Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@j.a.n.i1 píše:
Ano, právě protože je je, tak tobě do nej nic není… Takže nech laskavě žít i ty důchodce s respirátorem na procházce, oni tě totiž tím, že nosí nijak neohrožují.
Ale ja jim nic nedelam.
@Příjemné Pondělí píše:
Rouska venku je samozrejme nesmysl, pokud nejste v davu. Ale proc by je melo „švihnout“?Příspěvek upraven 04.03.21 v 09:30
Protože sotva lezou i bez respiku natož s ním. Tak je to svihnuti celkem ocekavany.
@Příjemné Pondělí píše:
Tohle je uz vrchol.Jste hloupa a bezcitna.
Prosím tě. Klid. Navíc je to pravda.
@debra.morgan píše:
Protože sotva lezou i bez respiku natož s ním. Tak je to svihnuti celkem ocekavany.
Ale proc?
@debra.morgan píše:
Prosím tě. Klid. Navíc je to pravda.
Ale me je u prd.ele, ze je to pravda. Naucte se mlcet, kdyz je to vhodne, laskave.
@Příjemné Pondělí píše:
Ale me je u prd.ele, ze je to pravda. Naucte se mlcet, kdyz je to vhodne, laskave.
Ale proč? ![]()
@Příjemné Pondělí nauč se na internetu nečist věci, které se ti nelíbí
bude ti líp.
@debra.morgan píše:
Ale proč?
Protoze to muze nekomu ublizit. Ale to je vam jedno asi.
@Příjemné Pondělí píše:
Protoze to muze nekomu ublizit. Ale to je vam jedno asi.
Na větě: vždycky někdo prožívá něco smutnýho? Jo, v tom případě mi to je dost jedno.
@debra.morgan píše:
Na větě: vždycky někdo prožívá něco smutnýho? Jo, v tom případě mi to je dost jedno.
Je mi to jasny ty duckface
udelej si selfííčko a dej si latééčko ![]()
@Příjemné Pondělí píše:
Rouska venku je samozrejme nesmysl, pokud nejste v davu. Ale proc by je melo „švihnout“?Příspěvek upraven 04.03.21 v 09:30
Tak na jednu stranu to nesmysl je, na druhou, pokud jdu z místa A, kde ji mít musím, do místa B, kde taky, tak je mnohdy rozumnější si ji nechat. A to nemluvím o tom, že je to v zastavěných oblastech povinnost.
@debra.morgan píše:
Ale ja jim nic nedelam.
Ale děláš, máš na ně blbé kec, to stačí.
@Příjemné Pondělí píše:
Je mi to jasny ty duckfaceudelej si selfííčko a dej si latééčko
To je reakce na profilovku? Takže se jdeme urážet bo co? Btw, velmi překvapivě, to není moje fotka.
@j.a.n.i1 píše:
Ale děláš, máš na ně blbé kec, to stačí.
Když myslíš.
psát ale bohužel ještě můžu o kom chci, no.