Trapas na návštěvě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7355
5.3.21 17:07
@spinkánek píše:
Doporučuji ti, nevrtej se v tom tolik. Vždy ten problém existoval. My máme ve vesnici i pomníček, protože ten dotyčný předpokládal, že to malé děcko na kole ví, že jede do polí.

To je strašné, tak zbytečné… Když jsme byly se ségrou děti, vyprávěla mi mamka, jak se jako malá přychomýtla k hnusné nehodě, kdy sice děti věděly, že je potřeba se rozhlédnout… nechaly přejet traktor s vlekem… jenomže byl zapřažen ještě další přívěs. Nezapomněla jsem do dospělosti, vždy na daném místě na to myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
6.3.21 19:33
@Příjemné Pondělí píše:
Rouska venku je samozrejme nesmysl, pokud nejste v davu. Ale proc by je melo „švihnout“?Příspěvek upraven 04.03.21 v 09:30

No tak upřímně, jela jste někdy v roušce nebo respirátoru na kole? A notabene ve věku třeba 70let? Pro představu pytel btambor na záda a hadr na pusu a pak mi napište, zda to s vámi neseklo. Asi tak nějak. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61092
6.3.21 19:42
@mamina89 píše:
No tak upřímně, jela jste někdy v roušce nebo respirátoru na kole? A notabene ve věku třeba 70let? Pro představu pytel btambor na záda a hadr na pusu a pak mi napište, zda to s vámi neseklo. Asi tak nějak. :nevim:

hele, zase se myslim, ze kdyby to pro ne bylo az tak hrozny, tak takhle nejezdej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
9.3.21 11:53

Chodím kam chci, kdy chci, a proč chci. Nebudu se omezovat okresy nebo podobnými blbinami. Jo a taky navštěvuji toho, koho uznám za vhodné, a kdo uzná za vhodné mě přijmout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný