Trápí mě oblečení přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20774
15.2.22 16:25
@Anna766 píše:
Zase by se dobře shazovalo.

No a já bych příště ke stolu přišla jako kostra 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148995
15.2.22 16:25
@chelsinka1988 píše:
Jj. Tohle jsem vyfásla zrovna u maturity.

Jo? Co to bylo za předmět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20774
15.2.22 16:28
@Anna766 píše:
Jo? Co to bylo za předmět?

Zeměpis první část otázky a druhá, jak se chováš při provádění turistů. Zeměpis jsem si vytáhla Benelux. To byl dohromady jeden předmět. Za 1. Naštěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36652
15.2.22 16:37
@chelsinka1988 píše:
Tak se kamaraď s nimi :jazyk:

A čím je budu krmit, když tu pro ně nenalovím myšky? :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20774
15.2.22 16:40
@jege píše:
A čím je budu krmit, když tu pro ně nenalovím myšky? :nevim: :mrgreen:

Prozradím ti tajemství, najdes je na poli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Plamí
15.2.22 17:03
@Lucy75 píše:
Já si troufám říct, že ji maličko známe A ROZHODNĚ NEMÁ ZAPOTŘEBÍ SE POVYŠOVAT ;)

prostě jen řekla názor a já to mám mmch opravdu skoro stejně jako ona…
opakuji, ať si každý chodí v čem chce
ale do práce bych prostě v teplákách nešla ani při 4 promilích nebo infarktu nebo ani teda nevím, kde bych ty tepláky vzala

když už jdu cvičit, tak mám legíny a slušivé triko kryjící potřebné partie ;)
fakt si nemyslím, že když má někdo jiný názor na tepláky než ty, tak že se nutně povyšuje.

Příspěvek upraven 15.02.22 v 15:38
@Lucy75 píše:
Já si troufám říct, že ji maličko známe A ROZHODNĚ NEMÁ ZAPOTŘEBÍ SE POVYŠOVAT ;)

ale do práce bych prostě v teplákách nešla ani při 4 promilích nebo infarktu nebo ani teda nevím, kde bych ty tepláky vzala

fakt si nemyslím, že když má někdo jiný názor na tepláky než ty, tak že se nutně povyšuje.

Příspěvek upraven 15.02.22 v 15:38

Ty jsi prostě dobrá duše, je mně to jasný…vyplývá to z historie, co tu pozoruju. Dobrá máma, dobrý člověk, tohle myslím vážně, jsi zjevně zlatíčko…a na lidech se snažíš vidět to dobré. Takových lidí kdyby bylo víc.
Ale za mě, Andulka to trefila…
Nicméně, tohle nemá cenu řešit, i ta filmová Godzilla má dobré stránky( po zničení města ho hezčeji zrevitalizovali, třeba) a skoro na každém lze najít něco, proč ho mít rád. Když se jednomu chce.
Teď jsem z tebe udělala laskavého blbečka, tak to zas ne, a vůbec, mám jiný názor a ponechme si obě ty svoje. Ode mně vse.+ :kytka:

• Citovat
  • Upravit
24897
15.2.22 17:09

@Plamí :kytka: dík, hodná jsem od přirození :mrgreen: :mrgreen:
a o Alriga si to myslím
a navíc, téma tepláky fakt nikomu neubližuje :mrgreen: pa a hezký večer :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Plamí
15.2.22 17:11
@chelsinka1988 píše:
No. Ale je to ozkoušený trik, když vyfásneš ukřičené znuděné prcky, tak ztišíš hlas a oni nastražej uši.

Mohla bys zkusit znakovou řeč…nedávno jsem se připletla ke kurzu sanitářů a fakt mě to zaujalo. A pak jsme jeli s kámoškou v metru..KOMUNIKOVALY JSME…a pozornost jsmě měly velkou…absolutní🤣

• Citovat
  • Upravit
Plamí
15.2.22 17:14
@chelsinka1988 píše:
Ale s kým bych teda nechtěla jíst je král/královna. Protože jakmile odloží příbor, i kdyby to bylo v průběhu, automaticky pokládá příbor každý a hostina končí :cert:

To by se dalo obchodně využít…dneska chce zhubnout kde kdo.. :think: :lol:

• Citovat
  • Upravit
36652
15.2.22 17:21
@chelsinka1988 píše:
Prozradím ti tajemství, najdes je na poli :mrgreen:

Jege si na poli, myš Chelsinku uloví! :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14008
15.2.22 17:53
@Lucy75 píše:

Nejradsi cvicim v tílku a v mini sortkach, v sportovnim leginacj, ale nekomu slusi ve fitku i teplaly, chapws jako ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4496
15.2.22 17:55
@chelsinka1988 píše:
Haleť, musíš to brát tak, že je to nyní móda a mladí chtějí se oblékat moderně. Tak to je.

Jsem ročník 98 a taky si myslím, že tepláky na ven, do práce nebo do města je nevkusné a nevhodné.
Stejně tak si to myslím o leginách - ať má holka sebelepší postavu a to dokážu jako žena ocenit a i závidět :D, tak pokud je nosí jen tak s tričkem jako kalhoty, tak jim to jako fakt absolutně nesluší. Legíny když už tak k prodlouženému tričku.
Takže asi tak… jen proto že je to moderní, tak neznamená, že se to hodí nebo je hezký.

Tepláky nosím jen doma nebo já sport, na zahradu, ven bych v nich nešla ani naproti do obchodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148995
15.2.22 18:06

Jak se líčíte do divadla? Poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20774
15.2.22 18:12
@Plamí píše:
Mohla bys zkusit znakovou řeč…nedávno jsem se připletla ke kurzu sanitářů a fakt mě to zaujalo. A pak jsme jeli s kámoškou v metru..KOMUNIKOVALY JSME…a pozornost jsmě měly velkou…absolutní🤣

Ta je tezka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20774
15.2.22 18:13
@Paní.Norrisová píše:
Jsem ročník 98 a taky si myslím, že tepláky na ven, do práce nebo do města je nevkusné a nevhodné.
Stejně tak si to myslím o leginách - ať má holka sebelepší postavu a to dokážu jako žena ocenit a i závidět :D, tak pokud je nosí jen tak s tričkem jako kalhoty, tak jim to jako fakt absolutně nesluší. Legíny když už tak k prodlouženému tričku.
Takže asi tak… jen proto že je to moderní, tak neznamená, že se to hodí nebo je hezký.Tepláky nosím jen doma nebo já sport, na zahradu, ven bych v nich nešla ani naproti do obchodu.

Dobře. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková