Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak když teď nemáš cestu ven, třeba bude časem
Nežeň věci na sílu. Pokud je to jen o útlumu, tak zůstaň chvilku v útlumu, odpočiň si. Spousta věcí se vyřeší tím, že se nechal vyhnít. Kup si nějakou pěknou knížku, když ráda čteš, nebo dělej nějaké nenáročné odpočinkové věci, nech se chvilku životem jen tak vláčet.
@JanaDaR píše:
@Fiducia přenech a oslav to. Tohle nechceš.
Já mám svý. Každej si to pose.re podle sebe ![]()
@vendulaaa číst teď moc nezvládám, protože ať dělám cokoli, stejně mi myšlenky utíkají jedním směrem. Jako i teď na toho člověka myslím. Jestli by to vyřešil krumpáč? Fakt netuším. Útlum to je právě ten, že nevím, kudy z toho ven. Protože žádné řešení není dobré.
@Fiducia takhle se mi občas ve snech vrací dům, kde jsem několik let vyrůstala.
@JanaDaR píše:
@vendulaaa číst teď moc nezvládám, protože ať dělám cokoli, stejně mi myšlenky utíkají jedním směrem. Jako i teď na toho člověka myslím. Jestli by to vyřešil krumpáč? Fakt netuším. Útlum to je právě ten, že nevím, kudy z toho ven. Protože žádné řešení není dobré.
Nechci teď úplně věštit z kávové sedliny, ale jestli ta osoba je někdo, do koho jsi platonicky zamilovaná a nechceš s tím zajít dál, tak ono to přejde. Budou to sice muka, ale je to jen chemie v mozku.
@Parninas jo tak kdyby to bylo takhle jednoduché. No nikdo nám nesliboval, že bude všechno na růžovo, že jo… Na platonickou lásku mi bylo těch třináct už moc dávno, hele. ![]()
@JanaDaR píše:
@Fiducia takhle se mi občas ve snech vrací dům, kde jsem několik let vyrůstala.
V pozitivním smyslu?
Ještě mohu doplnit, že mám ráda filmovou muziku (Morricone, Zimmer) a dobrým filmem také nepohrdnu.
@JanaDaR zajímavý zájmy máš
Akorát já se nechytám asi vůbec ![]()
@Fiducia ještě mám ráda Bacha a Vivaldiho. Ráda kreslím a sem tam něco napíšu. Teď teda dopisy, které adresát pravděpodobně nikdy nedostane. Vytrvale si připadám neskutečně trapná.
@JanaDaR píše:
@Fiducia ještě mám ráda Bacha a Vivaldiho. Ráda kreslím a sem tam něco napíšu. Teď teda dopisy, které adresát pravděpodobně nikdy nedostane. Vytrvale si připadám neskutečně trapná.
To s těmi dopisy je hezký. ![]()
Kreslení závidím. Já jsem na jakékoliv výtvarno totální antitalent. Takže když mě to jednou za čas chytne, tak mám pořízené takové obrazové omalovánky. Objednáš si obraz s obrázkem co se ti líbí, dostaneš štětce a barvičky a pak už si jen vybarvuješ políčka. Už mám doma 2 kousky hotové a asi si pořídím další. ![]()