Trapné téma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1247
24.10.21 18:53
@JanaDaR píše:
@Taktinevím pardon, už sem vstupovat nebudu. Poklidně debatujte.

Je to tvoje diskuze, takže žádné utkání. Chyběla bys tu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
24.10.21 18:57

@OpportunityNox Noc ráda bych napsala svůj názor, ale teprve se na Soukupovou chystám 😞 Mohla bys mi nějakou její knihu přímo doporucit?? Byla bych moc ráda.
Naposledy jsem teď četla Karin Lednickou Šikmý kostel a docela se mi to líbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
24.10.21 19:29
@mončatka píše:
Je to tvoje diskuze, takže žádné utkání. Chyběla bys tu :wink:

Souhlas! @JanaDaR nikam nechod ;)

@mončatka Rozhodně a ráda doporučím :) Za mě je nejlepší její poslední, Věci, na které nastal čas. Je to v podstatě celé o vztazích, ale to jsouvlastně všechny její knihy. Pak doporučuji Pod sněhem, ale ted s odstupem času mi to trochu přijde jako rozcvička před právě těmi Věcmi, ačkoli je to každý o něčem jiném :) A pokud máš ráda deníkovou formu, tak zajímavá byla Marta v roce vetřelce („jakoby“ deníkové záznamy devatenáctileté holky).
Ale ona má prostě všechno dobrý. Ale fakt za nejlepší bych označila ty Věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
24.10.21 19:33

@OpportunityNox Díky moc!! Určitě si je přečtu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
24.10.21 19:49
@mončatka píše:
@OpportunityNox Díky moc!! Určitě si je přečtu :palec:

Není zač ;) Snad se ti budou líbit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jeruve
25.10.21 10:30
@Taktinevím píše:
A proč mi to píšeš? Já ti to neberu, taky ráda čtu, ale jak psala @Fiducia, vidím, jak malý přehled o autorech a jejich knihách mám.

Mám za to, že @JanaDaR nebyla v nejlepším rozpoložení, když tuto diskuzi zakládala. Všechny uživatelky, když už neměly jak pomoct, rozvíjely téma alespoň směrem k literatuře. Na to konto ti Jana napsala vysvětlení a jak vidno tvrdě narazila. Četla jsi vůbec tu diskuzi celou?

@JanaDaR - pokud jsem to pochopila z náznaků správně, je v tom chlap a nějaký rozchod? Odkud jsi? Pokud chceš, klidně SZ.

:mavam:
  • Citovat
  • Upravit
Jeruve
25.10.21 10:32

Jo a děkuji všem přispěvatelkám za tipy na knihy. Po dlouhé době jedna z těch přínosných diskuzí. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
7713
25.10.21 17:56
@Jeruve píše:
Mám za to, že @JanaDaR nebyla v nejlepším rozpoložení, když tuto diskuzi zakládala. Všechny uživatelky, když už neměly jak pomoct, rozvíjely téma alespoň směrem k literatuře. Na to konto ti Jana napsala vysvětlení a jak vidno tvrdě narazila. Četla jsi vůbec tu diskuzi celou?

@JanaDaR - pokud jsem to pochopila z náznaků správně, je v tom chlap a nějaký rozchod? Odkud jsi? Pokud chceš, klidně SZ.

:mavam:
Špatně jste mě pochopily…Takže se vám do diskuze nebudu plést já. Mějte se hezky / líp. Všechny :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
25.10.21 18:06

@Jeruve to je kupa věcí naráz. Nechci kazit náladu.

• Citovat
  • Upravit
2258
25.10.21 18:11
@JanaDaR píše:
@mončatka okolnosti. No, myslím si, že jak se k nám chová okolí, je vždycky nějaký odraz nás samých. V tom případě jsem fakt monstrum. :nevim:

Může to taky vypovídat, že na sobě necháš dříví štípat, nebo že máš v sobě spasitelskej komplex-a ne vždycky ho dotahneš do konce- to pak ti někteří chudáci/“chudáci” umí dát pěkně sežrat. Klasika je taky když si třeba hysterka udělá dítě s narcisem, narodí se jim tzv. normální dítě a to je díky rodičům pak zvyklé se obklopovat i v dospělosti především patologičtějšími lidmi. To pak to dítě může sekat boty a pořád netuší proč.
Na mě v některých diskuzích působíš jako kruťanda, taková ta co se tou zlobou třeba jen kryje, aby nedostala další ďahu.
Hlavně ať je co nejdřív líp. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
25.10.21 18:59

@JanaDaR já myslím, že každá má nějakou blbou zkušenost s nějakým chlapem, nemusí jít o manžela, klidně může jít o bráchu, tátu, šéfa, souseda… Takže za trubku rozhodně nebudeš. Taky už jsme tu určitě četly spoustu různých příběhů. Nemusíš se deptat, že jsi na světě jediná s blbou zkušeností. Doporučuji ti pročíst si diskuze, teď tu nedávno byla nějaká, kde se řešilo, s jakým nejhorším chlapem kdy kdo chodil… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
25.10.21 19:15

@vendulaaa já nevím, zda je blbá. Ono to celé asi nemá definici. Problém spíš je, že já nejsem na jinotaje a atmosféru „domysli si“. Nedomyslím si nikdy nic, respektive mne napadne sto a jedna možnost, přičemž mi žádná zrovna nelichotí. Možná jsem v tomhle spíš chlap, prostě náznakům nerozumím.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová