Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Se, s dovolením, přidám k debatě o ničem a k pročištění hlavinek:
Půl kila mandlí v čokoládě bych rychle schovala do bříška… mandle, bože… miluju…
A úplně blbá budu tak v sobotu v podvečer, dneska jsem jenom unavená a tupá ![]()
Edit: kterého Berniniho máš na mysli?
Příspěvek upraven 21.10.21 v 19:00
@catch-22 píše:
To tak zlé nebude, já si z těch tří zkratek jsem úplně jistý jen dvěma.A nepoužitelný si tedy nepřipadám.
Doplň si víno ![]()
@gebča píše:
Se, s dovolením, přidám k debatě o ničem a k pročištění hlavinek:Půl kila mandlí v čokoládě bych rychle schovala do bříška… mandle, bože… miluju…
A úplně blbá budu tak v sobotu v podvečer, dneska jsem jenom unavená a tupá
Ty jo, půl kila mandlí v čokoládě na posezení, to už mi přijde fakt na bolení břicha.
@JanaDaR píše:
normálně mě ta tvoje přezdívka rozčiluje. To jsou takové pitomé, zcela nesouvisející náhody, ale rozčiluje.
Když mě to napadlo, tak jsem si ji hned registroval. Říkal jsem si, že s tím možná bude sranda. ![]()
@gebča Gian Lorenza. Ale víš co, já bych to potřebovala pak nějak na delší dobu, proto případně mail. Připadám si jako dítě, které potřebuje vzít za ruku a převést přes most.
@gebča píše:
Se, s dovolením, přidám k debatě o ničem a k pročištění hlavinek:Půl kila mandlí v čokoládě bych rychle schovala do bříška… mandle, bože… miluju…
A úplně blbá budu tak v sobotu v podvečer, dneska jsem jenom unavená a tupá
Edit: kterého Berniniho máš na mysli?
Příspěvek upraven 21.10.21 v 19:00
najednou to nejde to budu mít sem tam jednu ![]()
@JanaDaR píše:
@gebča Gian Lorenza. Ale víš co, já bych to potřebovala pak nějak na delší dobu, proto případně mail. Připadám si jako dítě, které potřebuje vzít za ruku a převést přes most.
ber to tu jako výběrové řízení třeba tě tu někdo zaujme a s někým si sedneš
@catch-22 přemýšlím, kdy jsem to naposledy četla. Ale mám z toho skutečně tik. Což není tvůj problém, pochopitelně.
@JanaDaR píše:
přemýšlím, kdy jsem to naposledy četla. Ale mám z toho skutečně tik. Což není tvůj problém, pochopitelně.
Jestli Tě to pobaví, tak já to ještě nečetl. Ten nick je multifunkční i jako připomínka, že mám tu knížku na hromadě k přečtení. ![]()
@catch-22 píše:
To je podmínka vstupu do klubu?
Nevím, zeptej se ![]()