TP září 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7997
24.1.21 13:17

@Kejty.nkaa děkuji dám vědět snad to dobře dopadne pokud ano určitě dám i fotečku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
24.1.21 14:00

Ahoj holky :mavam: já už mám doma 2letého kluka a na silvestra jsem zjistila, že se zadařilo druhé mimčo :) podle menzes jsem 7+4, ale k doktorce mě sestra objednala až na 3.února, taková věčnost… Termín porodu zatím vychází na 8.září. 8o
Docela mě trápí nevolnosti, ale nezvracím. Nechuť k jídlu, málo piju, točení hlavy. Teď si připravuji citronádu, tak snad tu budu moct pít.
Také se těším na fotku z ultrazvuku, jak říkám - „na panďuláčka“ :dance: Nebydlíte některá na Plzni jihu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
24.1.21 14:08

@Kejty.nkaa Pocita se to podle ultrazvuku. Nejvíc myslím podle 1.screeningu. Podle ms je to spis orientační. Musela bys mít ovu přesně 14.den cyklu a to máme málokterá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
24.1.21 14:12

@BigGold7 Já mám podobné příznaky jako ty. Nevolnosti mi nedělají vůbec radost, jedine snad takovou, ze v prvním trimestru nepriberu, spis zhubnu :lol: a s čím mám poslední týden fakt problém je to pití! To je katastrofa. Doufám, ze se to co nejdřív spraví. Můžou za to ty nevolnosti. Jak se napiju, je mi ještě hůř… já mám z minule kontroly takovouto fotku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
24.1.21 14:32

@BigGold7 vítej mezi námi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.21 14:54

@Pařížanka1 moc děkuju za zkušenosti :)

Já teda taky přikládám první foto :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
24.1.21 16:26

Ahoj holky, já se snad konečně taky k vám přidám. Minulý rok dvakrát biochemické těhu. Teď jsem od prosince na neschopence, že třeba budu mimo stres z prace a povede se to.. no a ono snad joo, minule při biochemickém nikdy čárka nesilila, byla slabá ale viditelná, ale každým dnem slábla a slábla. tak teď už to snad vyjde, dnes podle ms 4+4 a ve čtvrtek jsem objednaná k dr.tak doufám že tam už konečně bude 🤰

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
24.1.21 16:29

@Jiriiinka budu držet palce ať už to teď vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
24.1.21 16:55

@lovean děkuju, věřím v to že už ano ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
24.1.21 17:20

@Jiriiinka moc držím palečky ať je vše v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
24.1.21 18:20

@Léňa 86 děkuji za podporu ❤️️❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
24.1.21 19:28
@Kejty.nkaa píše:
@Kikina_2020 Taky se těším až bude vidět :) a hlavně co to bude, chtěla bych holčičku, už mám doma 8miletého syna.
Ty máš nějaké další děti?

Nene, já děti ještě nemám, já teprv v červnu dokončila studium. Přítel má prďolku, 3 roky, kluka. :oops: Já bych chytěla taky klučíka, u nás v rodině jsou samé ženské, ale koneckonců, co na tom sejde, hlavně ať je to zdravé :oops: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.21 19:39

Ahoj holky, ja uz mam kluky 3, tak bysme si samozřejmě přáli tu holčičku, ale po vsem co jsme si za posledni 1,5 prozili uz to ani neresim a doufam, ze ve stredu uvidim prdolku i se :srdce: K.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.1.21 20:05
@Anonymní píše:
Ahoj holky, ja uz mam kluky 3, tak bysme si samozřejmě přáli tu holčičku, ale po vsem co jsme si za posledni 1,5 prozili uz to ani neresim a doufam, ze ve stredu uvidim prdolku i se :srdce: K.

Taky jdu ve stredu na prvni kontrolu, podle cyklu bych mela byt 6+6 tt, co Ty?

• Citovat
  • Upravit
7997
24.1.21 20:53
@Anonymní píše:
Ahoj holky, ja uz mam kluky 3, tak bysme si samozřejmě přáli tu holčičku, ale po vsem co jsme si za posledni 1,5 prozili uz to ani neresim a doufam, ze ve stredu uvidim prdolku i se :srdce: K.

Já jsem měla dva kluky a třetí mi vyšlo holčička z praktického hlediska bych raději holčičku jinak je mi to jedno já jdu na kontrolu zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí