Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@JanaDaR píše:
Naprosto trapné téma. Hodno ovšem úvodu.
Prožívám takové pitomé období a fakt bych moc potřebovala s někým občas poklábosit. Ideálně asi přes mail. Pokud jsi ženská, která nemá tendence konverzačně klouzat k dětem, covidu, (ne)očkování, vaření oběda, nákupům, apod, pak mi vadit nebudeš. Chlapi to obvykle nedělají, tak nepodmínkuji. Nehledejte v tom žádné intelektuálno, jenom vyčerpaná já. Ale třeba je nás, podivných, trochu víc. Heslo: Bernini, literatura, hejtování Ovčáčka mi nevadí.
Mailovou adresu bych případně poslala do zpráv. Že to vypadá uhozeně vím, že se mi spousta z vás vysměje, to vím taky, ale asi mi to je už jedno.
Nech to běžet tady a třeba z toho bude NSL II. ![]()
@catch-22 Yossariane, dneska jsem úplně mimo, můžeme si rovnou přiznat, že jsem jednoduše úplně blbá. Nemalou roli v tom hraje, že jsem dnes sklenku vína posnídala, poobědvala a večeře je už také za mnou. Prosím bez zkratek. Ale jinak si tu klidně povídejte.
Tak pokud chceš pokecat o ničem a přežiješ že moje oblíbené téma je pletení protože si u toho čistím hlavu neším politické téma tak by to šlo děti beru jen okrajově a to typu zase ječí perou se a mlátí se ![]()
@ka2ka já teda nepletu. Tedy oděvy, v lidech se pletu se železnou pravidelností.
@JanaDaR píše:
Yossariane, dneska jsem úplně mimo, můžeme si rovnou přiznat, že jsem jednoduše úplně blbá. Nemalou roli v tom hraje, že jsem dnes sklenku vína posnídala, poobědvala a večeře je už také za mnou. Prosím bez zkratek. Ale jinak si tu klidně povídejte.
No přece Nepoužitelné Single Ladies. Tvé pojmenování navíc nediskriminuje a může se jím cítit oslovený úplně každý. Vidím potenciál konkurenční téma dohnat i předehnat. ![]()
A orla v blond paruce myslím nemají ani tam. ![]()
@catch-22 to neznám a ze zkratek si teď vybavím akorát NHL, VHS a OSVČ.
Nepoužitelná teda zjevně jsem, to je fakt!
@JanaDaR píše:
@ka2ka já teda nepletu. Tedy oděvy, v lidech se pletu se železnou pravidelností.
já pletu čistím si tím hlavu a lidi statečně ignoruju protože ti jsou divný a nezklamou svojí blbostí
@JanaDaR píše:
to neznám a ze zkratek si teď vybavím akorát NHL, VHS a OSVČ.
Nepoužitelná teda zjevně jsem, to je fakt!
To tak zlé nebude, já si z těch tří zkratek jsem úplně jistý jen dvěma.
A nepoužitelný si tedy nepřipadám. ![]()
@catch-22 normálně mě ta tvoje přezdívka rozčiluje. To jsou takové pitomé, zcela nesouvisející náhody, ale rozčiluje. ![]()
@JanaDaR píše:
@ka2ka jak to dopadlo s křižákem?
no zazdila jsem to a nalepila jsem tam i toho holuba
římana
jo a dneska jsem si pro radost objednala půl kila mandlí v čokoládě
jen nevím kam je schovám
Naprosto trapné téma. Hodno ovšem úvodu.
Prožívám takové pitomé období a fakt bych moc potřebovala s někým občas poklábosit. Ideálně asi přes mail. Pokud jsi ženská, která nemá tendence konverzačně klouzat k dětem, covidu, (ne)očkování, vaření oběda, nákupům, apod, pak mi vadit nebudeš. Chlapi to obvykle nedělají, tak nepodmínkuji. Nehledejte v tom žádné intelektuálno, jenom vyčerpaná já. Ale třeba je nás, podivných, trochu víc. Heslo: Bernini, literatura, hejtování Ovčáčka mi nevadí.
Mailovou adresu bych případně poslala do zpráv. Že to vypadá uhozeně vím, že se mi spousta z vás vysměje, to vím taky, ale asi mi to je už jedno.