Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@citlivaduse píše:
@mončatka Já ji zase nemusím
Aspoň je svět barevnější, když máme každý jiný vkus
![]()
@ka2ka píše:
tak to musel být nářez
Jak říkám, pan profesor z toho byl na větvi, ale vlastně se mu to líbilo, protože mu to přišlo kreativní
A to teda v době, kdy slovo kreativní ještě ve výuce zdaleka nefigurovalo ![]()
@JanaDaR za pokus to stojí..
knihy jsou samozřejmě knihy, ale můj mozek v poslední době stávkuje, co se četby týče ![]()
@mončatka kreativní jsem také bývala, jednou jsem takhle položila zvídavou otázku a ten pán mě pak skoro nechal prolítnout z ekonomiky.
@citlivaduse ale tak jsou i blbé knihy, kupříkladu ta série vlhkých snů madam „Jamesové“.
@JanaDaR píše:
@citlivaduse já myslím že jo, matku hraje Tilda Swinton a už kvůli ní možná jo.
Teprve teď jsem si uvědomila, že jsem tu knihu četla, ale úplně jsem vytěsnila název
To byl tak drsný a smutný příběh, že si vůbec nejsem jistá, jestli bych to filmové zpracování dala
@JanaDaR píše:
@citlivaduse ale tak jsou i blbé knihy, kupříkladu ta série vlhkých snů madam „Jamesové“.
Přečetla jsem první díl a opravdu mě to nezaujalo. Film jsem neviděla ani jeden
@JanaDaR píše:
@mončatka kreativní jsem také bývala, jednou jsem takhle položila zvídavou otázku a ten pán mě pak skoro nechal prolítnout z ekonomiky.
Asi nějaký zamindrákovaný jedinec ![]()
@mončatka píše:
Jak říkám, pan profesor z toho byl na větvi, ale vlastně se mu to líbilo, protože mu to přišlo kreativníA to teda v době, kdy slovo kreativní ještě ve výuce zdaleka nefigurovalo
tak úkol jsi splnila ![]()
@mončatka mě to minulo úplně a myslím, že jsem o nic nepřišla
četla jsem akorát pár knížek od P. D. Jamesove, za mě lepší oddychovka
Příspěvek upraven 22.10.21 v 20:30
@citlivaduse hele, ale mě prostě nevzala ani Mornštajnová třeba. Já jsem přečetla Hanu, ale jako nic mi to nedalo ani nevzalo. Jen to tak projelo.
Ja tedy nemám moc pro samá moudra na emiminu si s někým jeste bokem dopisovat, ale tvůj úvodní příspěvek je fajn. Budeš asi trochu mohe krevní skupina
. Tak ať se ti vede dobře a snad se mraky zase odplazí ![]()