Trapné téma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27659
21.10.21 20:22
@Parninas píše:
Možná trochu hříšná myšlenka a zároveň stálice emimina - nezkoušela jsi terapie? S trochou nadsázky dáš litr na stůl a můžeš si hodinku vylívat srdíčko do sytosti. :mrgreen: Teda pokud ti jde o to srovnání myšlenek. Zrovna taky hledám, ale všichni mají plno, kruci. :cert:

prd byla jsem jednou a vyhozený peníze to si můžu sednou před takovou tu opičku co kývá hlavou a hodinu jí povídat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
21.10.21 20:22

@Venetia mně se pořád něco děje. :D
A co tak Apolón a Dafné?

• Citovat
  • Upravit
Vesmírná drůbež
21.10.21 20:23

@Fiducia věř mi, tohle bys nevyhrála. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Parninas
21.10.21 20:24
@ka2ka píše:
prd byla jsem jednou a vyhozený peníze to si můžu sednou před takovou tu opičku co kývá hlavou a hodinu jí povídat

Jo, věřím, že ne všichni jsou profi. V každém oboru máš blbce.
Mě to třeba pomohlo fakt ohromně. Ten pocit, když ze sebe člověk může dostat všechen hnus smradlavej fialovej, je k nezaplacení. :dance:

• Citovat
  • Upravit
Vesmírná drůbež
21.10.21 20:25

@Parninas snad tě neslyšela Ou teda… :D

• Citovat
  • Upravit
Parninas
21.10.21 20:27
@JanaDaR píše:

No k Ou bych teda nešla. Minimálně ne k té zlé verzi, co se tu poslední dobou občas objeví. :mrgreen:

Ta moje terapeutka byla anděl. Fakt, jen svatozář nad hlavu. :andel: By mě zajímalo jaká je pak tedy v osobním životě. :D

• Citovat
  • Upravit
6021
21.10.21 20:27

Jo, blbé sny, to mám taky jeden. V různých obdobách se mi furt vrací, že jsem před maturitou a mám aktuální znalosti. Tedy nevím rozhodně nic z maturitních otázek a nemám je ani vypracované. A to je 20 let od maturity. Děs. Nějak mě to poznamenalo 8)
Zdá se mi to párkrát do roku a budím se vynervovaná. Vždy jsem ráda, že to byl jen sen…

Pokud máš nějaké nepříjemné stavy kvůli konkrétnímu člověku, tak to je podle mě lepší, než kdybys nevěděla, kvůli čemu (komu) je ti pod psa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
21.10.21 20:28
@JanaDaR píše:
@Fiducia věř mi, tohle bys nevyhrála. :lol:

Dobře. Já tuhle vyhrála ten oční krém, tak tohle vítězství přenechám tobě :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
21.10.21 20:29

@Parninas on má každý nějaká svá trápení a občas se projevují všelijak navenek.

• Citovat
  • Upravit
Parninas
21.10.21 20:29

K těm snům - z mě neznámých důvodů se mi poslední 3 noci zdá, že mě šikanují všichni spolužáci ze základky a nejde se mi z toho celou noc probudit. Mě asi někdo proklel nebo co… :think:

• Citovat
  • Upravit
Vesmírná drůbež
21.10.21 20:30

@vendulaaa ale tak asi ano, jen to nějak nemá řešení a v tuto chvíli z toho úplně není cesta ven.

• Citovat
  • Upravit
Parninas
@Fiducia píše:
Dobře. Já tuhle vyhrála ten oční krém, tak tohle vítězství přenechám tobě :mrgreen: :mrgreen:
Že ty sis to vyklikala. :cert:
Tři dny jsem točila jako by šlo o život a prt. :cert:
  • Citovat
  • Upravit
27659
@JanaDaR píše:
:mrgreen: otázka je která ou ona je dobře rozdvojená možná roztrojená
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež

@Fiducia přenech a oslav to. Tohle nechceš.  :D

• Citovat
  • Upravit
35415
21.10.21 20:35

@vendulaaa to je častej sen. Prý při problémech se mozek uklidňuje, že už jsme nejakou zkoušku dali :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová