Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@BlueFairy píše:
To se stalo mněchtěla jsem přes MMB koupit od paní bundu pro malého, tak jsem odepisovala v rychlosti z tabletu na inzerát. Pak mi pípl mail z bazárku, ve kterém je ta zpráva co člověk posílá jako odpověď… A tam stálo: " Dobrý den, měla bych zájem o vaši kundičku. Mohla byste mi, prosím, poslat rozměry??"
![]()
![]()
(aspoň vím, so můj hledá po večerech
Příspěvek upraven 02.12.14 v 20:44)
@BlueFairy píše:
To se stalo mněchtěla jsem přes MMB koupit od paní bundu pro malého, tak jsem odepisovala v rychlosti z tabletu na inzerát. Pak mi pípl mail z bazárku, ve kterém je ta zpráva co člověk posílá jako odpověď… A tam stálo: " Dobrý den, měla bych zájem o vaši kundičku. Mohla byste mi, prosím, poslat rozměry??"
![]()
![]()
(aspoň vím, so můj hledá po večerech
Příspěvek upraven 02.12.14 v 20:44)
Manzel sedel s nejstarsi dcerou v cekarne, chodila tenkrat do skolky a mela tam pastelky a papir. A povida na celou cekarnu : tatinku, jsem te nakreslila a tady mas penis
a hrde mu ukazovala kresbu
Taky přispěju…syn mi vlezl na záchod, když jsem si měnila menstruační vložku a samozřejmě hned začal pátrat, proč mi teče krev - řekla jsem mu, že mám dole asi pupínek a rozškrábla jsem si ho, že to nic není. Odpoledne jsme byli v supermarketu, stáli jsme ve frontě, syn seděl v košíku a najednou se otočil na paní za námi a zvučným hláskem jí oznámil: „Maminka má na frndince pupínek. Ty taky?“
![]()
Jednou v létě jsme seděli na zahrádce u místní hospůdky a přijel tam chlápek na tokových těch lyžích na kolečkách, měl na sobě cyklistický overal a měl na chlapa fakt abnormálně velkej tlustej zadek - všichni hosté si toho hned všimli a jen po sobě pokukovali a nenápadně na něj ukazovali, v tu chvíli se z prolejzačky přiřítil syn a zařval na celou zahrádku: „Maminko, koukej, pán má hééééélikej zadek“. Chlap to sbalil a odjel, aniž by si něco objednal…
@Petája píše:
Jela jsem v tramvaji, na sedatku seděl malý chlapeček tak 3 roky a nad ním stála maminka…naproti chlapečkovi seděla stará baba a neustále nadávala na všechno a na všechny…na chvíli přestala a chlapeček se jí zeptal na celou tramvaj:,,Kdy umřeš?", maminka ztuhla a řekla chlapečkovi, že na tohle se paní neptá, no baba začala nadávat ještě víc a chlapeček na babu najednou:,,A co z tebe vyteče? " To se lidi začali smát…baba tím nadáváním dost lidi štvala…
My jsme byli s dcerkou (tehdy asi rok a půl) na bazéně a ve sprchách byla nahá paní. Malá se na ni otočila, ukázala mezi nohy a říká ba-baf.
Uz tu neco podobneho zaznělo, ale.. Kdyz byly moji male 2 roky, prisla na hriste „celozahalena“ muslimka, dcerka k ni proběhla a povida: „kukuk“. ![]()
Se tady tlemim
tak moje mládě ještě nemluví, zatím všem říká jen táta. Ale přidám jednu mojí perlu, vyprávěla mi to mamka a podle mě má z toho dodnes trauma
…byly mi asi 4 roky a někam jsme s mamčou jely. Nastoupily jsme předními dveřmi do autobusu a když si mamka kupovala u řidiče lístek, tak jsem prý na celej autobus zařvala:" a mamí, má pan řidič taky pindíka?" dodnes to od mamky poslouchám ![]()
Dobra diskuze:-D
Jinak u nás zatím nic moc, malý jsou dva. Minule jdeme z krámu jede pan na kole a malá, pán k.kot, pán k.kot. Melo to byt pan ma kolo.
A asi před 14 dny se mnou musela malá na gyndu, už jsme byly v kabince..já se svlékám, a malá mi ukazuje mezi nohy a říká Božena, myjem, myjem, ble ble smrdí:-D. Den před tím se nechtěla mýt, tak jsem ji řekla, že aspoň bozu, že by ji smrděla
zítra jdu zase, nemam bohužel hlídani, tak už teď se bojím, co z ní zase vypadne:-D
@cila píše:
My jsme byli s dcerkou (tehdy asi rok a půl) na bazéně a ve sprchách byla nahá paní. Malá se na ni otočila, ukázala mezi nohy a říká ba-baf.
Jo, mě viděl syn ve sprše (a to si intimní místa holím),chvíli si mě tak prohlížel (protože se koupe jen s tátou nebo bráchou), pak mi ukázal mezi nohy a říká „bubák!“
na veřejnosti zatím naštěstí neperlí, protože s jeho řečí to není moc valný ![]()
@chelsea001, nase deti momentalne jedou na pisnicce od Buty „Tlusta pani“. No a nase sousedka je zrovinka sirsi nez delsi, tak si asi domyslis, jak to vypada, kdyz ji denne potkavame..
Vysvetluji a doufam, ze je to brzo prejde..
A nedavno v obchode Ondra dost hlasite sdeloval sve sestrenici, ze „ta pani prodavacka s tlustym zadkem je moje kamaradka“ ![]()