Trapas na návštěvě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7355
4.3.21 12:12
@lucenka píše:
No tak můžou vymyslet aktivity, co se dají dělat na chodníku někde u vchodu, kde nejsou davy ;) ale holt rodiče musí namáhat hlavu a něco vymyslet, hřiště je pohodlný.

Lucenko, já ti opravdu dost často nerozumím, teď se o to velmi snažím… ALE hřiště je určené pro děti, je to pro ně atrakce, samozřejmě tam chtějí. Ty raději nabídneš alternativu na chodníku u vchodu (kde je momentálně exkrement vedle exkrementu, prach, špína, pomočíno apod - to jako fakt? Nespochybňuju fakt, že není vhodné na tom hřišti být v dobu, kdy je tam narváno…
Dámy, nechci se tu s nikým hádat, každý má jiné možnosti v rámci svého bydliště. Někdo nařízení obchází, nedodržuje, kašle na ně, někdo se snaží, ale všechno dodržovat nejde nebo nechce… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
4.3.21 12:17
@dedrichov píše:
Lucenko, já ti opravdu dost často nerozumím, teď se o to velmi snažím… ALE hřiště je určené pro děti, je to pro ně atrakce, samozřejmě tam chtějí. Ty raději nabídneš alternativu na chodníku u vchodu (kde je momentálně exkrement vedle exkrementu, prach, špína, pomočíno apod - to jako fakt? Nespochybňuju fakt, že není vhodné na tom hřišti být v dobu, kdy je tam narváno…
Dámy, nechci se tu s nikým hádat, každý má jiné možnosti v rámci svého bydliště. Někdo nařízení obchází, nedodržuje, kašle na ně, někdo se snaží, ale všechno dodržovat nejde nebo nechce… :kytka:

Ano chtějí. Ale dá se bez něj obejít.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
4.3.21 12:18
@dedrichov píše:
Ano, můžou se jít vyběhat někam jinam. Třeba na atletický stadion nebo na fotbalový trénink nebo do bazénu, do posilovny, na tenis, basket, volejbal… Například. Nezapomněla jsi náhodou, že VEŠKERÝ amatérský sport jaksi není?
Když jsi byla malá, jak zmiňuješ, nebyla tato situace, takže to asi nebude ten správný příklad. Já třeba sedla na kolo a jela jsem do jezdeckého klubu, kde se nás scházelo asi 15 dětí. Šlo by to teď? No šlo, akorát bych nedodržovala vládní nařízení, co?
Skákat panáka jo? A kolika dětí by se to na tom sídlišti týkalo? Pěkně si každý namaluje svého nebo by smělo 20 dětí skákat spolu? To asi těžko, co?
Asi to všichni TY víte, telefon sebou nosím pouze proto, kdyby se něco stalo, jinak bývá zahrabaný v batohu. Není nutné házet všechny mamky do 1 pytle. S dětmi hraju hry, věnuju se jim, nechávám prostor jen pro sebe, ale je vidět, jak už jim chybí jejich zájmy, jejich společnost a kamarádi, parťáci. Tragédie je, co se děje s těma dětskýma dušičkama… o přetížených dospělých nemluvě.

Na kole se projet můžeš, stejně tak na koloběžce, bruslích, skateboardu. Panáka může dítě skákat s rodiči. co dál?

• Citovat
  • Upravit
a12
61073
4.3.21 12:24
@dedrichov píše:
Ano, můžou se jít vyběhat někam jinam. Třeba na atletický stadion nebo na fotbalový trénink nebo do bazénu, do posilovny, na tenis, basket, volejbal… Například. Nezapomněla jsi náhodou, že VEŠKERÝ amatérský sport jaksi není?
Když jsi byla malá, jak zmiňuješ, nebyla tato situace, takže to asi nebude ten správný příklad. Já třeba sedla na kolo a jela jsem do jezdeckého klubu, kde se nás scházelo asi 15 dětí. Šlo by to teď? No šlo, akorát bych nedodržovala vládní nařízení, co?
Skákat panáka jo? A kolika dětí by se to na tom sídlišti týkalo? Pěkně si každý namaluje svého nebo by smělo 20 dětí skákat spolu? To asi těžko, co?
Asi to všichni TY víte, telefon sebou nosím pouze proto, kdyby se něco stalo, jinak bývá zahrabaný v batohu. Není nutné házet všechny mamky do 1 pytle. S dětmi hraju hry, věnuju se jim, nechávám prostor jen pro sebe, ale je vidět, jak už jim chybí jejich zájmy, jejich společnost a kamarádi, parťáci. Tragédie je, co se děje s těma dětskýma dušičkama… o přetížených dospělých nemluvě.

nevim, proc sem taháš nejakej fotbalovej trenink, bazén, posilovnu.. myslis, že házet si s balónem pred panelakem, jet na kole/odrazedle.. nikdo nikomu nezakazal.. a prosimte jak velký děti u vas chodí na dětský hřiště na prolézačky? píšeš jak kdyby to byly 12ti lety deti.. ja tam většinou vidim malý deti, který asi do posilovny běžně nechodí.. fskt jít ven není omezený jen na dětský hřiště..

jo a to, že se mobil netýká maminek z emimina mi je samozřejmě jasný ;) to jsem tam asi mela dopsat, ze to jsou samozřejmě matky, co nechodí na emimino

Příspěvek upraven 04.03.21 v 12:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
4.3.21 12:30
@debra.morgan píše:
To je reakce na profilovku? Takže se jdeme urážet bo co? Btw, velmi překvapivě, to není moje fotka.

Demi Lovato?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61073
4.3.21 12:35
@lucenka píše:
Na kole se projet můžeš, stejně tak na koloběžce, bruslích, skateboardu. Panáka může dítě skákat s rodiči. co dál?

ne, tady se prostě bude jenom hledat proč to nejde a ze bez dětskýho hřiště s prolézačkama se nedá přežít dětství..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
4.3.21 12:38
@zem-ja píše:
Demi Lovato?

máš malé bezvýnamné + :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
4.3.21 12:42
@lucenka píše:
Na kole se projet můžeš, stejně tak na koloběžce, bruslích, skateboardu. Panáka může dítě skákat s rodiči. co dál?

Určitě, velmi záleží na lokalitě. Na vesnici, kde žádné cyklostezky nevedou, v okolí jsou jen trojkové silnice v odpovídajícím stavu, vedlejší cesty hojně využívají ZD, v lesích nepoužitelné cesty protože kůrovcová kalamita stále neskončila…
Tak tedy na podobných místech se s koloběžkou, bruslema ani skateboardu fakt neprojedeš. Toho slavného panáka děti skočí tak 3× a pak CO DÁL?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
4.3.21 12:46
@a12 píše:
nevim, proc sem taháš nejakej fotbalovej trenink, bazén, posilovnu.. myslis, že házet si s balónem pred panelakem, jet na kole/odrazedle.. nikdo nikomu nezakazal.. a prosimte jak velký děti u vas chodí na dětský hřiště na prolézačky? píšeš jak kdyby to byly 12ti lety deti.. ja tam většinou vidim malý deti, který asi do posilovny běžně nechodí.. fskt jít ven není omezený jen na dětský hřiště..

jo a to, že se mobil netýká maminek z emimina mi je samozřejmě jasný ;) to jsem tam asi mela dopsat, ze to jsou samozřejmě matky, co nechodí na emimino

Příspěvek upraven 04.03.21 v 12:30

Tréninky zmiňuju proto, že to se týká třeba i těch 12letých dětí. Pořád to jsou děti… To rozpětí je fakt rozsáhlé. Ale to je fuk. Tobě vyhovuje být bez hřiště, už vlastně nevím, o čem se tu bavíme zrovna v téhle diskuzi, která tématem odjela úplně jinam. Zakladatelka se beztak neobjevila, takže to byl nejspíš jen pokus (úšpěšný) rozproudit diskuzi ohledně setkávání lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101603
4.3.21 13:05

@dedrichov Tak ono co si budeme povidat, ono stejne detem chybi hlavne kontakt s vrstevniky, takze resit zda se da kolobezce ci skejtu jezdit tam ci tam, je zbytečné, neb to stejne 90% deti jen s maminkou bavit nebude, i kdyby to byl super skate park.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61073
4.3.21 13:08
@dedrichov píše:
Tréninky zmiňuju proto, že to se týká třeba i těch 12letých dětí. Pořád to jsou děti… To rozpětí je fakt rozsáhlé. Ale to je fuk. Tobě vyhovuje být bez hřiště, už vlastně nevím, o čem se tu bavíme zrovna v téhle diskuzi, která tématem odjela úplně jinam. Zakladatelka se beztak neobjevila, takže to byl nejspíš jen pokus (úšpěšný) rozproudit diskuzi ohledně setkávání lidí.

jenže resily se dětský hřiště, kam chodí z velký části děti skolkovy.. takže ne, nebavíme se o dvanáctiletych dětech.. těch s maminkou na houpačce moc nebude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
4.3.21 13:13

Já už bych taky nic nenosila, prostě by mě to nenapadlo. Takže chápu, že ses cítila trochu blbě. Ale zase to není bůh ví co. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
4.3.21 13:26
@a12 píše:
ne, tady se prostě bude jenom hledat proč to nejde a ze bez dětskýho hřiště s prolézačkama se nedá přežít dětství..

Zapomnela jsi na hernicky :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22775
4.3.21 13:34
@dedrichov píše:
Tak například ve městech je vhodné místo kam vyjít: park, hřiště, nějaká ta stezka okolo řeky. Takže když to jinam nejde, neboť je vše pozavírané, jsou tam logicky davy. Reagovala jsem na zmínku o tom, jak je špatně, když si maminky na fb sdělovaly, které hřiště je otevřené a uživatelce krtek (myslím), se to nezdálo.

Mně se spíš zdálo „vtipný“, že by jako řešení v týhle situaci viděly naložit dítě do auta a odjet do jinýho města, kde ty hřiště otevřený jsou (pokud by to teď šlo jakože nejde, nebo spíš nemělo by se). To je určitě to, čeho chtějí epidemiologové dosáhnout - rozvézt covid i tam, kam by člověk jinak nejel :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
4.3.21 13:37
@dedrichov píše:
Určitě, velmi záleží na lokalitě. Na vesnici, kde žádné cyklostezky nevedou, v okolí jsou jen trojkové silnice v odpovídajícím stavu, vedlejší cesty hojně využívají ZD, v lesích nepoužitelné cesty protože kůrovcová kalamita stále neskončila…
Tak tedy na podobných místech se s koloběžkou, bruslema ani skateboardu fakt neprojedeš. Toho slavného panáka děti skočí tak 3× a pak CO DÁL?

Teď jezdí ve velkém zemědělci? 8o tak na vesnici mají zahradu, takže tam můžou mít své hřiště, můžou tam hrát fotbal, basketbal,..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný