Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Jasminik píše:
Ahojte myslíte že si z toho dělám velkou hlavu?? Šla jsme na návštěvu ke známým na které byli další známí z práce se kterýma jsme se skládali na společný dárek jenom že ti známí ještě extra něco donesli nějakou maličkost víno, čokoládu a já nic a to jstem si říkal že bych ještě něco koupila jako za sebe.. No nakonec jsem nic nevzala.. Cítila jsem se trapne jak každý ještě něco prinesl.
Stane se, dobrý ![]()
@a12 píše:
jo, na kole.. ale kdybych sla do ty práce pěšky, musela bych ji mít nandanou..
ja nějak nechápu, co tě na tom tak žere? ze někdo projede na kole s rouškou, nebo jde na procházku s respiratorem, co ti je jako po tom?si přijdeš důležitá, vtipná, když to tu napíšeš, nebo co?
ty to podáváš jak kdyby ti víc ohrožovali lidi v respirátoru, než bez..
nic mě na tom nežere, ale když potkám babku, která sotva jde a vím kde bydlí a vím, že už jde 5 minut a vidím jak vypadá a vím, že do toho krámu ještě 5 minut pujde a taky vím, že na té cestě nikdo není, protože jsme po ní ted šla, tk mě mrzí, že nemá tolik rozumu, aby si ho sundala a dala až před krámem.
@debra.morgan píše:
viz výše. btw, když má stejně respirátor půlka pod nosem, tk je to stejně fuk.Příspěvek upraven 03.03.21 v 21:28
děláš ze sebe akorát blbce..
pod nosem je určitě platnejsi než v kapse.. i s ohledem na to, že když kolem tebe někdo projde natáhneš přes nos, nebo třeba ta policie.. ty s rouškou v kapse dostaneš pokutu, no.. a kolemjdoucí důchodce v respiratoru se pak může smát tobě
@a12 píše:
děláš ze sebe akorát blbce..
pod nosem je určitě platnejsi než v kapse.. i s ohledem na to, že když kolem tebe někdo projde natáhneš přes nos, nebo třeba ta policie.. ty s rouškou v kapse dostaneš pokutu, no.. a kolemjdoucí důchodce v respiratoru se pak může smát tobě
určitě
![]()
@xkoup21 píše:
Ja taky nechapu, ze se ted nekde slejzate. Pak maj ty cisla klesat.
Od povídejte na otázku a ne mimo téma
@debra.morgan píše:
nic mě na tom nežere, ale když potkám babku, která sotva jde a vím kde bydlí a vím, že už jde 5 minut a vidím jak vypadá a vím, že do toho krámu ještě 5 minut pujde a taky vím, že na té cestě nikdo není, protože jsme po ní ted šla, tk mě mrzí, že nemá tolik rozumu, aby si ho sundala a dala až před krámem.
tak jdi s ni a nabidni ji, že případnou pokutu zaplatíš za ní, určitě bude ráda
bude dýchat cerstvej vzduch a nebude muset sáhnout na důchod
@a12 píše:
tak jdi s ni a nabidni ji, že případnou pokutu zaplatíš za ní, určitě bude rádabude dýchat cerstvej vzduch a nebude muset sáhnout na důchod
dobrý napad
![]()
@debra.morgan píše:
Tak ta „babka“ jak ty říkáš už je asi starší paní a už nemá ten rozum na takové urovni a hlavně žila značnou část v režimu kde se prostě poslouchalo. Ale zřejmě si připadáš tak moc nadřazená, že ti toto prostě nedojde. Místo kroucení hlavou, by jsi jí to mohla třeba vysvětlit, než se posmívat ![]()
@ančapepča tk víš co, vždycky se říkalo, že staří jsou moudří, tak až se přenesu přes fakt, že nejsou, tk ji třeba zastavím a zkusím jí to vysvětlit. ![]()
@Kakika upřímnou soustrast, je to strašné, mě taky minulý týden umřel dědeček v půlce ledna byl pozitivní a téměř celou dobu byl v nemocnici a dusil se. A když tady pak čtu, jak se lidi setkávají a je jim to jedno, tak se akorát naštvu. A taková @debra.morgan se tady vysmívá důchodcům, co mají venku respirátor…Je to smutné, na jaře se všichni báli a troufám si říct, že nikoho nenapadlo se setkávat a když to vidím dnes, tak je mi úzko
Anonym z toho důvodu, že zde uvádím rodinné informace
@Anonymní píše:
A taková @debra.morgan se tady vysmívá důchodcům, co mají venku respirátor…Je to smutné, na jaře se všichni báli a troufám si říct, že nikoho nenapadlo se setkávat a když to vidím dnes, tak je mi úzkoAnonym z toho důvodu, že zde uvádím rodinné informace
kde se vysmívám duchodcům?
@Anonymní píše:
@debra.morgan že nosí respiratory venku…
ale kde se jim vysmívám?