Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mate pratele, co neresi vladni narizeni, tak snad nebudou resit ani nejaka nepsana spolecenska pravidla…nebo jsi chytrejsi trol, ktery vyprovokuje diskuzi banalnim dotazem..za to te chvalim..lepsi nez stopadesata diskuze, jestli muzes otehotnet, kdyz beres antikoncepci a milenec mel kondom a jeste se do nej vystrikal vedle ![]()
@BeNiPe píše:
@debra.morgan to buď v klidu, ta druhá umře určitě kvůli mě, protože nenosím venku roušku
tvl, z toho vždycky nemůžu, když jdeme na procházku tady kousek po naší obci, tak za celou dobu mineme ne chodníku třeba 5 lidí, tj. projdeme kolem sebe s pozdravem, otázka 3 vteřin, ty babky, které už sotva chodí samy o sobě si k té krásné procházce ještě nasadí respirátor.
nepochopím. kéž by měly místo toho roušku. nebo nejlíp nic, na prázdné ulici.
@pikola píše:
Nechápu pořád, jak v týhle době někdo dokáže ještě dělat mejdany
To ja taky ne..
Mě dneska rohlík přivezl nákup o 70min později, protože chudáka kurýra chytli benga při přejíždění okresu a hodinu!!ho odmítali pustit
![]()
Omlouvám se za OT..
Jinak to tady spíš vypadá na diskuzi - pojďme se předhánět kdo víc porušuje pravidla ![]()
@Prigionia píše:
@debra.morgan @BeNiPe holky klid. Já byla dneska na procházce s dětma mimo katastr mé obce![]()
![]()
To jsem byla včera, protože nejlepší kafe s sebou mají až za mostem a to už je jiný katastr.. cítila jsem se jako uprchlík 😂
@debra.morgan píše:
tvl, z toho vždycky nemůžu, když jdeme na procházku tady kousek po naší obci, tak za celou dobu mineme ne chodníku třeba 5 lidí, tj. projdeme kolem sebe s pozdravem, otázka 3 vteřin, ty babky, které už sotva chodí samy o sobě si k té krásné procházce ještě nasadí respirátor.nepochopím. kéž by měly místo toho roušku. nebo nejlíp nic, na prázdné ulici.
Copak tohle. Ale já teda vůbec, ale absolutně vůbec nechápu ty důchodce, jezdící na kole po městě v respirátorů nebo roušce. Vždy čekám, kde je švihne. Na kole
![]()
@ZustanSeMnou píše:
Dala bych dodatečně láhev vína.:)
to by mi přišlo snad ještě trapnejsi..
@debra.morgan píše:
tvl, z toho vždycky nemůžu, když jdeme na procházku tady kousek po naší obci, tak za celou dobu mineme ne chodníku třeba 5 lidí, tj. projdeme kolem sebe s pozdravem, otázka 3 vteřin, ty babky, které už sotva chodí samy o sobě si k té krásné procházce ještě nasadí respirátor.nepochopím. kéž by měly místo toho roušku. nebo nejlíp nic, na prázdné ulici.
tak dodrzujou nařízení, co je na tom tak nepochopitelnýho? a respirator maj pravděpodobně proto, že si je nakoupili protože jsou povinný v obchodě, u doktorů atd. a každej si nekoupí rousky na ven, respirátory do vnitřních prostor.. jakože po venku pujdou v roušce, před krámem ji strčí do kapsy a nasadí respirator.. pro někoho je pohodlnější mít jen ten respirator, no ![]()
@a12 tk určitě, vypadají že jim je velmi pohodlně
nařízení mít venku na prázdné ulici respirátor jsem ještě neviděla. a to nemluvím o tom, že některý ho mají stejně pod nosem, takže, eh, teorie o tom, že to dělají proto, aby si na něj zbytečně nesahaly… nic no. ![]()
@debra.morgan píše:
@a12 tk určitě, vypadají že jim je velmi pohodlněnařízení mít venku na prázdné ulici respirátor jsem ještě neviděla. a to nemluvím o tom, že některý ho mají stejně pod nosem, takže, eh, teorie o tom, že to dělají proto, aby si na něj zbytečně nesahaly… nic no.
ale ja to nemyslela tak, aby si na nej zbytečně nesahali.. ale tak, ze si spousta lidi poridila respiratory, protože se musí nosit v obchodech atd. pak zas přišlo nařízení, že i venku rouska, ne látková, jen chirurgická… tak asi každej hned nebezel koupit rousky na ven, ale nosí ten respirator, který už doma měl.. a když jdou do krámu, tak chápu, že si spíš stáhnou respirator, než doma nasadit roušku, pred krámem vyměnit za respirator a po nákupu zas respirator uklidit a nasadit roušku.. nedejbože když ještě budou chtít popojet mhd ![]()
@debra.morgan hele, za normálních okolností bych tvůj komentář asi úplně přešla. Je super, že ti je k smíchu důchodce, co má venku respirátor. Mně to přijde také spíš kontraproduktivní. Náš děda si nasazoval roušku jen v malé sámošce u baráku, chodil jen tam. Jinak byl doma. Bohužel ale COVID dostal i tak. A jsem fakt teď strašně naštvaná na všechny, kteří z toho mají jenom prd. l a za sport považují ojeb. vání nařízení. Já to od dědy chytla, když jsem jela babičce pomoct ho zvednout ze země, protože měl slabé nohy. V tu chvíli jsem prostě respirátor zapomněla doma. Prioritou bylo pomoci dědovi. Tak jsem teď v izolaci. A čtu, kolik lidí má tu potřebu dělat mejdany a chlastat s dalšími padesáti lidmi. No, tak snad jen popřeji hodně zdraví pro všechny. Asi to budeme potřebovat. ![]()