Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ja budu ve stredu 7+2, tak uvidime, tak dej pak vedet
@lovean ja myslim, ze nic jiného neumime, mne gynekolog rekl ze leda zmenit chlapahlavne aby bylo vse ok
držim palce na zitrek K.
Děkuji moc no já právě změnila chlapa ale ten můj současný vím že umí oboje
ale já jsem hrozne ráda za holčičku aspoň jednu takže teď už by mi tolik ani ten kluk nevadil když už tu dceru mám to je moje princezna
@Anonymní píše:
@lovean ja myslim, ze nic jiného neumime, mne gynekolog rekl ze leda zmenit chlapahlavne aby bylo vse ok
držim palce na zitrek K.
Taky jdu ve středu…konečně…:) moje první kontrola. Měla bych být 7+6
Holky u mě nevím jak to dopadne plodu sice bije srdíčko ale je hrozně malinký a má malý gestacni váček říkala že je to nejisté mám přijít zase za dva týdny a uvidí se
Ahoj holky,
Já už jsem nyní 8+4, termín mám 2.9., ale už jsem si od začátku těhotenství něco “užila”, tak mám teď trochu strach. Už týden mám vedle mimča hematom
Prý se s tím nedá nic dělat… jen čekat a věřit ![]()
Miminko jsme si moc přáli (je mi už 38) a po 4 letech snažení a všeho možného zkoušení jsme absolvovali v prosinci IVF. Hned po odběru vajíček jsem měla mírný OHSS, týden po embryotransferu se to bohužel hodně zhoršilo a já skončila v nemocnici, břicho jsem měla jak v 6. měsíci a bolest šílená. Do toho jsem ještě dostala Covid, takže pecka! Hůř mi snad nikdy nebylo.
Cca po 3 týdnech mě pustili a chodím na kontroly.
Tak držte palce a já zde všem přeju, ať je těhotenství úspěšné
![]()
My to dáme ![]()
@Tichávoda břehymele ahooj, teda ty sis uz uzila
. Ale hlavne jestli je to uz dobre a jste oba v poradku! Ten OHSS, to je odhadem nejaka reakce na ty hormony? A covid jsi jeste chytla v nemocnici ne?
Drzim pěsti, at je to v poradku
. Hlavne se ted setrit a lezet s hematomem.
@lovean a o kolik je menší? To nemusi sedet dle MS ne? Urcite prcek za tech 14 dni krasne vyroste ![]()
@Tůtlinka tady ani nejde tolik o ten plod a já vím kdy byl poslední sex a myslím že ani tak to nesedí ale Budiš ale ten gestacni váček byl vleky jako plod prostě malinký pdle menstruace ani nevím protože jsem měla hodně divný cyklus
@lovean aha, tak mas to cele rozhozene a snad se to srovna a za tech 14 dni bude urcite male v pořádku. Je toho tolik co se jim nemusi zdat, ale na prirodu jsou i lékaři kratci. Kaslat na tabulky. Urcite se to pohne, je tam srdíčko, to je dulezite ![]()
@Tůtlinka ani mě se to nezdálo ten váček to jsem takový ještě neviděla
@lovean jo to věřím, take bych byla za aspoň jednu holčičí podporu ráda, ale tak snad se dockam aspoň vnučky ![]()
Jinak co se týče te velikosti vacku, asi je to proste ted bud a nebo
budu drzet palce at je to priste jiz dobre
K.
@Anonymní píše:
@lovean jo to věřím, take bych byla za aspoň jednu holčičí podporu ráda, ale tak snad se dockam aspoň vnučky
Jinak co se týče te velikosti vacku, asi je to proste ted bud a nebobudu drzet palce at je to priste jiz dobre
K.
Díky já vím ale dost se bojím ale vím že to stejně nijak neovlivnim
@Tůtlinka díky díky ![]()
Jo OHSS je hyperstimulační syndrom=zvětšené vaječníky + voda v břiše kvůli dávkám hormonů před oplodněním. Ta voda už je naštěstí pryč.
Mně se zdá, že jsme v pohodě, jen mě občas nebo při chůzi píchá na pravém vaječníku.
Ale doktorka mi do papírů kvůli tomu hematomu napsala hrozící potrat, tak mě to dost vyděsilo ![]()
Ale četla jsem tu dost příspěvků o hematomu a pak se narodilo zdravé mimčo, tak musím věřit, že patřím do téhle skupiny 😊 Tak děkuju za podporu 🌷
hlavne aby bylo vse ok
držim palce na zitrek K.
@lovean ja myslim, ze nic jiného neumime, mne gynekolog rekl ze leda zmenit chlapa