Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@lovean Ja bych tohle asi resila v pracovnim emailu, ale tady? Jezis vzdyt to nic neni. To je to same, jako kdyz nekdo napise hrubku a sleti se kupa lidi co se zacnou vysmivat🤦♀️
A uplne nenavidim, kdyz to pise anonym, srab jako poleno!
Nic si z toho nedelej💗
@Ema_Tobi Díky. Kontrolu mám 2.2. někdy si říkám, jak jsem byla v klidu a natěšená a teď, že mě vlastně vždycky na začátku těhu tak strašili…
@Martinie díky
bavila jsem se o tom s přítelem a má stejný názor jako ty
@Anonymní píše:
@lovean pardon, ale vás neučili ve škole používat čárky a tečky? Vždyť se to nedá číst, vaše příspěvky jsou jedna dlouhá věta.
Tak ja taky casto pisu bez carek a háčků, když to není nějaký úřední dopis
@Martinie přesně tak, tady jde snad úplně o něco jiného, než kdo jak píše. Hlavní je, že se tady podporujeme navzájem a neřešíme hrubky apod. Myslím si, že máme jiné starosti
Ahoj holky, ráda bych se k vám na chvilku přidala
včera jsem měla 2 dny zpoždění, přišlo mi to nějaký divný, šla jsem s dětma na procházku kolem lékárny, test, odpoledne, dálnice jak bič. První se narodil před dvěma lety v prosinci, když měl 4 měsíce, otěhotněla jsem zase, takže mám dva chlapáky rok od sebe
no třetí nebylo úplně v plánu, my jsme s manželem prostě superplodní a jak si nedáme úplně bacha, tak stačí kapka a… znáte to. Tak teď rozmýšlíme s manželem, jestli to finančně vůbec zvládneme a nebo jestli jít na přerušení. Samozřejmě každý máme opačný názor, klasika
ale ráda si tu počtu jak se na vaše miminka těšíte a jak jste zdraví, já dnes byla u doktora a mám 10 dnů na rozmyšlenou
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, ráda bych se k vám na chvilku přidalavčera jsem měla 2 dny zpoždění, přišlo mi to nějaký divný, šla jsem s dětma na procházku kolem lékárny, test, odpoledne, dálnice jak bič. První se narodil před dvěma lety v prosinci, když měl 4 měsíce, otěhotněla jsem zase, takže mám dva chlapáky rok od sebe
no třetí nebylo úplně v plánu, my jsme s manželem prostě superplodní a jak si nedáme úplně bacha, tak stačí kapka a… znáte to. Tak teď rozmýšlíme s manželem, jestli to finančně vůbec zvládneme a nebo jestli jít na přerušení. Samozřejmě každý máme opačný názor, klasika
ale ráda si tu počtu jak se na vaše miminka těšíte a jak jste zdraví, já dnes byla u doktora a mám 10 dnů na rozmyšlenou
![]()
Běžte do toho, my máme 4 a teď čekám páté, jsem v 6.tt a strašně se o Mimi bojím, mam tam myom, tak se modlím, aby to bylo ok. A dá se to zvládnout, i děcka si pak pomůžou - a upřímně finančně, můžou po sobě dědit atd… Drž se! ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, ráda bych se k vám na chvilku přidalavčera jsem měla 2 dny zpoždění, přišlo mi to nějaký divný, šla jsem s dětma na procházku kolem lékárny, test, odpoledne, dálnice jak bič. První se narodil před dvěma lety v prosinci, když měl 4 měsíce, otěhotněla jsem zase, takže mám dva chlapáky rok od sebe
![]()
Já být tebou tak si to taky nechám já čekám 4 poslední má 9 měsíců taky jsem uvažovala nad interupci ale mě by to svědomí nedovolilo a přítel se těší ten mě přemluvil říkám si že to bude jízda a popravdě jsem si hodně pobrecela a brečela jsem mojemu a říkala že to dítě nechci a nakonec jsem se rozhodla že si ho nechám
@Anonymní píše:
![]()
Urcite si nech, dite je dar, vse se da zvladnout, ale toto nelze vzit zpet.
To superplodni vám teda závidím, my čekali na mimi 3,5 roku než se to povedlo, mezi tím jedno neúspěšne IUI, no a v červenci jsem musela na revizi, teď se zadarilo po 5 měsících prirozene a to doufám, už bude vše v pořádku, taky to byl vánoční dárek, takže to musí
jinak mě dává mudr fotku pokaždé, ani se mne neptá jestli ji chci, na první kontrole mi dala jednu a včera 2.Mají teda psané, že za foto 100kc a když jsem se ptala na placení, jen mávla rukou at to neresim, taky někdy v půlce února musí na krev i manžel, mám negativní RH faktor a jeho nevime, tak aby se ohlídaly protilátky, opatrujte se holky
@Anonymní píše:
![]()
@Anonymní píše:
![]()
Ahoj, tohle rozhodnutí je čistě na vás a ne na ostatních. Ale za mě…Já o miminko přišla a bylo to strašné. Myslím si upřímně, že pokud by si tento příspěvěk přečetla nějaká snažilka, které to nejde, tak tuhle zprávu dost odsoudí. A pokud jste další nechtěli, jsou přeci možnosti jak se chránit. ![]()
Ahojky devcata,.rada bych se k Vam přidala, ale ještě nevím na 100% ze jsem těhotná, menzes mam dost rozházené, nebo nedojde vubec a ja musim na injekci, mini mesic jsem ju mela a to hned 2.jednou normálně 5.dni a za týden opět, ale to jsem si vzala Agolutin abych nekrvacela.Tady posílám včerejší fotku zestiku jestli tam něco vidíte.
Ja teda osobně si nebereme ze by se zadarilo. Snazime se uz prez rok. A nic.Ted jsme. mi jit na spermiogram a ja na IVF.
Moc se o. louvamze jsem se tu rozepsala.
@Carli26 Prosimte proc by ho meli hnat na krev? Staci u tebe hlidat protilatky. Asi ve 28tt se nekde i ockuje. Kdyz bude Rh+ tak vam to stejne nic nerekne, i tak to dite muze byt Rh-. A tech protilatek se hlida vic.