TP září 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1990
13.1.21 07:48

@Staninka30
Je tam, tak at sili!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
13.1.21 07:49

@Staninka30 ja tam vidím krásného ducha 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
13.1.21 07:50

@peclen Ahojky, děkuji ted budu testovat, až tak nejdřív v sobotu, já stejně mám pocit že je to falešný :roll: duch, a taky ten test dělany odpoledne 14.00 hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
13.1.21 07:53

Uplně jsem se zapoměla optat zda se mohu na chvílu přidat pokud to nevyjde. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
13.1.21 07:53

@Staninka30 No a, denni dobu bych vubec neresila. Jako falesny mi nepripada, ta carecka je fakt pekna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
13.1.21 07:54

@peclen přesně tak ty protilátky mě taky to tak bylo u synu jsem dostala injekci protože synové mají + ale u dcery jsem po porodu nedostala protože ona má jako já -

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
13.1.21 07:56

@peclen Asi máš pravdu, taky je mě nic moc unavená mám co obden i pálení žahy špatně spím. A sem tam mě bolí podbřichem. A ted od rána sedím na recepci, tak mě bylo i na zvracení :zed: Moc ti děkuji taky se mě zdá pěkná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
13.1.21 08:36

@Staninka30 To jsi dobrá, že to vydržíš do soboty. Já si ho teda musela dělat pak hned ráno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
13.1.21 08:44

@Va-Janka No já si taky nevěřím možná neudělam, ale nejsíš ano, jen ráno zapomínám dělat.
Těd ještě snad odolám, taky moc tomu šanci nedávám, kolikrát jsem měla, negativní testy, a tak mě to nechává být chladnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2163
13.1.21 08:56

@Staninka30 ahojky, ja zatim tuto diskuzi pozoruji z povzdálí, protoze nechci nic zakriknout a co to nevidim 8o :). Zkousela jsi dalsi testik a tam takovy krasny duch? :kytka: Ze se nepochlubis „na duších“ :hug: Ja ti porad drzim moc palecky! At sili! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
13.1.21 09:01

@Tůtlinka Ahojky, nedalo mě to se sem přidat, holka ano trochu víc zesílel, ale moc tomu nevěřím, tak asi stejně pojedu dal, a čekat, nemysím že to vyšlo, ale čárka se objevila hned to mě nejvíc zarazilo, a bylo to odpoledne. :dance: :hug:.
Já ti moc děkuji a jak jsi na tom ty??Držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2163
13.1.21 09:10

@Staninka30 to je super, vždyť máš krásného dušíka, ten nelže :dance: Něco tam je, teď ať sílí a pořádně se zavrta a je na správném miste :) Ja tomu věřím, že tentokrát to tam máš a vyjde to :). Vyšlo už to, že je to tam :hug:. Já zatím dobrý, dnes jsem 5+2 tt a už mi trochu začíná cvakat zadek z té prvni kontroly, kterou mám 19.1.. A taky jedu tyden, kdy jsem minule potratila, tak je to divny pocit, ale snažím se myslet pozitivně a nic zleho si necist. Dnes hrozna noc, koziska mě bolí cimdal vic a jakoby mi to tělo snad nepatřilo 8o :) Tak jsem si říkala, že uvidim co první kontrola (chci věřit, že dobré) a pak se sem prifařím :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
13.1.21 09:19

@Tůtlinka Ahojky, ja jsem dneska taky 5+2tt a kontrolu mam 18.1., drzim palce❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
13.1.21 09:25

@Tůtlinka Uvidíme, jestli příroda je mocnější než oje tělo, já ti nevím, ale viděla jsi sama, testík dělaný v sobotu, a byla tam slabá čarečka, a ted už byla o něco silnější, příroda je mocná čarodějka, taky se mě špatně spí, jak bolí podbřišek a pomali brní i prsa
Jé to tak letí.
Neboj se první kontroli, je to příjemné, a kor budeš mít první obrázek miminka. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2163
13.1.21 09:26

@Market248 jee ahojky :mavam:. Tak já už se teda taky lehce přidám, v některých věcech jsem hrozný pověrčák „něco zakřiknout“ :oops: Tak to je super, že jsme stejně :). Je to první mimčo? U mě to snad bude první :). Tak to ti také moc držím palce! Určitě to dobře dopadne :kytka: :srdce: Ja ted našla zajimavou aplikaci na telefon, která má i seznam co máš řešit nebo tak :lol: Viz. obrazek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí