Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Tůtlinka píše:
@Kikina_2020 ahoojTentokrat to urcite dopadne dobře
. A to jsi tu carku tenkrat mela o dost slabsi stale? Ja jednou SP taky prodělala a ted jsem 5+2 a na kontrolu jdu v utery, tak jsme na tom podobne
. Prsa boli šíleně nejvic z boku a bradavky - radeji nedotykat
![]()
a unava taky strašná, k ranu nejde spát, za to jinak bych spala pořád
V podbřišku boli po kazdem jídle, coz nechápu, ale snazim se co nejmin sledovat, i když to jde těžko
Držím palečky
Přídávám foto, můžeš kouknout. Tenkrát jsem si myslela, jaká je to dálnice, ale už taková zůstala.
teď když dělám test, tak nabíhá pozitivní čárka zároveň jak nabíhá moč
![]()
Já se nesleduju skoro vůbec, tohle byly jen věci které mě šokovaly
![]()
Držím palečky ![]()
@Lea L píše:
@Kikina_2020 ahoj,ja jdu na potvrzeni take pristi stredu a mimi rikame taky fazolka!u nas tedy pracovne fazolka 2
A byla jsem presvedcena, ze tentokrat nic..a test sem delala spis z hecu
Tak snad nám to výjde
já prostě věděla, že to tam bude tak jsem ho udělala ![]()
@Kikina_2020 to joo mas krasne testy tentojrat, takze to bude dobré
Ja mela ted doma testů, tak jsem predvedla klasickou testovaci manii, ale uz končím
. Carka mi taky nabiha uz soucasne jak to saje vzorek
. Tak ťuk ťuk at nam to vyjde. Ja to dnes prehnala s dlouhou prochazkou az me uz pichalo v pobrisku a bolely záda, tak uz se radejc budu vic šetřit ![]()
Moje testy: ![]()
@Anonymní píše:
@lovean uvidim pokud nezacnu do zitra krvacet, zkusim volat doktora jestli by me nevzal driv, ze mam bolesti… Ale nevidim to dobre, je to fakt hnusny
@rudepolemaku mela si velke křeče nekolik hodin, ze si je musela rozdychavat a i presto bylo vse ok? Moc bych si to přála, ale ty bolesti jsou fakt hnusny a uz to trva moc dlouhoK.
Ano, mela jsem obrovske krece. Mimo materstvi jsem fotografka. Byla jsem v 6tt kdyz jsem v tom tydnu fotila v rozlvetlem sadu 11 rodin a svatbu. Cestou z te svatby jsem ridila autem(2hcesta) a v tom me chytly silene bolesti, presne jako kontrakce. Bylo to sileny. Zastavila jsem nekde na dalnici u krajnice, silene jsem brecela, volala jsem chlapovi, ze je po vsem a rozjizdi se mi potrat. Dojela jsem pak domu a druhy den sla na gyndu. Miminko pod sebou hematon, doktor protivnej jak prdel, po prohlidce jsem zacala krvacet. Jen jsem brecela a brecela. Dalsi den jsem tam jela opet a chytla jsem mladou super lekarku, rekla mi ze plod tam je, nasadila mi uteogestan, naridila odpocinek. Ten lekar mi jen pred tim rekl: bud se to udrzi nebo ne… nazdagrrrrr. A lekarka opravdu moc mila. No udrzelo se to a prave,,to,, tu vedle me spinka:) muj kluk Davidek mel ted akorat rok ![]()
@rudepolemaku to je krásný pribeh
mne uz je lepe, zatim nekrvacim… Nevim co si o tom myslet… Asi se dam. Na modleni… Dekuju za podporu K.
@Tůtlinka píše:
@Kikina_2020 to joo mas krasne testy tentojrat, takze to bude dobréJa mela ted doma testů, tak jsem predvedla klasickou testovaci manii, ale uz končím
. Tak ťuk ťuk at nam to vyjde. Ja to dnes prehnala s dlouhou prochazkou az me uz pichalo v pobrisku a bolely záda, tak uz se radejc budu vic šetřit
Moje testy:
To já mám bohužel špatnou práci. Takže denně na nohách celých 8 hodin
je to záhul, ale musím to přežít. ![]()
@Kikina_2020 no a nemuzes zustat doma? Ja mam pro zmenu praci 8,5 hodiny denne na zadku a ver mi, ze je to taky peklo. Se zadama se lecim permanentně, fyzicka na nic a ted kdyz sednu, tak do pul hodiny me hodne bolí podrisek. Mam praci co jde zcela bez omezeni delat z domu a vlastne dle aktualnich opatremi bych tedy z domu mela delat, ale mam nadrizeneho, ktery to nechce dovolit (jen castecne), protože covid je podle nej chripecka. U nas v praci uz covid je a ja nehodlam riskovat, za to mi nic nestoji. Mam poruchu imunity a naposledy, kdyz jsem v praci chytla virus neznámého puvodu, tak jsem 5 dni v kuse lezela v horeckach. Jsem proto zatim na PN, i kdyz jsem si od doktora vyslechla ponizujici kecy, ale jsem za PN ted rada, jsem v klidu a hlavne trpim velkou unavou a mdlobama a nemuzu sedet, takze bych stejne ted praci nedala. Ale do budoucna bych chtela zjistit, pokud bude vse v poradku, zda by mi doktor mohl hodit na papir treba doporuceni prace z domu pro nadrizeneho. Protoze covid opravdu riskovat nehodlam. ![]()
@Tůtlinka píše:
@Kikina_2020 no a nemuzes zustat doma? Ja mam pro zmenu praci 8,5 hodiny denne na zadku a ver mi, ze je to taky peklo. Se zadama se lecim permanentně, fyzicka na nic a ted kdyz sednu, tak do pul hodiny me hodne bolí podrisek. Mam praci co jde zcela bez omezeni delat z domu a vlastne dle aktualnich opatremi bych tedy z domu mela delat, ale mam nadrizeneho, ktery to nechce dovolit (jen castecne), protože covid je podle nej chripecka. U nas v praci uz covid je a ja nehodlam riskovat, za to mi nic nestoji. Mam poruchu imunity a naposledy, kdyz jsem v praci chytla virus neznámého puvodu, tak jsem 5 dni v kuse lezela v horeckach. Jsem proto zatim na PN, i kdyz jsem si od doktora vyslechla ponizujici kecy, ale jsem za PN ted rada, jsem v klidu a hlavne trpim velkou unavou a mdlobama a nemuzu sedet, takze bych stejne ted praci nedala. Ale do budoucna bych chtela zjistit, pokud bude vse v poradku, zda by mi doktor mohl hodit na papir treba doporuceni prace z domu pro nadrizeneho. Protoze covid opravdu riskovat nehodlam.
Ono právě že nemůžu, měla jsem tu práci 2 roky brigádně při studiu a teď od prosince jí mám na HPP, takže jsem ve zkušebce tudíž to musím přečkat. Po zkušebce mám už smlouvu na neurčito. Jen mám strach, až zjistím co a jak, jestli bude vše ok, tak budu pokračovat, když ne tak odejdu. 🤷🏼♀️
@Tůtlinka píše:
@Kikina_2020 to joo mas krasne testy tentojrat, takze to bude dobréJa mela ted doma testů, tak jsem predvedla klasickou testovaci manii, ale uz končím
. Tak ťuk ťuk at nam to vyjde. Ja to dnes prehnala s dlouhou prochazkou az me uz pichalo v pobrisku a bolely záda, tak uz se radejc budu vic šetřit
Moje testy:
Já jsem dnes 39DC, tak jsem z hecu zkusila poslední test co jsem měla doma
nadšená jsem naživo je testovací silnější než kontrolní, tak snad u dr. bude vše ok ![]()
@Kikina_2020 ahaaa tak to rozumím
. Tak snad to nejak ve zdravi a v klidu vydrzis, nez ti daji smlouvu, urcite jo
. Ja mam odpracovano 11 let, v soucasne firme 6 let. No vidis, to mas krasne carky, je videt, ze je silnejsi
. Ja zkousela vcera 39 dc mamatest a byla stejne silna jako kontrolní, ale to prd vypovida stejne jak jsou kdy silne čárky. Jeste zkusim posledni test co mam doma jeste v pondeli, den pred kontrolou u doktora pro sichr a koncim. Hlavne, aby bylo vse jak ma u doktora no, to uz zacinam byt ted nervozni z toho a to je patek ![]()
Ahoj děvčata, tak jak jste dopadly?
já na výbornou, potvrzené 6+1tt, roste podle tabulek, srdíčko bije, ko za 4 týdny a bude už i průkazka. ![]()
@Kikina_2020 ahoj čekám na pondělí doufám že bude vše ok pokud ano tak už dostanu průkazku v to pondělí a to je dobře že je vše ok
Ahojky, i ja mam dneska po kontrole
. Podle ms 6+2, realne o neco mene. Miminko uz melo
a pod plodem mam dva hematomy, takze odpocivat, utrogestan a uvidi se co bude
. S 13m prckem to moc odpocivat nejde, on jeste nechodi a vsude ho taham( tezkej jak..). Ale aktualne to jsou vlastne fajn zpravy
pristi kontrola za tyden, ma lekarka pak ma 14 dni dovcu.
Ahoj, ahoj, směla bych se ještě přidat?
Zatím jen opatrně, potvrzeno ještě nemáme…