Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@syaska ahojky no napodobne neviem kto si urobil boxovaci vak z mocoveho mechura kto z rebier a kto z konecnika 😂 ja pracujem z domu az do porodu pre Disney+ ako zakaznicka podpora, takze to sa da zvladnut. Inak stresujem, ze nemam tasku do porodnice, kojici podprsenky ani kocik🙃 zatial teda drzime 3v1 ale je to fakt narocne zo dna na den sa modlim, aby sme vydrzali o den dlhsie. Dnes som 33tt este aspon 3tyzdne 🙏🏻
@Mária2023 já taky nemám nic z toho připravené
už máme aspoň autosedacku
a objednala jsem si zupan do porodnice, největší číslo a je mi malý
a tak to je super, určitě ještě 3 týdny spolu vydrzite! Kolik kg už mas nahoře? Ja teprve 8, ale zda se mi, ze teď snad pribiram kilo týdne ![]()
@syaska tiez mam zupan xxl maly aj kojici podprdu uz malou 😂 neviem kolko mam presne nahoru kg od hormonalnej liecby ale od ledna 14,5kg 🤯 vyzeram ako balvan s gulou 😂
@Mária2023 já jsem si kojici podprdu radši ani ještě nekupovala, protože se mi furt rozšiřuje hrudník
ale přijde mi, ze mám daleko větší břicho
tobě to strašně sluší!
@syaska dakujem ja uz sa atraktivne teda necitim 😂 😂 😂 😂
No asi si vezmem iba kojici kosilku a podprdu kupim kdyz vyjdu ven z porodnice 🙃
@Mária2023 moc ti to sluší ![]()
A mému přibývání udělala přítrž cukrovka + střevní chřipka, tak šlo něco málo dolů a jsem zatím + 6 kg.
@Mária2023 no já nemám ani to
kamarádka říkala, ze v nemocnici půjčí a ze se to stejne zakrvaci, tak je skoda ničit svoje, tak pořad zvazuju ![]()
@x.lenulinek.x jaj tak to je nepříjemné! A už jsi aspoň v pohodě?
@syaska JJ, střevní chřipečka minulé pondělí/úterý v noci, v úterý celý den mrtvola a pak bylo lépe a lépe
S těhotenskou cukrovkou už to doklepeme do konce ![]()
@syaska V Podolí právě nic nedávají, max oblečení pro miminko a nějaká kosmetika pro miminko od Weledy tam byla - jinak vše své. Tedy MAXI tričko na porodní sál - jako minule. A pak mám 3 kojící noční košile.
@x.lenulinek.x no v naši porodnici na seznamu co s sebou je jen kojici podprsenka, poporodni vložky, kosmetika a plínky
ještě se radši zeptám naši duly, ať to když tak stihnu objednat ![]()
@syaska Ahojda, nechceš se přidat do uzavřené skupiny, ať se to netříští?
@Mária2023 píše:
@syaska tiez mam zupan xxl maly aj kojici podprdu uz malou 😂 neviem kolko mam presne nahoru kg od hormonalnej liecby ale od ledna 14,5kg 🤯 vyzeram ako balvan s gulou 😂
Vypadáš nádherně!