Trapné téma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10958
22.10.21 20:31

@JanaDaR no Mornštajnovou jsem taky zatím cíleně vynechala, možná někdy a možná ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
22.10.21 20:31
@ka2ka píše:
tak úkol jsi splnila :mrgreen:

Přesně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
22.10.21 20:32

@mončatka zkus, mě to baví. Nemám teď moc podmínky na čtení, tak poslouchám při práci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
22.10.21 20:33

@Královna Kosmíru děkuju :hug:, přijdu si celkově úplně blbá a nepoužitelná.

• Citovat
  • Upravit
1247
22.10.21 20:34
@citlivaduse píše:
@mončatka mě to minulo úplně a myslím, že jsem o nic nepřišla :) četla jsem akorát pár knížek od P. D. Jamesove, za mě lepší oddychovkaPříspěvek upraven 22.10.21 v 20:30

Tu jsem teda nečetla, ale pamatuju si Zahalte jí tvář a Záhady slavičího domu jako televizní detektivky. Po druhé jmenované jsem se jako dítě ještě dlouho bála, že mi během spánku dá někdo do nosu hadičku a vstříkne do ní jed :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
22.10.21 20:36
@JanaDaR píše:
@citlivaduse hele, ale mě prostě nevzala ani Mornštajnová třeba. Já jsem přečetla Hanu, ale jako nic mi to nedalo ani nevzalo. Jen to tak projelo.

Mně se Hana líbila, teda hlavně ten konec, který jsem nečekala. Ale musím říct, že všechny ostatní knížky Mornštajnové mě už lehce zklamaly. A co mě docela zasáhlo bylo Vyhnání Gerty Schnirch od Tučkové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
22.10.21 20:37
@mončatka píše:
Mně se Hana líbila, teda hlavně ten konec, který jsem nečekala. Ale musím říct, že všechny ostatní knížky Mornštajnové mě už lehce zklamaly. A co mě docela zasáhlo bylo Vyhnání Gerty Schnirch od Tučkové

Tak ještě žes to napsala, aspoň se nebudu o ostatní pokoušet.

• Citovat
  • Upravit
1247
22.10.21 20:37
@Fiducia píše:
@mončatka zkus, mě to baví. Nemám teď moc podmínky na čtení, tak poslouchám při práci :palec:

Zkusím, vlastně jsem chtěla zkusit už dávno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
22.10.21 20:38

@mončatka Manon Lescaut jsem měla taky ráda :palec: Už jsem dlouho nečetla.
Film Sofiinu volbu zkusím. Třeba to bude pro mě pochopitelnější :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
22.10.21 20:39
@JanaDaR píše:
Tak ještě žes to napsala, aspoň se nebudu o ostatní pokoušet.

To mě docela mrzí, třeba by se ti líbily. Rozhodně jsem tě nechtěla odradit. Jen mi přišlo, že jsou napsané tak nějak na jedno brdo. I když příběhy nebyly úplně marné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
22.10.21 20:40

Noticka

• nejoblibenejsi kniha z detstvi-fakt jsem rada za tento dotaz, protoze me to donutilo zavzpominat, je to David Copperfield
  • komu se libi kniha Musime si promluvit o Kevinovi, tomu doporucuji A mothers reckoning: living in the aftermath of s tragedy, bohuzel to lici skutecnou udalost
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
22.10.21 20:40
@Fiducia píše:
@mončatka Manon Lescaut jsem měla taky ráda :palec: Už jsem dlouho nečetla.
Film Sofiinu volbu zkusím. Třeba to bude pro mě pochopitelnější :oops:

Než jsem Manon četla, tak jsem ji viděla v divadle se Sabinou Laurinovou (tehdy ještě mlaďounkou) a úplně mě to pohltilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
22.10.21 20:44

@JanaDaR Blbá ani nepoužitelná určitě nejsi!! Možná máš teď pocit marnosti a třeba si i myslíš, že už nikdy nebude líp, ale určitě bude, neboj :hug: Mně už nějakou dobu osud taky pěkně nakládá, někdy si přijdu nejzbytečnější ze všech, ale pořád tak nějak věřím, že to jednou přejde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
22.10.21 20:46
@mončatka píše:
Mně se Hana líbila, teda hlavně ten konec, který jsem nečekala. Ale musím říct, že všechny ostatní knížky Mornštajnové mě už lehce zklamaly.

Mám to stejně. Bavila mě Hana a Slepá mapa :palec: Ty další dvě knihy jsem přečetla. A Listopád jsem nedala vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
22.10.21 20:49

@mončatka hele, jsem. Ono kdyby to bylo jinak, tak jsou věci aspoň trochu snesitelnější. A já to beru na sebe. Ta vadná jsem zkrátka já.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová