Trapas u lékaře

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
percconte
3.12.14 06:47

Jako fakt už sem se dlouho tak dobře nezasmál, dnes budu mír dobrej den :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
merde
3.12.14 08:57

@Brontik :mrgreen: to je jeste lepsi

• Citovat
  • Upravit
17472
3.12.14 14:04

Syn (3) v cekarne u me obvodni porad koukal do odpadkoveho kose.. Rikam mu: „Viki, co tam hledas?“ a synator na celou cekarnu „hov.no“ :oops:
A kamaradky stejne stara dcera v jine cekarne vzala batoh na zada, bundu do ruky a odchazela, „Natalko, kam jdes?“ odpoved „do pr.dele“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
3.12.14 14:10

Ještě jsem si vzpomněla… Přijeli jsme k mým rodičům, jen já se synem a mamka tam měla kamarádky. Zeptala se malýho, proč jsme přijeli bez tatínka a on jí odpověděl: „Tatínek nemůže, jel pr.cat na Marcelku“ = JEL PRACOVAT NA PARCELKU (v té době jsme začínali stavět) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
3.12.14 14:13

@Erian tak ahoj pikolíku mě docela rozsekalo :mrgreen: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
3.12.14 14:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
3.12.14 16:04

Na trapasy byl expert můj bratr. Ve velmi útlém věku (tak dva, tři roky) na ulici hlasitě komentoval ženské a volal: „Mami, to byla ale kočka!“ A když se ve školce převlékal, tak v šatně byla i jiná maminka s dítětem, měla minisukni a místo toho, aby si ke svému děcku přidřepla, tak se předklonila. No, její kalhotky, které ukázala všem okolo, taky nezůstaly bez komentáře :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
3.12.14 23:46

Taky pridam jeden: v supermarketu u kasy - syn sedel ve voziku, kdyz jsme byli u pokladny, tak ukazal na pani pokladni, naklonil se k ni, kouka ji uprene do obliceje (ve vzdalenosti asi 50cm) a aniz by z ni spustil oci, tak se velmi nahlas taze: maminko, toto je pani nebo pan??

Byla to takova starsi neudrzovana muzatka bez make-upu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
4.12.14 07:33
@Markéta80 píše:
Trapas byl v krámu když jsem nejstaršímu řekla že mu nic kupovat nebudu, stoupnul k rohlíkům jestli teda může alespon rohlík tak říkam že ten může a na celý krám zařval díky bohu alespon rohlík, jinak bych asi chcípnul hlady :mrgreen: :mrgreen: a pak jsme jeli do solné jeskyně, nikdy v tramvaji nic nekomentuje, tramvaj se sekla a koukal směrem na hřbitov a už řešil kdo tam leží tak jsmese snažila vysvětlit a prý jestli hlavně starý lidi tak říkam že nejvíc staré lidi no a on se kouknul na paní co seděla za náma, no věk k 80 a už hrobové ticho, všichni poslouchali a Viki a mami ta paní už je hodně stará vid :jazyk:a ted Vali kouká na Elma a jak tam vidí kluka černocha jak plave v bazénu tak se vždy zašklebí a řekne fuj.

Rohlík i hřbitov dokonalej :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
4.12.14 07:44
@alien21 píše:
Ještě jsem si vzpomněla… Přijeli jsme k mým rodičům, jen já se synem a mamka tam měla kamarádky. Zeptala se malýho, proč jsme přijeli bez tatínka a on jí odpověděl: „Tatínek nemůže, jel pr.cat na Marcelku“ = JEL PRACOVAT NA PARCELKU (v té době jsme začínali stavět) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Super :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
4.12.14 14:07

Ahoj holky, tak se přidám. Míchala jsem malé (2 roky) jogurt a ona na mě - Mícháš vole? Nevěřila jsem vlastním uším. Nebo jsme jely autem a já si tak pro sebe (teda spíš na řidiče před sebou) říkám: Jeď tam se vlezeš. Za pár minut na křižovatce malá na mě - Jeď vlezeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
4.12.14 14:17

Teď jsem si vzpomněla ještě na jednu historku, jedeme s malou autem v úzké ulici, paní vyjížděla a vjela mi tam. Kdybych prudce nezabrzdila, tak do ni nabourame. tak jsem na ni zatroubila a rikam kráva jedna. Asi za dva dny jedeme s mamkou do Lídlu, naproti nám jela její kamarádka tak na mamku zatroubila a ze zadu z autosedačky se ozvalo kráva kráva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
4.12.14 15:39

Malá se často na někoho zadívá a ptá se Co to je? Dotyčný si musí připadat opravdu divně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
4.12.14 15:43

@smudlik.esta :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Náš Mates takhle pravidelně volal na manžela: „Ježiš, brzdi Marku!“ a tak podobně, potom po návštěvách vyprávěl, že táta jezdí na červenou a hrozně rychle a tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
4.12.14 15:47

Jinak teda Mates byl expert ve školce, když tam vyprávěli o rodičích - jak se jmenuje máma, táta, co mají rádi, co dělají ve volném čase apod.
Tak maminku samozřejmě vychválil do nebe - nejhodnější, nejkrásnější :andel: :mrgreen: A jak přišla řeč na tátu, tak začal " No z táty jsem hrozně smutnej, protože kouří a bez cigaret nemůže už nikdy žít!" :mrgreen:

Teď se pokaždé manžel děsí prvouky ve škole - taky tam mají pár otázek na rodinu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí