Trapné téma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106207
22.10.21 12:01
@JanaDaR píše:
@Venetia je to série.
A kterou knihu máš od něj nejraději?

Ja uz si je vsechny nepamatuju.. Mozna hrbitov zviratek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
22.10.21 12:05

@JanaDaR :hug: Zrovna Hrozný hněvu mám už strašně let v knihovně. Ještě nedozrály.
Kinga jsem četla zamlada :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
22.10.21 12:10

@Fiducia třeba moje bývalá učitelka češtiny nikdy nepřečetla Tolkiena. Přišly jí ty knihy složité.

• Citovat
  • Upravit
27665
22.10.21 13:13

@Fiducia herriota jsem milovala, no ted vlastně vůbec nečtu a v knihovně mám jen takové zamilované a pár detektivek, knížky co ty moje babičky čtou tam bych s ničím jiným neuspěla, ale naučila jsem je číst Vondrušku a Nesba což si myslím že je obrovský pokrok od Javořické :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
22.10.21 13:30

@ka2ka nemáš rozečteného vůbec nic?

• Citovat
  • Upravit
27665
22.10.21 13:35
@JanaDaR píše:
@ka2ka nemáš rozečteného vůbec nic?

vlastně jo takvou maličkou knížečku v knihovně je to životopis kluka, zápisky z jeho pobytu v dětském domově docela síla, jak moc byl neštastný že tam skončil a jak zjistil že jeho rodina je horší než dětský domov krásně napsaný čtivý jen jsem zapomněla jak se to jmenuje čtu to po chviličkách když nemám babičky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
22.10.21 13:38

@ka2ka znáš knížky Torey Hayden? To mě jen tak napadlo v souvislosti s tebou popsanou knihou.

• Citovat
  • Upravit
27665
22.10.21 13:42
@JanaDaR píše:
@ka2ka znáš knížky Torey Hayden? To mě jen tak napadlo v souvislosti s tebou popsanou knihou.

neznám kouknu se na to, já ted několik let nečtu mám problém si zapamatovat běžný věci tak jsem přestala číst :think: když už něco přečtu tak jen něco lehkého ale až půjdu půjčovat kouknu jak se ta knížka jmenuje třeba tě zaujme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27665
22.10.21 13:44

@JanaDaR dřív jsem četla hodně klidně pět knížek měsíčně no a nepamatuju si z nich v podstatě ted nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27665
22.10.21 13:46
@JanaDaR píše:

hmmm moc zajímavý :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
22.10.21 13:47

Holky když jsme u témat mimo děti a neštěstí s prázdnou lahví vína-z jakého máte nejraději svařák? A červená klasika nebo bílej? Budu dělat pro více lidí, tak by raději širší úhel než jen ten svůj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
22.10.21 13:47

@ka2ka já se teď pokouším přečíst Viestursovo Na vrchol žádné zkratky nevedou, není to napsané špatně, ale s ohledem na situaci možná zapadne do složky „tohle jsem tenkrát psychicky nedala“.
Torey popisuje vlastní, autentické zkušenosti s týranými dětmi z pozice učitelky.

• Citovat
  • Upravit
Vesmírná drůbež
22.10.21 13:48

@mandle-v-cokolade z červených, spíše sladších vín.

• Citovat
  • Upravit
27665
22.10.21 13:48
@JanaDaR píše:
@ka2ka já se teď pokouším přečíst Viestursovo Na vrchol žádné zkratky nevedou, není to napsané špatně, ale s ohledem na situaci možná zapadne do složky „tohle jsem tenkrát psychicky nedala“.
Torey popisuje vlastní, autentické zkušenosti s týranými dětmi z pozice učitelky.

koukám od ní na knížku sebranka vypadá hodně zajímavě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
22.10.21 13:53

@ka2ka četla jsem od ní Spratek, Divná Jadie, Sebranka, Tichá holka a mám dojem že ještě něco, ale za boha si nevybavím název.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová