Trapné téma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106130
22.10.21 18:01
@ka2ka píše:
Jéé a taky jsem kdysi četla zane grey a ted si nevzpomenu byli to detektivky z dostihového prostředí :think:

Dick Francis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
22.10.21 18:03

@JanaDaR Chtěla bych být dost cool napsat, fakt bez ironie. Žel bohu, 99% mýho života jsou děti. Takže nemám intelektuální témata k hovoru. Chtěla jsem ale napsat, že ti fandím. A Berniniho mimochodem miluju. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
22.10.21 18:03
@JanaDaR píše:
@mončatka to mě mrzí. Tohle bych asi nepřála nikomu.

No jo, živit to někdy tak zaonačí :? Snažím se brát si ze všeho jenom to dobré nebo aspoň to pozitivní, ale jsou chvíle, kdy je to sakra těžké :nevim: Momentálně jsem sama, vlastně spíš neskutečně osamělá, ale nechci se tomu poddávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
22.10.21 18:04

@mončatka já vlastně taky, člověk je někdy osamělý navzdory tomu, že je obklopen lidmi.

• Citovat
  • Upravit
1247
22.10.21 18:06

Jinak jako větší jsem milovala Na východ od ráje, Chrám Matky Boží v Paříži a Sophiinu volbu. A miluju je v podstatě doteď ❤️️ Vždycky jsem ráda četla, ale jak přišly děti, dost jsem to omezila. Teď nám vlivem okolností zase trochu času sama na sebe, tak se do toho znovu pouštím. Děkuji za podnětné literární tipy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
22.10.21 18:07

@Dobrej_tym já ti nevím, zda je mi v čem fandit. Nejradši bych posunula čas alespoň o pár měsíců, jestli už by bylo lépe. Ale tak děti jsou občas také cool, jen to nějak jedno souvisí s druhým a nejde to. Dneska jsem tady řvala asi hodinu v kuse jako samice skotu. Takže to silou tlačím jinam.

• Citovat
  • Upravit
1247
22.10.21 18:08
@JanaDaR píše:
@mončatka já vlastně taky, člověk je někdy osamělý navzdory tomu, že je obklopen lidmi.

Takhle jsem to prožívala v podstatě celý loňský rok, podzim a zima byly peklo. Probrečela jsem nejeden večer. Uprostřed velkého sídliště, v domě, kde žije přes 150 lidí, ale přesto tak osamělá…strašně smutné chvíle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
22.10.21 18:11

@mončatka Sophiinu volbu spousta žen nezvládá od chvíle, kdy se jim narodí děti.

• Citovat
  • Upravit
11193
22.10.21 18:17
@mončatka píše:
Jinak jako větší jsem milovala Na východ od ráje, Chrám Matky Boží v Paříži a Sophiinu volbu. A miluju je v podstatě doteď ❤️️ Vždycky jsem ráda četla, ale jak přišly děti, dost jsem to omezila. Teď nám vlivem okolností zase trochu času sama na sebe, tak se do toho znovu pouštím. Děkuji za podnětné literární tipy :palec:

Chrám Matky Boží je krásnej, budu muset zase někdy otevřít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
22.10.21 18:17

@JanaDaR Pro mě je to taky těžké téma, ale navzdory tomu ji mám ráda. Je to smutná a krásná knížka zároveň. Já nezvládla přečíst Vzkaz v láhvi od Adlera Olsena, to bylo opravdu nad moje síly. Dostala jsem ji v době, kdy se mi narodily děti a už po pár stranách jsem věděla, že tohle psychicky nedám.

Příspěvek upraven 22.10.21 v 18:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
22.10.21 18:18

@mončatka znám, postupně podle jeho knih točí celovečeráky.

• Citovat
  • Upravit
1247
22.10.21 18:19

@JanaDaR Jj vím, ale na ně taky nekoukám. Já jsem spíš knížková, když už :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
22.10.21 18:23

@mončatka jasně, taky preferuji knihu. Ale občas se podívám. Zajímavě mi subjektivně vyšlo například srovnání knižního a filmového počinu Musíme si promluvit o Kevinovi.

• Citovat
  • Upravit
1247
22.10.21 18:29
@JanaDaR píše:
@mončatka jasně, taky preferuji knihu. Ale občas se podívám. Zajímavě mi subjektivně vyšlo například srovnání knižního a filmového počinu Musíme si promluvit o Kevinovi.

To se přiznám vůbec neznám :oops:
Ale taky mi přijde někdy zajímavé podívat se i na film a pak srovnávat. A je pravda, že ne vždy z toho knihy musí vyjít jako jednoznační vítězové :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
22.10.21 18:39

@mončatka některé záležitosti jen těží z populárních témat a přitom jsou to veskrze blbiny. Jako příklad klidně uvedu Chlapec v pruhovaném pyžamu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová