Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@JanaDaR píše:
@Venetia je to série.
A kterou knihu máš od něj nejraději?
Ja uz si je vsechny nepamatuju.. Mozna hrbitov zviratek
@JanaDaR
Zrovna Hrozný hněvu mám už strašně let v knihovně. Ještě nedozrály.
Kinga jsem četla zamlada ![]()
@Fiducia třeba moje bývalá učitelka češtiny nikdy nepřečetla Tolkiena. Přišly jí ty knihy složité.
@Fiducia herriota jsem milovala, no ted vlastně vůbec nečtu a v knihovně mám jen takové zamilované a pár detektivek, knížky co ty moje babičky čtou tam bych s ničím jiným neuspěla, ale naučila jsem je číst Vondrušku a Nesba což si myslím že je obrovský pokrok od Javořické ![]()
@JanaDaR píše:
@ka2ka nemáš rozečteného vůbec nic?
vlastně jo takvou maličkou knížečku v knihovně je to životopis kluka, zápisky z jeho pobytu v dětském domově docela síla, jak moc byl neštastný že tam skončil a jak zjistil že jeho rodina je horší než dětský domov krásně napsaný čtivý jen jsem zapomněla jak se to jmenuje čtu to po chviličkách když nemám babičky ![]()
@ka2ka znáš knížky Torey Hayden? To mě jen tak napadlo v souvislosti s tebou popsanou knihou.
@JanaDaR píše:
@ka2ka znáš knížky Torey Hayden? To mě jen tak napadlo v souvislosti s tebou popsanou knihou.
neznám kouknu se na to, já ted několik let nečtu mám problém si zapamatovat běžný věci tak jsem přestala číst
když už něco přečtu tak jen něco lehkého ale až půjdu půjčovat kouknu jak se ta knížka jmenuje třeba tě zaujme
@JanaDaR dřív jsem četla hodně klidně pět knížek měsíčně no a nepamatuju si z nich v podstatě ted nic
@JanaDaR píše:
hmmm moc zajímavý ![]()
Holky když jsme u témat mimo děti a neštěstí s prázdnou lahví vína-z jakého máte nejraději svařák? A červená klasika nebo bílej? Budu dělat pro více lidí, tak by raději širší úhel než jen ten svůj.
@ka2ka já se teď pokouším přečíst Viestursovo Na vrchol žádné zkratky nevedou, není to napsané špatně, ale s ohledem na situaci možná zapadne do složky „tohle jsem tenkrát psychicky nedala“.
Torey popisuje vlastní, autentické zkušenosti s týranými dětmi z pozice učitelky.
@JanaDaR píše:
@ka2ka já se teď pokouším přečíst Viestursovo Na vrchol žádné zkratky nevedou, není to napsané špatně, ale s ohledem na situaci možná zapadne do složky „tohle jsem tenkrát psychicky nedala“.
Torey popisuje vlastní, autentické zkušenosti s týranými dětmi z pozice učitelky.
koukám od ní na knížku sebranka vypadá hodně zajímavě
@ka2ka četla jsem od ní Spratek, Divná Jadie, Sebranka, Tichá holka a mám dojem že ještě něco, ale za boha si nevybavím název.