TP září 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65
14.1.21 18:14
@Tůtlinka píše:
@Kikina_2020 ahooj :mavam: Tentokrat to urcite dopadne dobře :hug:. A to jsi tu carku tenkrat mela o dost slabsi stale? Ja jednou SP taky prodělala a ted jsem 5+2 a na kontrolu jdu v utery, tak jsme na tom podobne :). Prsa boli šíleně nejvic z boku a bradavky - radeji nedotykat :oops: :lol: a unava taky strašná, k ranu nejde spát, za to jinak bych spala pořád :) V podbřišku boli po kazdem jídle, coz nechápu, ale snazim se co nejmin sledovat, i když to jde těžko :lol: Držím palečky :kytka:

Přídávám foto, můžeš kouknout. Tenkrát jsem si myslela, jaká je to dálnice, ale už taková zůstala. :roll: teď když dělám test, tak nabíhá pozitivní čárka zároveň jak nabíhá moč :lol: :lol:
Já se nesleduju skoro vůbec, tohle byly jen věci které mě šokovaly :D :oops:
Držím palečky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
14.1.21 18:16
@Lea L píše:
@Kikina_2020 ahoj,ja jdu na potvrzeni take pristi stredu a mimi rikame taky fazolka! :srdce: u nas tedy pracovne fazolka 2 :mrgreen:
A byla jsem presvedcena, ze tentokrat nic..a test sem delala spis z hecu :lol:

Tak snad nám to výjde :srdce: já prostě věděla, že to tam bude tak jsem ho udělala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2163
14.1.21 19:37

@Kikina_2020 to joo mas krasne testy tentojrat, takze to bude dobré :) Ja mela ted doma testů, tak jsem predvedla klasickou testovaci manii, ale uz končím :). Carka mi taky nabiha uz soucasne jak to saje vzorek :andel:. Tak ťuk ťuk at nam to vyjde. Ja to dnes prehnala s dlouhou prochazkou az me uz pichalo v pobrisku a bolely záda, tak uz se radejc budu vic šetřit 8)
Moje testy: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
14.1.21 20:57
@Anonymní píše:
@lovean uvidim pokud nezacnu do zitra krvacet, zkusim volat doktora jestli by me nevzal driv, ze mam bolesti… Ale nevidim to dobre, je to fakt hnusny :(
@rudepolemaku mela si velke křeče nekolik hodin, ze si je musela rozdychavat a i presto bylo vse ok? Moc bych si to přála, ale ty bolesti jsou fakt hnusny a uz to trva moc dlouho :,( K.

Ano, mela jsem obrovske krece. Mimo materstvi jsem fotografka. Byla jsem v 6tt kdyz jsem v tom tydnu fotila v rozlvetlem sadu 11 rodin a svatbu. Cestou z te svatby jsem ridila autem(2hcesta) a v tom me chytly silene bolesti, presne jako kontrakce. Bylo to sileny. Zastavila jsem nekde na dalnici u krajnice, silene jsem brecela, volala jsem chlapovi, ze je po vsem a rozjizdi se mi potrat. Dojela jsem pak domu a druhy den sla na gyndu. Miminko pod sebou hematon, doktor protivnej jak prdel, po prohlidce jsem zacala krvacet. Jen jsem brecela a brecela. Dalsi den jsem tam jela opet a chytla jsem mladou super lekarku, rekla mi ze plod tam je, nasadila mi uteogestan, naridila odpocinek. Ten lekar mi jen pred tim rekl: bud se to udrzi nebo ne… nazdagrrrrr. A lekarka opravdu moc mila. No udrzelo se to a prave,,to,, tu vedle me spinka:) muj kluk Davidek mel ted akorat rok :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.21 21:50

@rudepolemaku to je krásný pribeh :srdce: mne uz je lepe, zatim nekrvacim… Nevim co si o tom myslet… Asi se dam. Na modleni… Dekuju za podporu K.

• Citovat
  • Upravit
65
15.1.21 08:09
@Tůtlinka píše:
@Kikina_2020 to joo mas krasne testy tentojrat, takze to bude dobré :) Ja mela ted doma testů, tak jsem predvedla klasickou testovaci manii, ale uz končím :). Carka mi taky nabiha uz soucasne jak to saje vzorek :andel:. Tak ťuk ťuk at nam to vyjde. Ja to dnes prehnala s dlouhou prochazkou az me uz pichalo v pobrisku a bolely záda, tak uz se radejc budu vic šetřit 8)
Moje testy: :lol:

To já mám bohužel špatnou práci. Takže denně na nohách celých 8 hodin :( je to záhul, ale musím to přežít. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2163
15.1.21 08:33

@Kikina_2020 no a nemuzes zustat doma? Ja mam pro zmenu praci 8,5 hodiny denne na zadku a ver mi, ze je to taky peklo. Se zadama se lecim permanentně, fyzicka na nic a ted kdyz sednu, tak do pul hodiny me hodne bolí podrisek. Mam praci co jde zcela bez omezeni delat z domu a vlastne dle aktualnich opatremi bych tedy z domu mela delat, ale mam nadrizeneho, ktery to nechce dovolit (jen castecne), protože covid je podle nej chripecka. U nas v praci uz covid je a ja nehodlam riskovat, za to mi nic nestoji. Mam poruchu imunity a naposledy, kdyz jsem v praci chytla virus neznámého puvodu, tak jsem 5 dni v kuse lezela v horeckach. Jsem proto zatim na PN, i kdyz jsem si od doktora vyslechla ponizujici kecy, ale jsem za PN ted rada, jsem v klidu a hlavne trpim velkou unavou a mdlobama a nemuzu sedet, takze bych stejne ted praci nedala. Ale do budoucna bych chtela zjistit, pokud bude vse v poradku, zda by mi doktor mohl hodit na papir treba doporuceni prace z domu pro nadrizeneho. Protoze covid opravdu riskovat nehodlam. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
15.1.21 16:58
@Tůtlinka píše:
@Kikina_2020 no a nemuzes zustat doma? Ja mam pro zmenu praci 8,5 hodiny denne na zadku a ver mi, ze je to taky peklo. Se zadama se lecim permanentně, fyzicka na nic a ted kdyz sednu, tak do pul hodiny me hodne bolí podrisek. Mam praci co jde zcela bez omezeni delat z domu a vlastne dle aktualnich opatremi bych tedy z domu mela delat, ale mam nadrizeneho, ktery to nechce dovolit (jen castecne), protože covid je podle nej chripecka. U nas v praci uz covid je a ja nehodlam riskovat, za to mi nic nestoji. Mam poruchu imunity a naposledy, kdyz jsem v praci chytla virus neznámého puvodu, tak jsem 5 dni v kuse lezela v horeckach. Jsem proto zatim na PN, i kdyz jsem si od doktora vyslechla ponizujici kecy, ale jsem za PN ted rada, jsem v klidu a hlavne trpim velkou unavou a mdlobama a nemuzu sedet, takze bych stejne ted praci nedala. Ale do budoucna bych chtela zjistit, pokud bude vse v poradku, zda by mi doktor mohl hodit na papir treba doporuceni prace z domu pro nadrizeneho. Protoze covid opravdu riskovat nehodlam. :zed:

Ono právě že nemůžu, měla jsem tu práci 2 roky brigádně při studiu a teď od prosince jí mám na HPP, takže jsem ve zkušebce tudíž to musím přečkat. Po zkušebce mám už smlouvu na neurčito. Jen mám strach, až zjistím co a jak, jestli bude vše ok, tak budu pokračovat, když ne tak odejdu. 🤷🏼‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
15.1.21 17:36
@Tůtlinka píše:
Moje testy: :lol:

Já jsem dnes 39DC, tak jsem z hecu zkusila poslední test co jsem měla doma :lol: nadšená jsem naživo je testovací silnější než kontrolní, tak snad u dr. bude vše ok :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2163
15.1.21 18:33

@Kikina_2020 ahaaa tak to rozumím :). Tak snad to nejak ve zdravi a v klidu vydrzis, nez ti daji smlouvu, urcite jo :kytka:. Ja mam odpracovano 11 let, v soucasne firme 6 let. No vidis, to mas krasne carky, je videt, ze je silnejsi :). Ja zkousela vcera 39 dc mamatest a byla stejne silna jako kontrolní, ale to prd vypovida stejne jak jsou kdy silne čárky. Jeste zkusim posledni test co mam doma jeste v pondeli, den pred kontrolou u doktora pro sichr a koncim. Hlavne, aby bylo vse jak ma u doktora no, to uz zacinam byt ted nervozni z toho a to je patek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
20.1.21 12:01

Ahoj děvčata, tak jak jste dopadly? :oops: já na výbornou, potvrzené 6+1tt, roste podle tabulek, srdíčko bije, ko za 4 týdny a bude už i průkazka. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
20.1.21 12:05

@Kikina_2020 ahoj čekám na pondělí doufám že bude vše ok pokud ano tak už dostanu průkazku v to pondělí a to je dobře že je vše ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
20.1.21 14:32

Ahojky, i ja mam dneska po kontrole ;). Podle ms 6+2, realne o neco mene. Miminko uz melo :srdce: a pod plodem mam dva hematomy, takze odpocivat, utrogestan a uvidi se co bude ;). S 13m prckem to moc odpocivat nejde, on jeste nechodi a vsude ho taham( tezkej jak..). Ale aktualne to jsou vlastne fajn zpravy ;)) pristi kontrola za tyden, ma lekarka pak ma 14 dni dovcu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
21.1.21 10:13

Ahoj, ahoj, směla bych se ještě přidat?
Zatím jen opatrně, potvrzeno ještě nemáme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
21.1.21 14:37

@Erian ahoj určitě můžeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie