana me tlaci zaludek, cokoliv s nim tak hned citim, vsechno se mi hned vrací, pali me zaha… A stupnuje se to a kolem čtvrté hodiny odpoledni uz umiram, do toho jsem unavena jak chodici mrtvola… Ani s jednim synem jsem tohle nemela… Asi uz jsem staraK.
Ahoj, tak to je super zpráva. Dneska jsem na tebe myslela, tak doufám, že bude už vše v pořádku. ![]()
@lovean no bojim se aby to zas nebylo zamlkle, uvidim ve stredu. Drzim palce at je vse ok ![]()
@Va-Janka jeee diky, no kez by, ale snazim se si moc nedelat nadeje, radeji pak byt mile překvapena
i kdyz vim, ze to nic neznamena, tak jsem si delala jeste test a testovaci nabehla driv nez kontrolní… Takze hcg ocividne roste, snad tam bude miminko i se
fakt by to byl náš zazrak
K.
@Anonymní píše:
@lovean no bojim se aby to zas nebylo zamlkle, uvidim ve stredu. Drzim palce at je vse ok
@Va-Janka jeee diky, no kez by, ale snazim se si moc nedelat nadeje, radeji pak byt mile překvapenai kdyz vim, ze to nic neznamena, tak jsem si delala jeste test a testovaci nabehla driv nez kontrolní… Takze hcg ocividne roste, snad tam bude miminko i se
fakt by to byl náš zazrak
K.
TAk o zázraku bych ti mohla povídat.
ale já budu slavit až po 14 tt. Jsem teda v klidu a těším se ale až po 14tt budu v klidu.
V kolik jdeš ve středu na kontrolu? Já jdu totiž taky. ![]()
@Va-Janka ja mam teda pocit ze v klidu nebudu nikdy uz ![]()
Jdu v 10.45 ale jak to tak znam, tak tam budu stejne cekat, takze buh vi
tak si dame vědět
K.
Holky já mám ještě jeden hloupý dotaz ![]()
Už si všímate že by vám rostlo břicho? Nebo teda kdo už jste cca v 8tt… mám totiž tu 7cm cystu a doktorka říkala že je to hodně velké a že uvidíme ještě se bude zmenšovat nebo ne… A už vidím že se mi to břicho docela nafouklo tak se mi honí hlavou myšlenky jestli se třeba nezvětšila ta cysta ![]()
vím že je zbytečné se s tím stresovat, jen mě zajímalo jestli je to běžné že by se začalo břicho trochu zvětšovat už tak brzy ![]()
Moc děkuju za odpovědi ![]()
@Janča2021 já bych měla mít taky na levém vaječníku cystu ale mě se nemá co zvětšovat já jsem i tak dost silná ale poboliva mě trošičku ta levá strana jako žádná velká bolet která se nedá vydržet ale cítím to trošku uvidím co na pondělní kontrole jestli je vše ok
@Tůtlinka píše:
@Kikina_2020 ahaaa tak to rozumím. Tak snad to nejak ve zdravi a v klidu vydrzis, nez ti daji smlouvu, urcite jo
. Ja mam odpracovano 11 let, v soucasne firme 6 let. No vidis, to mas krasne carky, je videt, ze je silnejsi
. Ja zkousela vcera 39 dc mamatest a byla stejne silna jako kontrolní, ale to prd vypovida stejne jak jsou kdy silne čárky. Jeste zkusim posledni test co mam doma jeste v pondeli, den pred kontrolou u doktora pro sichr a koncim. Hlavne, aby bylo vse jak ma u doktora no, to uz zacinam byt ted nervozni z toho a to je patek
Ahojky, tak jsem se na to vybodla a šla jsem na nemocenskou a pak odcházím.
Nechci nic riskovat. Zkusím na chvílí najít nějakou jinou práci. Na mateřskou bych tak či onak nejspíš nárok neměla, jelikož nemám odpracováno co mít mám ![]()
@Kikina_2020 Ahoj, ahaa tak aspon jsi ted v klide
. A pak se uvidi. To kdyz nemas narok na materskou, tak misto toho je nejaky ten rodicovsky prispevek nebo tak ne? Úplně se zatim neorientuju v techto vecech, ale vzpominam si na neco takoveho u kamaradky, ktera otehotnela hned po skole.
Ahojky
Dvě čárky na testu na mě vykoukli 1.1.2021 a 21.1.2021 už bylo vidět i slyšet srdíčko 6+2 ![]()
Mám za sebou mimoděložní těhotenství odebrání pravého vejcovodu a dva potraty.. tak mám radost
snad se po 3 a půl letech dočkáme vytouženého miminka ![]()
TP 7.9.2021
Všem ve skupince gratuluji k těhotenství a přeji aby všechno bylo v pořádku
![]()
@Janča2021 píše:
Holky já mám ještě jeden hloupý dotaz
Už si všímate že by vám rostlo břicho? Nebo teda kdo už jste cca v 8tt… mám totiž tu 7cm cystu a doktorka říkala že je to hodně velké a že uvidíme ještě se bude zmenšovat nebo ne… A už vidím že se mi to břicho docela nafouklo tak se mi honí hlavou myšlenky jestli se třeba nezvětšila ta cysta
vím že je zbytečné se s tím stresovat, jen mě zajímalo jestli je to běžné že by se začalo břicho trochu zvětšovat už tak brzy
Moc děkuju za odpovědi
Myslím, že můžeš být v klidu🤭 😂já mám už taky pěkné bříško ale já jsem v uvozovkách po čtvrté těhotná, to je pak prý taky znát. A kalhoty už začínají v být těsně ![]()
@Va-Janka píše:
Myslím, že můžeš být v klidu🤭 😂já mám už taky pěkné bříško ale já jsem v uvozovkách po čtvrté těhotná, to je pak prý taky znát. A kalhoty už začínají v být těsně
Jsem teprve 6+2 a nafouklá jsem také jak balón
je to hormonální změnou ![]()
Snad nevadí, že jsem se tady k vám takhle vetřela
ale je super mít někoho s kým můžete sdílet pocity ![]()