Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
To me mezimela jsi nejake problemy, nebo rana z cisteho nebe?
Díky no plod už byl minule divný i když srdíčko tlouklo ale váček byl divný to bylo před dvěma týdny a hematom který krvácel no a včera večer to začalo noc jsem protrpěla ale bylo to jasné dneska na gyndě plod pryč to jsem věděla ale v děloze pořád je já říkala doktorka bordel zkusili jsme injekci ale to je mazec další bolesti v pondělí to zase zkoukne a když to jinak nepůjde budu muset na revizy ale možnost je že nebudu muset a dostala jsem antibiotika protože dneska zvýšená teplota tak radši
@Anonymní píše:
@lovean take me mrzi, ze to nakonec nedopadlodrz se
K.
Děkuji
@lovean tak teď jsem úplně zkoprnela. U tebe už to vypadalo dobře přeci. To je mi moc líto.😟
@Va-Janka díky no moc ne na minulé kontrole divný váček gestacni nic no mělo to tak být asi ještě nebyl správný čas když jsem se loučila s doktorkou řekla mi no tak co se dá dělat a já na ni že tak snad příště to vyjde a ona určitě hodně mi dneska pomohla akorát ty bolestí nejsou nic příjemného
@lovean to je mi líto. Tak přeju aspoň rychlou rekonvalescenci, ať už tu fyzickou, tak hlavně psychickou…
@lovean ano to ano. Lepší teď než kdyby se zjistilo, že to není v pořádku ve druhém tremestru. To jsem měla já.🙈 Snad ti bude brzo lépe.
Uffff, vše je v pořádku. Mám obrovskou radost. Jen mudr je taková… Noooo, plod žije… A to bylo vše co mi řekla.
Takže jsem 9+3dle UZ… Termín 9.9.
A volám stále na objednání na screening, ale zkouším to už přes hodinu a ne se dovolat. ![]()
Jupiiiii, konečně jsem se dovolala, tak na krev jedu 18.2. ![]()
To me mezi
mela jsi nejake problemy, nebo rana z cisteho nebe?