Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, taky bych se ráda přidala, na první kontrole jsem byla v pondělí, podle poslední MS mám termín 7.9. podle UZ 4.9.
tak jsem na začátku 8tt
Paní doktorka mi dala poslechnout srdíčko, malé mělo 1.1cm, jen bohužel na pravém vaječníku našla cystu, 7cm velkou… prý se mám šetřit, nic namáhavého, žádný sex… protože je riziko že by mohla prasknout a já bych mohla potřebovat operaci, což by pro malé nebylo vůbec dobré… nemáte s tím někdo zkušenost? Na jiné diskuzi jsem četla že se to stává a měla by se postupně zmenšovat, tak doufám v to ![]()
Je to moje první těhotenství
![]()
Nikdy jsem žádnou cystu neměla a na poslední kontrole v září tam taky nebyla ![]()
@Janča2021 mě taky říkala doktorka že mám cystu ale neříkala nic víc ani jak je veliká ale říkala že to v těhotenství být může
@Janča2021 A můžu se zeptat, jestli už jsi takhle brzy dostala i těhotenskou průkazku?
Ahoj holky, muzu se taky pridat a nakukovat?
Koukam totiz, ze tu jsou 2 paralelni diskuze
.
Ja jinak dneska 7+3, na prvni kontrole jsem byla v pondeli…
@Bar.b0ra nene, říkala že je ještě brzy
jsem objednaná na 9.2.a tam mi ji prý už dá ![]()
Děkuju
.
Holky, uklidněte mě, je tu někdo, kdo nemá nevolnosti?? Jsem z toho nervní, že něco není v pořádku ![]()
@Myspulinka2020 já mám za sebou dvě těhotenství a ani jednou žádné příznaky. Z toho bych určitě nedělala žádné závěry.
@Myspulinka2020 já taky mě to přijde divný protože když počítám i těhotenství které nedopadlo dobře tak jsem po 5 těhotná a vždy jsem zvracela jak hrom od rána do večera a teď nic ale co teda mám u všech krvácení a to mě teda netěší
@Myspulinka2020 Já taky nemám
když mám hlad, mám malinko žaludek na vodě, ale nevědět že jsem těhotná tak to asi ani nepoznám ![]()
Holky a je tu některá z vás, pro kterou je to první těhotenství? ![]()
Je, holky diky
. Mozna zarijova miminka jsou bez nevolnosti
(anebo to teprve prijde
).
Ja cekam druhe, u prvniho mi prave bylo nic moc, tak jak ma clovek to srovnani… Ale ja vim - kazde tehotenstvi je jine
.
@Myspulinka2020 v klidu já píšu mě u předchozích těhotenství bylo děsně a zle a teď nic ale zato krvácet musím v každém tohle je fakt na palici