Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Tichávoda břehymele Nemam zkusenost, ale vim, ze spousta holek tam ma hematom a zalezi jak velky, ale vsechny maji ležet co nejvice a mel by se nejaky mensi vstřebat. Drzim palce ![]()
Ahoj holky, tak se hlásím z dnešní kontroly, dle ultrazvuku 8+3,vše v pořádku, mimi hezky roste, srdíčko tluče ostošest a pry se začíná pohybovat, za 14 dní další kontrola a měla bych dostat průkazu. Tak doufám, že bude vše jak má, jinak teda nespím, zvracim taky ostošest, takže jsem od zítra doma, v práci se to nedalo…Aspoň než to trochu přejde
@Tichávoda břehymele Já měla hematom v min. těhu. Nevypadalo to dobře, pak jsem dostala Utrogestan a to jsem ještě měla letět do USA
No a za 2 týdny tam nebyl ![]()
@Carli26 gratuluju k uspesne kontrole… Ja jdu dnes poprve, tak uz jsem z toho nervni, aby bylo vse ok
K.
Je to neuvěřitelny, ale je tam a ma i srdíčko
nemůžu tomu uvěřit
snad už to tentokrat dotáhnem až do konce, holky mam obr radost
K.
Holky tak vám všem gratuluji a přidávám se k vám. Čekáme naše 3 dítko a teda dlouho jsme se rozhodovali, zda si ho nechat, já vím, že je to blby, ale prostě doma dvě malé, rok a dva roky, tak jsme nevěděli zda to finančně zvládneme. No po delší debatě jsme se přiklonili k mé variantě a dítko si necháme. Od té doby stresy, hodně zrychlená štítná žláza, doktoři mě straší s postižením dítěte a sami mě na potrat posílají. Tak já v slzách a brz nálady, manžel mě uklidnlňuje že nejhorší smrt je vyděšením, ať se hodím do klidu, že mám dvě děti zdravé tak proč by nebylo třetí, když mi tu štítnou léčí. Takže po přečtení všech článků na netu se už i začínám vcelku těšit. ![]()
U dr jsem byla minulý týden a napsal mi že jsem 4 tt, přitom jsem dle poslední ms/sexu 7+5
takže mi nedělal ani utz a nevím ani jestli bije srdíčko, ale vzhledem k tomu jak mě včera začala bolet prsa a jak mi je blbě, věřím, že bejby roste jak má. A teda doufám, že tam nejsou dvě, to už by mě asi odvezli
no doma 2 kluky, s manželem si přejeme holčičku, ale teda tak, že mě už se o ní i zdá
takže na kontrolu jdu až 10.2
tak uvidíme a vám všem držím palečky ať jsou miminka zdravá ![]()
Tak ja byla dneska na kontrole, dle cyklu 6+6 tt a dle mereni utz 6+3 tt, srdicka tukaji, obe jsou stejne velka, ano, jsou tam dve, dvojvajecna dvojcata.
@Anonymní píše:
Tak ja byla dneska na kontrole, dle cyklu 6+6 tt a dle mereni utz 6+3 tt, srdicka tukaji, obe jsou stejne velka, ano, jsou tam dve, dvojvajecna dvojcata.
gratuluji
to asi bylo překvápko, co? Já mám první ultrazvuk za týden a jsem zvědavá, co tam taky mám
Tušila jsi, že tam budou dvě? Bylo ti třeba víc špatně?
@Marťa2345 já mám Utrogestan od začátku (pač IVF) a po týdnu se ta potvora nezmenšila ani o milimetr… no uvidím příští týden na další kontrole 😌 Snad to bude OK.
@Lucinka312 držím palečky, ať je to zdravá holčička 🌷 Já bych taky chtěla holku 😊 Můj manžel mě též pořád uklidňuje… Ještě že ty chlapy máme 🙂
@BigGold7 píše:
gratulujito asi bylo překvápko, co? Já mám první ultrazvuk za týden a jsem zvědavá, co tam taky mám
Tušila jsi, že tam budou dvě? Bylo ti třeba víc špatně?
Mela jsem podezreni, protoze uz 10DPO jsem mela slusnou carku, pricemz to sice uz byly 3 dny meskani cyklu.
Zle mi neni a nebylo ani v zadnem tehotenstvi predtim, toto u me nefunguje.
@Anonymní píše:
Tak gratuluji krásná zpráva jsem zvědavá jak nakonec dopadnu já
@Anonymní píše:
Mela jsem podezreni, protoze uz 10DPO jsem mela slusnou carku, pricemz to sice uz byly 3 dny meskani cyklu.
Zle mi neni a nebylo ani v zadnem tehotenstvi predtim, toto u me nefunguje.
No tak to jsem teda teď ještě víc napnutá, my měli poslední sex 18.12 a 5.ledna už dalnice, menzes jsem měla dostat až 8
tak teď teda pevně doufám, že tam nebudou dvě a jestli jo tak aspoň 2 holky ať se dorovná skóre
![]()
@Lucinka312 píše:
No tak to jsem teda teď ještě víc napnutá, my měli poslední sex 18.12 a 5.ledna už dalnice, menzes jsem měla dostat až 8tak teď teda pevně doufám, že tam nebudou dvě a jestli jo tak aspoň 2 holky ať se dorovná skóre
![]()
![]()
My meli sex 26.12. a ovulace byla az 30.12., takze si spermie fakt pockaly. a 7.1. mel prijit cyklus a nic, a 10.1. jsem si delala test a vecer solidni carky.
Ty jdes na kontrolu kdy?
@Lucinka312 Ahojky, tak jsme na tom podobně. Mám také dva kluky, nejmladšímu 8m a moc bysme si přáli holčičku
ale zatím průběh těhotenství jak u kluků, tak nevím
jinak kontrolu mám taky 10.2. a to bych měla být 6+6tt.