TP září 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
154
13.7.23 17:11

@Liška32 ty pantofle mám, kupovala jsem si je do práce..ale teda nohu do toho nenarvu, to bych možná musela do lékárny na znovu vytvarování a to nevím, jak bych tam ty moje konve narvala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
13.7.23 22:11

@Liška32 úplně to nevypadá, ze bych se vlezla… já bych radši něco s přezkami, ať to pak muzu operativně měnit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
13.7.23 22:36

@dendena a tím fénem by to nešlo vytvarovat doma? V lékárně to prý jen nahřejou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
13.7.23 22:38

@syaska jo tak to neporadím. Minule jsem chodila už bosa a pak obula jedny žabky. Teď mi zatím sedí ty z lékárny a jsou teda pohodlnější než moje levné žabky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
16.7.23 21:56

Holky a výbavu už mate? My jsme teď konečně objednali do auta vajíčko, máme par tašek oblečení od znamych, ale ještě nic vyprane… ale prestavujeme kuchyň a koupelnu, tak místo chystani odjizdim studia a vybírám kachlicky a vybavení do koupelny :roll: všude prach z bourání… jen doufám, ze do porodu se to stihne :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
17.7.23 10:16

@syaska

My teda včera KONEČNĚ objednali kočárek :D Jinak i ty základní ostatní věci asi máme - postýlku, sedačku, základní oblečení a různé drobnosti. Chybí mi jen pár ne tak zásadních věcí z mého seznamu.

Ale stejně mám pocit, že nemám nic :D

Vyprané nemám, do porodnice věci taky ještě nechystám, nemáme vymyšlené kde a jak budeme přebalovat, jestli dělat přebalovací pult… a celkově plánujeme přestavění bytu až někdy na srpen. Musíme vyměnit nějaký nábytek a vytvořit více prostoru a dřív než v půlce srpna to asi nebude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
17.7.23 11:55

@monisb tak to jsem rada, ze v tom nejsem sama 😅 my máme komoru s prebalovacim pultem, ale je to velke jako kráva… taky musíme přestavět celou ložnici, a to si nejsem jistá, jestli to ta naše ikea skříň vůbec vydrzi, nějaké stěhování…
Kočárek ještě pořad nemáme 😅
A zjistila jsem, ze můj zupan už je jaksi malý, takže ještě musím sehnat nějaký zupan pro slony, abych ho mohla mít v porodnici 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3618
17.7.23 12:27

Já mám tak nějak vše po prvním dítku a věci do porodnice jsem už nakoupila. Až se bude chtít, tak nechám donést z půdy krabici s věcmi pro miminko a vyperu, připravím - včetně tašky do porodnice. Viděla bych to tak na začátek srpna, ať je to v klidu.

Já to celkově moc nehrotím. Hlavně jsme tak nějak na půl sbalení a kdyby někdo měl zájem o nás dům (což bychom potřebovali), tak jdeme asi na pár měsíců bydlet do karavanu k domu, kam se po rekonstrukci budeme stěhovat. Tak uvidíme, jak co bude probíhat a jak to dopadne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
17.7.23 14:41

A co si všechno balite do porodnice? Jedete podle seznamu co mají na stránkách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
17.7.23 18:47
@syaska píše:
Holky a výbavu už mate? My jsme teď konečně objednali do auta vajíčko, máme par tašek oblečení od znamych, ale ještě nic vyprane… ale prestavujeme kuchyň a koupelnu, tak místo chystani odjizdim studia a vybírám kachlicky a vybavení do koupelny :roll: všude prach z bourání… jen doufám, ze do porodu se to stihne :oops:

Mám kulové a ještě ti závidím vybírání kachliček :D My příští rok, když to dobře půjde. I když chápu, že teď na to asi není zrovna nálada :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
17.7.23 21:27

@Liška32 nálada jak nálada, ale energie v tom vedru a hlavně čas! Všude mají otevřeno max do 17 a já do 16hod pracuju.. a manžel nemá řidičák a nemluví česky, takže všechno zařizování je na mě :roll: a navíc si při vyklizení staré kuchyně namohl záda, takže je na nemocenské, tak nevím, jak koupím ten nábytek do koupelny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
17.7.23 22:06

@syaska ja som tiez zjistila ze se nevejdu do ničeho 😂 💆🏻‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
17.7.23 22:45

@Mária2023 ty jsi aspoň 3 v 1 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
1.8.23 11:32

Tak holky, jak se daří? Já dneska začínám materskou a teda dobre jsem udělala, protože si nedokážu představit pracovat další dva týdny… za noc chodím 3× curat a pak usnu až nad ránem… taky malý začíná být v tu dobu nějak moc aktivní a dává mi rány do močáku :roll: nevím, jestli se přetocil hlavou nahoru a nebo si ze spodku udělal boxovací pytel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
1.8.23 11:35

@syaska 😂 esteze sa mam na co vyhovorit 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie