TP září 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1150
22.5.23 18:55

Nic takového zatím nepotřebuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
26.5.23 19:36

Ahojte žienky, ako sa máte? Nejak je tu mŕtvo 🙃.

Tak nám kontrolný utz mozgu a srdiečka u deti dopadol ok, ten minulý tieň na mozgu maličkej bol fakt iba tieň z toho ako jej maličký kopal do hlavičky 🤣ten dostane na zadoček keď vylezie 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
31.5.23 22:19

Tak jsme dneska byli na 4D, nic moc, protoze mel ruce pred oblicejem, tak pujdeme znova 21.6, ale i tak zazitek krasny 🥹 🙏, furt vysvoval šulina 😁.

Uz mame hezkou strovnavacku na lednici od 11tt az dnes 25tt 😍 ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
1.6.23 09:35

@Mária2023 super zprávy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
1.6.23 09:37

@Eliska1402 já mám placentu vepredu, tak ten 3D ultrazvuk vůbec nevypadal, ze by tam bylo něco jiného než mimozemšťan 😂 to 4D je, ze je to naživo? Dá se to nahrát a nebo dělají jen fotky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
1.6.23 09:39

@Eliska1402 nadhera stejne 😍mne 4D zakázali vraj je to nebezpečne kvôli silným vlnám a niekedy vyvoláva predčasne pôrod a u dvojičiek je malo priestoru na všetku tu ochranu okolo nich takže detičky uvidím až naživo ako vyzerajú 😍 ❤️ 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3618
1.6.23 10:19

@Mária2023 mne třeba i stačí jen ta klasika UTZ 😁 a miminko je pak překvápko. První byl takový skříteček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
1.6.23 10:23

@x.lenulinek.x ja už som dnes najšťastnejší že sme v 24.tt že už mám tu hranicu kedy keby čokoľvek tak už deti zachraňujú 🙏🏻Samozrejme chcem vydržať do 38.tt aspoň ale uff 14tyzdnov ešte neviem ako dáme 🥶

A presne i klasicky utz už napovie veľa ale mne je to jedno ako budú vyzerať hlavne nech sú zdravé a aby bolo všetko ok i keď čo si budem klamať ani prvé dve deti nemám 3D 4D utz a stále obdivujem videá a fotky kamosiek 😂ale aspoň nemôže prvé a druhé dieťa povedať že dvojičkam som 4D zaplatila a im nie 😂 😂 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3618
1.6.23 11:14

@Mária2023 Právě ani u prvního nemám - tam jsem si říkala, že zbytečné a stejně tak mi to přijde i nyní. Myslím, že i tak dědičky dostávají zabrat všemi těmi UTZ. Tak jim necháme nějaké to soukromí ;-) A já to snad u druhých nikdy ani neřešila, myslím, že z mého nejbližšího okolí na 3D/4D nebyl téměř nikdo, mají na to vcelku stejný názor jako já.

Jj, je to taková magická hranice ten 24tt - já bych ráda alespoň jako prvního, tedy 38+1 a budu absolutně spoko (jsme všichni v rodině nedonošení, někteří více, někteří méně - táta byl někdy 7. měsíc, já přelom 7./8., ségra dříve má obě děti - kolem 32-34 tt mám dojem).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
1.6.23 14:09

@Eliska1402 krásné fotečky :srdce: :srdce:, ten náš raubíř má taky věčně ruce před obličejem a natočený zadkem nejlépe, abychom ho asi nevykoukali :mrgreen:.

No holky já dnes začínám 26. týden, je to fofr ten druhý trimestr teda. Dneska jsem absolvovala OGTT, tak doufám, že mi za dva dny nebudou volat, že mám cukrovku :zed:. Nápoj je to teda pekelně hnusnej :jazyk:. Jinak se už těším na příští týden, kdy máme zase kontrolu, protože teď to bude po dlouhých 5ti týdnech. Sice ten náš chlapeček kope jak divý, ale i tak budu zase na chvíli klidnější až ho uvidím :D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
1.6.23 23:40

@syaska

Treba by to bylo i tak hezke 😍 🥹.
Ano pousteli mi i online prenos z bricha 😁.
Nahravku dostaneme priste, protoze to fakt bylo hrozne jak strkal rucicky furt do obliceje ☹️.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
1.6.23 23:41

@Mária2023

Tak toho se nebojim, ale chapu, ze u dvojcat to nechces riskovat, ja z toho s partnerem mela uzasny zazitek 🥹 😍 🙏.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
1.6.23 23:43

@bbk85

Moc dekujeme ❤️
Hruza co, asi chteji mit pohodlicko no.

Ja byla na cukrovce v pondeli a mam ji zvysenou o setinu po tom napoji a hned musim do dia poradny hruza🙈

Drzim palce at to mas v pohode 😇 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
2.6.23 06:48

@Eliska1402 ja som bola vcera a výsledky mi povedia dnes a keďže mám 95kg tak sa bojím 🤣

Tak výsledky úplne v norme uff 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
8.6.23 16:25

Tak jak se vám daří děvčata? V úterý mě čeká test na cukrovku, tak jsem teda zvědavá… příští pondělí máme svatbu a pak libanky, tak doufám, ze se budu moct normalne najíst :oops: Nastupujete někdo na materskou 8 týdnu před porodem? Nebo jenom 6? A do kdy se to musí nahlásit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí