Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@JanaDaR čím víc toho od tebe čtu, tak si připadám trapná já ![]()
Vůbec nemám vztah k vážné hudbě, líbí se mi ty melodie, ale nejdu si poslechnout Dvořáka. Poslouchám akorát v autě rádio Blaník
![]()
Kreslit neumím. Takový to jak s holkama nakreslíme obrázky, a od té čtyřleté vypadají líp, než moje ![]()
Psát mě baví, to sis všimla
Myslím, že to je jedna z věcí, který umím. I si tím přivydělávám, píšu reklamní texty, dělám korektury. Ostatně jeden z mých životních neúspěchů je studium knihovnictví ![]()
@Fiducia píše:
@JanaDaR čím víc toho od tebe čtu, tak si připadám trapná jáVůbec nemám vztah k vážné hudbě, líbí se mi ty melodie, ale nejdu si poslechnout Dvořáka. Poslouchám akorát v autě rádio Blaník
![]()
Kreslit neumím. Takový to jak s holkama nakreslíme obrázky, a od té čtyřleté vypadají líp, než moje
Psát mě baví, to sis všimlaMyslím, že to je jedna z věcí, který umím. I si tím přivydělávám, píšu reklamní texty, dělám korektury. Ostatně jeden z mých životních neúspěchů je studium knihovnictví
práce ve velké knihovně je můj sen ![]()
@Fiducia do toho mě začíná tlačit okolí, víceméně známí, některé z nich ani neznám osobně, ale oni mě tedy nutí vydat knihu. Mně to tedy přijde jako pitomost.
@Fiducia píše:
@Parninas to je fajn, kde objednáváš?
V kuchyni mám lišku s kafíčkem (tu už asi neprodávají, nejde mi najít) a v chodbě toto: ![]()
https://www.malujes.cz/…odra-ryba-6/
@ka2ka teď ti to srdíčko dát prostě musím
![]()
Tvl místo prostě roštěná
![]()
Příspěvek upraven 22.10.21 v 10:18
@Fiducia píše:
@ka2ka teď ti to srdíčko roštěná dát musím![]()
tak konečně první zasloužený
ale víš co zatím jsem se probojovala do takový mini pidi vesnický ale je to krásný
@JanaDaR jako s nakladatelem je to složitý.
Vlastním nákladem třeba přes Startovač teď vychází spousta dobrých knih ![]()
@Fiducia spíš si myslím, že lidé, kterým se to líbí, jsou specifičtí podobným způsobem jako já. A to není žádná masovka.
@ka2ka píše:
tak konečně první zaslouženýale víš co zatím jsem se probojovala do takový mini pidi vesnický ale je to krásný
Taková malá vesnická je přesně můj sen
A srdíčka
![]()
@Fiducia já takhle obecně úplně nezvládám současné autory, všechno to jede na efekt. Drama, snaha šokovat za každou cenu, skutečně urvat ten hlavní čtenářský proud. Poměrně obvykle to v podstatě nemá myšlenku, respektive hlavní myšlenkou je uhnat dav. Já, když se chci začíst, sahám v podstatě od puberty po Steinbeckovi nebo Hardym. Ačkoli Hardy byl ve své době taky pěkná rozbuška.
@Parninas jestli je to hezké, netuším. Snažím se tak vyrovnat se situací, které nerozumím. Nevím, co se stalo a snažím se to nějak překlenout.