Trapné téma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1247
22.10.21 18:48

No ano, holocaust je hodně populární téma. Knížky o něm čtu, beletrii i populárně naučné, obojí mě zajímá. Ale když jde o film, raději se podívám jen na dokumenty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
22.10.21 18:52

@mončatka tohle je kniha i film a poněkud přihlouplé je obojí. Jinak dost dokumentů je i na YouTube.

• Citovat
  • Upravit
1247
22.10.21 18:56
@JanaDaR píše:
@mončatka tohle je kniha i film a poněkud přihlouplé je obojí. Jinak dost dokumentů je i na YouTube.

JJ knihu znám zběžně, film jsem neviděla. Nemám moc ráda příběhy, které jsou až takhle nevěrohodné. Chápu sice, že obecně se to může líbit (a jak jsem se teď dívala na hodnocení na ČSFD, má 84%), ale mně to moc neříká.
Jinak právě na dokumenty třeba na YouTube se kvůli svojí práci dívám celkem často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
22.10.21 19:00

@JanaDaR každej je v něčem magor :mrgreen: Já nesnáším hromadění. Takže si pokud možno půjčujeme, nebo kupujeme audio a elektrické knihy.
Nějaké tištěné dostávám a když je jich už moc, tak daruji krabici nebo tašku kamarádce/spolužačce :mrgreen:
@My Melody tak :srdce: V těch příbězích je ohromný porozumění :srdce: Jsem vysloveně zvířecí člověk a práce se zvířaty je můj nesplněnej sen (a další studijní neúspěch :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
22.10.21 19:02
@ka2ka píše:
a jo Dick Francis toho jsem přečetla snad celého kdysi dávno, ano Grey byli kovbojové, četla jsem to když mi bylo cca 12 takový snový útěk od reality

Taky jsem četla :palec: Obojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
22.10.21 19:05

@Venetia Lassie nemůžu :oops: Četla jsem to až jako dávno dospělá a obě jsme s dcerou brečely
@mončatka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
22.10.21 19:06

@Fiducia Teprve teď jsem si uvědomila, že jsem nikdy nezkusila žádnou audioknihu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
22.10.21 19:10

@Fiducia taky občas něco rozvezu, dětské třeba do nemocnice, pak tu máme knihobudky a tak.

• Citovat
  • Upravit
6956
22.10.21 19:11
@JanaDaR píše:
@Fiducia hele, já přečetla Vejce poprvé v osmi letech a fakt jsem té knize propadla. Pořád je v mých „top“, akorát ji tedy od téže autorky předběhlo ono Co život dal a vzal.

Taky ho mám radši. Jako dospívající mě moc nenadchnula ta poslední část, jak jsou na tom ostrově Vashon (mj. i kvůli tomu, že se to tam hemží samýma receptama z mušlí, slávek atd., to mě tehdy fakt nebavilo :D ), a nejvíc mě bavilo sanatorium, ale s věkem jsem docenila i tu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
22.10.21 19:11

@mončatka ty jsou na YouTube taky. Je tam kupříkladu Vyhoďme ho z kola ven a čte to Zavřel.

• Citovat
  • Upravit
11193
22.10.21 19:12
@mončatka píše:
@Fiducia Teprve teď jsem si uvědomila, že jsem nikdy nezkusila žádnou audioknihu :think:

Mě se všechno líbí víc čtený. Audioknihy by mě asi nebavily. Ale líbí se mi, jak čte teď večer Donutil pohádky na ČT D, to poslouchám, když děti koukají :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
22.10.21 19:14

@JanaDaR Chapu, ja se vyzivam v nakupech, coz teda zejmena manzel miluje :D Snazime se vypadnout kazdy den nekam. Jsme v Praze, tak to jde. Kdyz sem uplne zoufala, strcim mladsi do nositka, starsiho uplatim cokoladou, a zajdu do galerie.

Btw. bylas nekdy ve vile Borghese? Jako fanynka mozna znas :) Pro me uzasne misto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
22.10.21 19:15

@Dobrej_tym samozřejmě vím, že to existuje, ale nikdy jsem tam nebyla. Ani už nečekám, že by se na tom něco změnilo.

• Citovat
  • Upravit
2031
22.10.21 19:19

@JanaDaR Jejda a proc bys nemohla, vzdyt to neni kraj sveta. A ty deti taky nebudou vecne male. Ja tam byla jako studentka a o Berninim netusila v podstate nic. A tam me tak dostal, ze jsem ho pak cilene vyhledavala. Na oko, nejsem zadny znalec socharstvi.

Jinak na knihy nemam uz absolutne cas a energii :((( Zminenou Betty McDonald mam ale nactenou celou a zeru ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
22.10.21 19:23
@JanaDaR píše:
@mončatka ty jsou na YouTube taky. Je tam kupříkladu Vyhoďme ho z kola ven a čte to Zavřel.

Vyhoďme ho z kola ven mám ráda. Budu si to muset najít, jsem docela zvědavá, protože zrovna Zavřel mi k téhle knize typově nějak nesedí. Ale třeba budu příjemně překvapená ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová