Trapné téma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Vesmírná drůbež
22.10.21 09:22

@Parninas jestli je to hezké, netuším. Snažím se tak vyrovnat se situací, které nerozumím. Nevím, co se stalo a snažím se to nějak překlenout.

• Citovat
  • Upravit
35415
22.10.21 09:26

@JanaDaR čím víc toho od tebe čtu, tak si připadám trapná já :mrgreen:

Vůbec nemám vztah k vážné hudbě, líbí se mi ty melodie, ale nejdu si poslechnout Dvořáka. Poslouchám akorát v autě rádio Blaník :oops: :mrgreen:
Kreslit neumím. Takový to jak s holkama nakreslíme obrázky, a od té čtyřleté vypadají líp, než moje :mrgreen:
Psát mě baví, to sis všimla :mrgreen: Myslím, že to je jedna z věcí, který umím. I si tím přivydělávám, píšu reklamní texty, dělám korektury. Ostatně jeden z mých životních neúspěchů je studium knihovnictví :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
22.10.21 09:27

@Parninas to je fajn, kde objednáváš? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27662
22.10.21 09:33
@Fiducia píše:
@JanaDaR čím víc toho od tebe čtu, tak si připadám trapná já :mrgreen:Vůbec nemám vztah k vážné hudbě, líbí se mi ty melodie, ale nejdu si poslechnout Dvořáka. Poslouchám akorát v autě rádio Blaník :oops: :mrgreen:
Kreslit neumím. Takový to jak s holkama nakreslíme obrázky, a od té čtyřleté vypadají líp, než moje :mrgreen:
Psát mě baví, to sis všimla :mrgreen: Myslím, že to je jedna z věcí, který umím. I si tím přivydělávám, píšu reklamní texty, dělám korektury. Ostatně jeden z mých životních neúspěchů je studium knihovnictví :P

práce ve velké knihovně je můj sen :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
22.10.21 09:34

@Fiducia do toho mě začíná tlačit okolí, víceméně známí, některé z nich ani neznám osobně, ale oni mě tedy nutí vydat knihu. Mně to tedy přijde jako pitomost.

• Citovat
  • Upravit
Parninas
22.10.21 09:35
@Fiducia píše:
@Parninas to je fajn, kde objednáváš? :kytka:

Tady :kytka:
https://www.malujes.cz/

V kuchyni mám lišku s kafíčkem (tu už asi neprodávají, nejde mi najít) a v chodbě toto: :mrgreen:
 https://www.malujes.cz/…odra-ryba-6/

• Citovat
  • Upravit
35415
22.10.21 09:36

@ka2ka teď ti to srdíčko dát prostě musím :mrgreen: :srdce:
Tvl místo prostě roštěná :oops: :oops: :oops: :mrgreen:

Příspěvek upraven 22.10.21 v 10:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27662
22.10.21 09:42
@Fiducia píše:
@ka2ka teď ti to srdíčko roštěná dát musím :mrgreen: :srdce:

tak konečně první zasloužený :P ale víš co zatím jsem se probojovala do takový mini pidi vesnický ale je to krásný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
22.10.21 09:45

@JanaDaR jako s nakladatelem je to složitý.
Vlastním nákladem třeba přes Startovač teď vychází spousta dobrých knih :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
22.10.21 09:46

@Parninas dík :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
22.10.21 09:47

@Fiducia spíš si myslím, že lidé, kterým se to líbí, jsou specifičtí podobným způsobem jako já. A to není žádná masovka.

• Citovat
  • Upravit
35415
22.10.21 09:51
@ka2ka píše:
tak konečně první zasloužený :P ale víš co zatím jsem se probojovala do takový mini pidi vesnický ale je to krásný

Taková malá vesnická je přesně můj sen :srdce: A srdíčka :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
22.10.21 09:54

@JanaDaR to jsem si tak typla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
22.10.21 09:59

@Fiducia já takhle obecně úplně nezvládám současné autory, všechno to jede na efekt. Drama, snaha šokovat za každou cenu, skutečně urvat ten hlavní čtenářský proud. Poměrně obvykle to v podstatě nemá myšlenku, respektive hlavní myšlenkou je uhnat dav. Já, když se chci začíst, sahám v podstatě od puberty po Steinbeckovi nebo Hardym. Ačkoli Hardy byl ve své době taky pěkná rozbuška.

• Citovat
  • Upravit
35415
22.10.21 10:02

@Parninas To musím ukázat Ježíškovi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat