Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nechápu pořád, jak v týhle době někdo dokáže ještě dělat mejdany ![]()
Asi bych to nijak neřešila. nevím jestli by mě napadlo něco vzít. asi spíš ne, většinou když se skládáme na jeden velký dárek za všechny, tak už nic extra nekupujem.
Já bych si spíš teď dělala hlavu z toho, že chodíte na oslavu, kde vás bylo minimálně 6. Půlka národa se snaží a druhá půlka na to prdí. A jinak ano, nedivím se, že ti je trapně. Vždycky nesu ještě pozornost
Ja taky nechapu, ze se ted nekde slejzate. Pak maj ty cisla klesat.
@ančapepča píše:
Já bych si spíš teď dělala hlavu z toho, že chodíte na oslavu, kde vás bylo minimálně 6. Půlka národa se snaží a druhá půlka na to prdí. A jinak ano, nedivím se, že ti je trapně. Vždycky nesu ještě pozornost
Prc
@debra.morgan píše:
Tak to ja zas chápu, oslavu mame o vikednu![]()
Ojojo, ze se nestydis. Kvůli vám určitě teď umře půlka republiky 😂 😂 😂
@BeNiPe píše:
Ojojo, ze se nestydis. Kvůli vám určitě teď umře půlka republiky 😂 😂 😂
a druhá půlka umře taky kvůli mě, dneska jsem si u řeky koupila pivo do plasťáku a vypila ho s těma dalšíma 45 lidmi co tam bruslili a venčili děcka na prolízkách. ach.
@debra.morgan to buď v klidu, ta druhá umře určitě kvůli mě, protože nenosím venku roušku
@debra.morgan @BeNiPe holky klid. Já byla dneska na procházce s dětma mimo katastr mé obce
![]()
A třetí „půlka“ kvůli mně, že nás chtěli i z našich útvarů vyhnat na ty okresní lajny to hlídat a nakonec jsme nejeli, páč jela armáda
…
Ta jejich opatření totiž nemají hlavu a patu a odmítám se z toho posr-t… jinak základy hygieny i resp. v obchodě dodržuji, ale nehodlám se nechat paralyzovat STRACHEM
Jinak zakladatelko, teď zpětně už bych nic neřešila a příště se zeptej ostatních, jestli ještě něco kupují. Protože někdo to má nastaveno jeden společný dárek a víc nic, někdo ještě něco k tomu.