Trapasy při sexu

Anonymní
9.5.13 10:34

Trapasy při sexu

Ahoj, včera si mi při sexu stal trapas, nad kterým pořád přemýšlím. S partnerem jsme se milovali a já byla nějaká rozdováděná, že mu vyklouzl a nejspíš jsem ještě udělala nějaký blbý pohyb, protože přítel zakřičel bolestí :oops: No byla to taková trapná chvilka, po chvilce jsme normálně pokračovali a už jsme se o tom nebavili. Jsem z toho nějaká divná a pořád si říkám, jestli jsem udělala něco špatně, protože mě už napadlo, že třeba i tím, že ho má malého, třeba to moje vina nebyla :nevim: Stalo se vám to už někdy :?:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
9.5.13 10:37

Jo to bude tím, že ho má malýho :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
9.5.13 10:41
@gabriela82 píše:
Jo to bude tím, že ho má malýho :P
:potlesk: :potlesk: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
9.5.13 10:42

No stane se :lol:,ale neřešíme to. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
la_Gata
9.5.13 10:42

Co je na tom že vyklouzl trapnýho? :D

• Citovat
  • Upravit
3684
9.5.13 10:43

To se mi stalo tolikrát, ale neřekla bych že je to trapné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.5.13 10:43

Jo, stává se mi to. přítel ho má taky docela malýho a prostě při prudším pohybu vyklouzne. však o nic nejde, schválně to nebylo, tak co…

• Citovat
  • Upravit
1869
9.5.13 10:44

To se ti ještě stane hooodněkrát… :mrgreen: a nevidím, na tom nic trapnýho… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.5.13 10:45

Díky holky, jsem z toho celá špatná, že jsem radši chtěla držet celibát :roll:

• Citovat
  • Upravit
99
9.5.13 10:55

Je to úúplne bežné, že odtiaľ občas neplánovane vybehne, podstatné je že sa zasa „domov k maminke vráti“ a pokračuje sa v začatom a načatom :pankac: :pankac:. Mne sa to stáva bežne, hlavne pri polohách, ktoré chcem tvrdohlavo realizovať a na ktoré som hold trošku kratší ako by som si predstavoval :dance:.

No a že pri tom došlo aj nejakému bolestivému ohnutiu alebo čo…stááva sa, dôležité je že neprišlo k zraneniu :)… podstatné je spraviť presný opak ako ste spravili vy - to jest odkomunikovať to pekne na mieste a hneď, spraviť z toho žart…pofúkať bobo malému pusou :jazyk: a šup ho zasa s5 na hlavný chod :mrgreen: :pankac: :pankac: :cert:

A určite si nič nevyčítaj, nemáš si absolútne čo :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.5.13 10:58
@Pierko_ píše:
Je to úúplne bežné, že odtiaľ občas neplánovane vybehne, podstatné je že sa zasa „domov k maminke vráti“ a pokračuje sa v začatom a načatom :pankac: :pankac:. Mne sa to stáva bežne, hlavne pri polohách, ktoré chcem tvrdohlavo realizovať a na ktoré som hold trošku kratší ako by som si predstavoval :dance:.

No a že pri tom došlo aj nejakému bolestivému ohnutiu alebo čo…stááva sa, dôležité je že neprišlo k zraneniu :)… podstatné je spraviť presný opak ako ste spravili vy - to jest odkomunikovať to pekne na mieste a hneď, spraviť z toho žart…pofúkať bobo malému pusou :jazyk: a šup ho zasa s5 na hlavný chod :mrgreen: :pankac: :pankac: :cert:

A určite si nič nevyčítaj, nemáš si absolútne čo :kytka:.

tak teď se tady směju na celé kolo :D moc díky za tak krásný příspěvek :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
644
9.5.13 11:04

Tohle se nám stává občas také a není na tom nic trapného. Přítel ho malého nemá, ale chyba je spíš v mne, že se pánví víc odtáhnu a on prostě vyklouzne a při dalším,, šťouchu,, se netrefíme. Při sexu je mnohem víc trapností než je zrovna tohle. Netrap se tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
9.5.13 11:04
@Anonymní píše:
tak teď se tady směju na celé kolo :D moc díky za tak krásný příspěvek :mrgreen:
8) ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
9.5.13 11:09

To neni podle mě trapný…podle mě je trpný to co spousta holek zažila-nažene se do pochvy hodně vzduchu a pak při změně polohy-pšooouuuuk :mrgreen: no to pak chlapy koukaj divně. zrovna mě se to stalo včera :mavam: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
9.5.13 11:11

@dituleska Ahojky, to se mi taky stáávááá…a to je teprve trapas! :D :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí