Trapas na návštěvě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29
3.3.21 23:16
@pikola píše:
Nechápu pořád, jak v týhle době někdo dokáže ještě dělat mejdany :roll:

Jsou to bezohledná hovada. Mě spíš dostává skutečnost, že některé pobočky Městské knihovny v Praze v těchto dnech opětovně rozjíždí roznášku knih knihovníkem domů přímo pod nos. To je teprve nářez. Knihovny, mimo studijních, jsou v tuhle chvíli naprosto zbytná záležitost. Nejsem zaměstnanec, pouze se ke mně donesly stížnosti některých zaměstnanců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
3.3.21 23:31
@zem-ja píše:
Jsou to bezohledná hovada. Mě spíš dostává skutečnost, že některé pobočky Městské knihovny v Praze v těchto dnech opětovně rozjíždí roznášku knih knihovníkem domů přímo pod nos. To je teprve nářez. Knihovny, mimo studijních, jsou v tuhle chvíli naprosto zbytná záležitost. Nejsem zaměstnanec, pouze se ke mně donesly stížnosti některých zaměstnanců.

Jo jo, diteti jsem rezervovala pod mym profilem knizku do dejepisu a vcera mi prisla potvrzena rezervace s tim, ze maji otevrena vydejni okenka… 8o

• Citovat
  • Upravit
1314
3.3.21 23:36
@Prigionia píše:
@debra.morgan @BeNiPe holky klid. Já byla dneska na procházce s dětma mimo katastr mé obce :pankac: :pankac: :lol:

Jsem lepší, chodím venku po obci a v kraji, kde nemám trvalé bydliště a nemám sebou žádné lejstro. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
3.3.21 23:39
@Hanka1 píše:
Jo jo, diteti jsem rezervovala pod mym profilem knizku do dejepisu a vcera mi prisla potvrzena rezervace s tim, ze maji otevrena vydejni okenka… 8o

Jo a ta okénka vypadají tak, že se mezi vchodové dveře do knihovny postaví stůl u kterého sedí nepřetržitě knihovník, a před knihovnou se tvoří fronty. Naštěstí je prý od zahájení lockdownu poloviční zájem. Mě už nic nepřekvapí, v jiné diskusi si matky radí, ve které městské části jsou otevřená dětská hřiště, to je taky super nápad tahat v téhle situaci děcka na hřiště :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22773
3.3.21 23:40

@zem-ja No, třeba pro ty studenty, kteří mají letos maturovat, to asi úplně „zbytná záležitost“ nebude. Zrovna jsme se o tom nedávno doma bavili - že třeba gymnazisté už by měli být vcelku schopní se k maturitě z většiny předmětů nějak připravit i distančně, ale co mně osobně by bývalo velmi zkomplikovalo situaci, to jsou zavřené knihovny. O studiu na VŠ ani nemluvě. Pravda, nebyl tehdy tak rozšířený internet, ale stejně - úplně všechno se tam dohledat nedá. Takže knihovny formou výdejního okénka proč ne - je to stejné jak dojít si pro balíček do zásilkovny :nevim:

U nás nainstalovali okénko rovnou mezi dveře, s plexisklem, trochu jako na poště to vypadá :) Paní knihovnice s respirátorem, rukavicema, pouští lidi po jednom, hned u okýnka desinfekce… nemyslím si, že by byla nějak extrémně ohrožena ani ona ani ti, co si přijdou vyzvednout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
3.3.21 23:44

K původnímu tématu - já bych byla na ostatní naštvaná, kdyby bylo domluveno, že nic dalšího kupovat nebudou a tak bych přišla s prázdnou. Ale pokud se o tom nemluvilo, já i tak nosim alespoň drobnost ke společnému dárku. :) Neboj, zas takový trapas to není, dárek byl, tak co. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22773
3.3.21 23:48
@zem-ja píše:
Jo a ta okénka vypadají tak, že se mezi vchodové dveře do knihovny postaví stůl u kterého sedí nepřetržitě knihovník, a před knihovnou se tvoří fronty. Naštěstí je prý od zahájení lockdownu poloviční zájem. Mě už nic nepřekvapí, v jiné diskusi si matky radí, ve které městské části jsou otevřená dětská hřiště, to je taky super nápad tahat v téhle situaci děcka na hřiště :zed:.

Jj, to mě nedávno lehce dostalo na FB - jedna upozornila, že v jejich městě uzavřeli hřiště a pod tím diskuse o tom, jak je to tenkrát strašně blbý, protože se ani nedá dítě naložit do auta a odvézt na hřiště do jinýho města jako na jaře. Mazec :lol:

Mě teda celkově zarážejí ti rodiče, co to celé prožívají, jak kdyby dítě mělo snad umřít, když ho pár dní nevyvenčí na hřišti :oops: Jako je to blbý, je mi dětí strašně líto (hlavně proto, že už to trvá šíleně dlouho a posledních pár měsíců se prakticky pořád jen zpřísňuje) a taky si tu s dcerou často od plic zanadáváme na to všechno, ale když moje dítě mělo jako hodně malý mononukleózu, nemusel být ani žádný covid a bylo prostě nějakých 10, 14 dní doslova zavřený doma (po pár dnech se samozřejmě projevovalo naprosto „zdravě“) a po té době nám dr. povolila opatrně a bez běhání obejít barák. A postupně zátěž navyšovat. Jak jen jsme to tehdy mohli přežít 8o :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
4.3.21 01:00

Trapas je spíš to, že veřejně píšeš na net, jak porušuješ pravidla. Kvůli takovým bezohledným, tupým lidem, se z toho ČR jen tak nedostane a akorát zemře víc lidí :zed:.

• Citovat
  • Upravit
588
4.3.21 05:20

@lucenka to je pěkná blbost. Každý je za své zdraví zodpovědný sám. A kdy podle tebe celá tahle záležitost skončí? Protože covid nikam nejde. To už chceš žít celý život v izolaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
4.3.21 05:28
@zem-ja píše:
Jo a ta okénka vypadají tak, že se mezi vchodové dveře do knihovny postaví stůl u kterého sedí nepřetržitě knihovník, a před knihovnou se tvoří fronty. Naštěstí je prý od zahájení lockdownu poloviční zájem. Mě už nic nepřekvapí, v jiné diskusi si matky radí, ve které městské části jsou otevřená dětská hřiště, to je taky super nápad tahat v téhle situaci děcka na hřiště :zed:.

U nas jsou Taky otevřená, všechna, chodíme 2× denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
4.3.21 05:34
@Prigionia píše:
@lucenka to je pěkná blbost. Každý je za své zdraví zodpovědný sám. A kdy podle tebe celá tahle záležitost skončí? Protože covid nikam nejde. To už chceš žít celý život v izolaci?

to je hezký, že je každý odpovědný za svůj život sám. A jak ovlivníš to, že nebudeš mít nějaký úraz, nenadálý problém a nebudeš najednou potřebovat JIP? :think: Asi si toho ještě nevšimla, ale nemocnicím dochází pecialozovaná místa. Takže je sice hezký, že každý je odpovědný sám za sebe, ale díky nezodpovědnému chování jedinců, to pak mohou odnést všichni. Nebo tedy, pokud i jedinci chtějí pořádat své párty i v této době, tak ať pak nelezou do nemocnice, až se začnou dusit s covidem.
A není potřeba žít v izolaci celý život. Jen dodržet opatření alespoň ve chvíli, kde se zdravotnictví blíží ke kolapsu.

• Citovat
  • Upravit
15332
4.3.21 05:39

No tak jsem si přečetla kdo všechno tady má anarchistický sklony a jací jste všichni borci, že pácháte tu protistátní činnost. Všichni byste dostali po jednom igelitu a masce a stravili si den a noc na JIPce ona by vas ta pr.del přešla. Ano vlada to podělala, ale vy co neumíte vidět dál než na špičku svýho nosu jste úplně stejní jako Andrej… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
4.3.21 05:42
@Prigionia píše:

Až tě sestřelí omylem auto, nebo budete mit v rodině infarkt a nebo tě chytne slepák.. a ty budeš s tim slepákem ležet na lehatku na chodbě, tak si nestěžuj… nebude kdo by ti pomohl, vlastně by tě mohl odoperovat třeba opravář výtahů… to by šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101567
4.3.21 06:41
@debra.morgan píše:
no ale to chápu, ale nechápu proč ho mají na ksichtě, na cestě do obchodu, kde když stojíš na přechodu ve 2 lidech, tak už to je událost. Autobusem se tu nejezdí, představ si vesnici a ani tu není moc možností kam by šli, potraviny, zelenina, masna, květinářství, trafika, hřbitov.

Predstav si, ze jsem ho mela ksichte sama v aute… Protože jsem potrebovala v jedne vesnici do kramu a ve druhe do lekarny a jen protoze ty mas pocit, ze je to pitome nazizeni, tak ho nebudu jak debill x krat nandavat a sundavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101567
4.3.21 06:47
@Venetia píše:
Od povídejte na otázku a ne mimo téma

Ale zrovna tohle je odpoved na otazku… Trapne neni nedonest darek, když byla dohoda na společném, ale slejzat se za soucasne situace na oslavach rozhodne trapne je. A to i v případě, ze si take myslim o spouste narizenich, ze jsou pitoma, ale pokud budu delat stejne pitomosti jako on, tak se poute zaradim do stejne kategorie jako ten na koho nadavam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný