TP září 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.1.21 11:50

@Aluschka mne neni vubec nic, krom unavy, ale tu mam celorocne, takze si ani těhotne nepripadam :lol: K.

• Citovat
  • Upravit
17925
13.1.21 11:52

@lovean A co na tu bolest si vzít magnesium a I pit ji.Tak to je fajn ze jinak je vše oki, ja spatne spím :(. Každou chvilku vzhuru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
13.1.21 11:57

@Staninka30 taky špatně spím a já kvůli migrénám beru magnosolov dlouhodobě takže magnézium mám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
428
13.1.21 11:58
@Anonymní píše:
@Va-Janka bohužel to je život a musí se to tak brát. Někdo si s partnerem sedne tak jako my a mají dítě po jednom sexu, někdo se leta snaží a podaří se, někomu fokonce s určitým partnerem vůbec, s jiným napoprvé. Tak to je a já to nikomu nezazlívám, tak to žádná snažilka nemůže zazlívat mě 😊 bohužel když kojím, nedá mi doktor žádnou antikoncepci, museli jsme se teda chránit jen přerušovaným sexem nebo kondomem. No bohižel bohudík i přesto se tam jedna opice zatoulala ;)

Ja jsem antikoncepci vhodnou pro kojici brala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2163
13.1.21 12:53

@rudepolemaku tak toje zajímavé :). Ja vlastne ani nikdy jindy nez z ranni nezkousela, beru, ze po ranu je nejvic koncentrace :)

@Anonymní píše:
@Tůtlinka jo me taky objednala sestra, nechapu, pritom jsme byli s doktorem domluveny ze po tom vsem prijit hned, jenze tam nebyl, takze byla desne prijemna a mam pocit ze to snad udelala jeste naschval :roll:
@Anpani ja mela ovu 12dc,25 dc uz pozitivni test, tak předpokládám, ze by to mohlo byt o kousek starsi, uvidime no jak to dopadne :kytka: K.

Me prijde, ze v dnesni dobe, situaci jsou mnohem vice lidi takovy podrazdenejsi a nemili. Ze ted narazit na mileho cloveka co chce pomoct je snad vetsi rarita. Věřím, ze to bude dobré :hug:

Ja si prosla driv tim, ze s minulym partnerem jsme se snazili o mimco nekolik let asi, vyzkousela jsem ledacos, ja fungovala jak hodinky. Pak jsem ho p3p letech primela k vysetreni a problem byl tam no, u neho. Rekli, ze prirozene neni sance, tak nas objednali na ivf, my tu moznost prirozeneho vypustili a mesic pred ivf prirozene zaděláno. Bohužel, v necelem sestem tydnu SP a tyden po potratu se objevila endometrioza - cysta. Byl rozchod nejak z tech nervu, ja byla na laparoskopii a pak brala 3 roky do ted Vissane na endo, byla jsem v umelem prechodu, dobrovolne tak dlouho. Pak uz ale me to menilo a byla ze me takova frigida s nezajmem o dite, o zivot, ze jsme se se soucasnym partnerem shodli, ze kvuli tomu to vysadim. No nedavali jsme si pozor, ale taky necekali, ze by se pri te me minulosti brzy zadarilo. No 5 mesicu od vysazeni a 1.1. Na testu duch 8o. A test jsem mimochodem zkousela jen z haluze, ze jsem ho mela doma a ze bylo 1.1. novej rok :lol: Tak to pekne zaclo ten rok a snad i bude pokracovat, kdyz si to k nam naslo cestu tak brzy :andel: Byli jsme vykuleni. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
13.1.21 13:36

@lovean Ka minuly týden ve čtvrtek skončila na pohotovosti, silene boleti hlavy mývalí caste migreny.Tak snad to bude dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
13.1.21 15:08

@Staninka30 já v minulém těhotenství když jsem brala magnosolov v pohodě a ve 36 tt jsem ho vysadila a hned migréna musela pro mě dojet sanitka ale odvezli mě jen na neurologii vyšetřili ale než už mě tam dovezli bylo mi líp nezhledali nic vážného tak mě pustili dom přítel jel za sanitkou a pak si mě vzal domu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
13.1.21 16:15

Musím říct, že jsem lemra líná a na kontrolu jsem se ještě neobjednala :mrgreen: Doktor říkal, že kdybych otěhotněla, tak na kontrolu ne dřív než v 8. týdnu. Teď ale přemejšlím, jestli tím myslel 7+1 a víc nebo až 8+1 a víc :lol: No, tak jako tak se stačí objednat týden předem, tak asi ještě počkám, dneska jsem 5+6. Bojím se, abych to nezakřikla, když se objednám moc brzo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
13.1.21 16:39

Ahoj děvčátka, ráda bych se k Vám přidala a zapojila do konverzace 😊
Dnes jsem 5+1tt, jsem objednaná na potvrzení těhu na příští středu. S přítelem jsme se snažili od července, v září SP v 7tt 🥺 Tak snad se nám fazolka už udrží.
To, jak to pociťují já, taky něco znamená. V září jsem test nikdy neměla stejné silný s kontrolní čárkou, jen mě pobolíval podbříšek a stále jsem čekala. HCG v krvi mi kleslo a MS se rozjela. 🤷🏼‍♀️ Tentokrát jsem 3 dny před MS věděla, že jsem těhu, prostě jsem se po obědě vzala a udělala test 😁 mám pnutí v podbříšku, občasné píchání, únava je nehorázna a co je nejhorší? No bolest bradavek 😭 😅
Snad nám to všem výjde ❤️️ A omluvte mě za takovouhle slohovku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Carli26
13.1.21 16:53

@peclen na krev, aby se zjistilo jaký rh faktor má manžel, kdyby minus jako ja očkovat by se nemuselo…

• Citovat
  • Upravit
1990
13.1.21 17:14

@Carli26 Pokud jsi tehotna poprve, tak se ani vetsinou neockuje. Staci hlidani protilatek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2163
13.1.21 18:28

@Kikina_2020 ahooj :mavam: Tentokrat to urcite dopadne dobře :hug:. A to jsi tu carku tenkrat mela o dost slabsi stale? Ja jednou SP taky prodělala a ted jsem 5+2 a na kontrolu jdu v utery, tak jsme na tom podobne :). Prsa boli šíleně nejvic z boku a bradavky - radeji nedotykat :oops: :lol: a unava taky strašná, k ranu nejde spát, za to jinak bych spala pořád :) V podbřišku boli po kazdem jídle, coz nechápu, ale snazim se co nejmin sledovat, i když to jde těžko :lol: Držím palečky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
428
13.1.21 18:34

@Kikina_2020 ahoj,ja jdu na potvrzeni take pristi stredu a mimi rikame taky fazolka! :srdce: u nas tedy pracovne fazolka 2 :mrgreen:
A byla jsem presvedcena, ze tentokrat nic..a test sem delala spis z hecu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
13.1.21 18:35

@Esufi to myslel tim padem urcite 7+0 a dal ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
13.1.21 19:13
@rudepolemaku píše:
@Esufi to myslel tim padem urcite 7+0 a dal ;)

Díky, já jsem z toho jejich počítání šílená… :lol: počítání na celé týdny, co se zaokrouhluje nahoru, bych zrušila :mrgreen: mate to.

Příspěvek upraven 13.01.21 v 19:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky