Trapné téma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35415
21.10.21 19:34

Já četla vždycky hodně. Akorát jak vás teď čtu, tak si uvědomuju, že se mi mozek scvrknul do velikosti rozinky :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
21.10.21 19:36

@catch-22 a už je z tebe delece 22. chromozomu. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Parninas
21.10.21 19:37

No jeje, to je téma. Sama mám poslední dobou splíny ob den. Mega moc práce, z covid doby jsem si vypěstovala psych. problémy, necítím se vůbec dobře. Zatím svou touhu po sociálnu/pochopení saturuju tady v diskuzích a nebo s manželem. Ale už mi fakt víc a víc hrabe, vidím to na sobě. :cert:

• Citovat
  • Upravit
catch-22
21.10.21 19:38
@JanaDaR píše:
@catch-22 a už je z tebe delece 22. chromozomu. :lol:

Jo, už jsem googlil, co to vlastně je. Ještě tady nějakou dobu vyčkám, co se ještě o sobě dozvím. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Parninas
21.10.21 19:39

Já bych četla až bych brečela, ale doma se na to neumím vůbec soustředit a na chození ven nemám energii. :cert: Doufám, že tu nikoho mým fňukáním nepohorším. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Vesmírná drůbež
21.10.21 19:40

@Parninas no splíny to u mě nebudou. Už je to docela v rektu. Už to nějak nezvládám balancovat.

• Citovat
  • Upravit
Parninas
21.10.21 19:42
@JanaDaR píše:
@Parninas no splíny to u mě nebudou. Už je to docela v rektu. Už to nějak nezvládám balancovat.

Ze mě by asi nebyl zábavný človíček na mailování, tak ti sem alespoň pošlu několik těchto chlapíků. :hug: :hug: :hug: Bude líp.

• Citovat
  • Upravit
Vesmírná drůbež
21.10.21 19:42

@Fiducia na to jsou (nejen tu) jiní. Zachovej klid. Třeba já!
Ty vado, jak já jsem nehorázně pitomá…

• Citovat
  • Upravit
Vesmírná drůbež
21.10.21 19:44

@Parninas já jsem ale poměrně složitý člověk, takže celkem pochybuji, že bych byla vytrvale zábavná.

• Citovat
  • Upravit
17893
21.10.21 19:49
@JanaDaR píše:
Naprosto trapné téma. Hodno ovšem úvodu.
Prožívám takové pitomé období a fakt bych moc potřebovala s někým občas poklábosit. Ideálně asi přes mail. Pokud jsi ženská, která nemá tendence konverzačně klouzat k dětem, covidu, (ne)očkování, vaření oběda, nákupům, apod, pak mi vadit nebudeš. Chlapi to obvykle nedělají, tak nepodmínkuji. Nehledejte v tom žádné intelektuálno, jenom vyčerpaná já. Ale třeba je nás, podivných, trochu víc. Heslo: Bernini, literatura, hejtování Ovčáčka mi nevadí.
Mailovou adresu bych případně poslala do zpráv. Že to vypadá uhozeně vím, že se mi spousta z vás vysměje, to vím taky, ale asi mi to je už jedno.

Vysmeje se ti jen blbec. Tvuj dotaz - vzkaz je uplne v poradku, naopak, je docela kreativni takhle napsat do neznama anonymnim nickum, ze potrebujes s nekym mluvit.

Hele, kdyz ti je dnes blbe, mas pitome obdobi, zitra bude lip. Ono se to tak strida, jednou nahoru, pak nadolu a pak zas bude lip :hug:… klidne mi muzes napsat, ale je nemluvim dobre cesky a asi jsme podle diskuzi i rozdilne typy a navic, neziju v Cechach, takze bych se nemohla s tebou bavit o hejtovani Ovcaka, :mrgreen:, at uz to je ktokoli. Ale klidne napis, pokud chces.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
21.10.21 19:52

@My Melody Ovčáček je Výmluvčí prezidenta. Ono to ani zdaleka není jen dnes, tohle intenzivní nepříjemno trvá skoro měsíc a půl. Tak trochu pitomé to moje téma je, nicméně já jsem pitomá úplně, takže vlastně vrcholný výkon.

• Citovat
  • Upravit
17893
21.10.21 19:54
@JanaDaR píše:
@My Melody Ovčáček je Výmluvčí prezidenta. Ono to ani zdaleka není jen dnes, tohle intenzivní nepříjemno trvá skoro měsíc a půl. Tak trochu pitomé to moje téma je, nicméně já jsem pitomá úplně, takže vlastně vrcholný výkon.

Prave podavas dukaz, ze nejsi az tak pitoma, protoze pitomec si neni schopen uvedomit, ze je pitomec, prave proto, ze je pitomej, :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
21.10.21 19:56

@My Melody proč si to nepřiznat, zvláště když vidím, co vyvádím. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
27660
21.10.21 19:59
@JanaDaR píše:
@My Melody proč si to nepřiznat, zvláště když vidím, co vyvádím. :nevim:

no a co vyvádíš? teda kromě toho že jsi si koupila málo chlastu což je kardinální chyba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
21.10.21 20:02

@ka2ka hm, netuším, jak to definovat. Já zase tolik nepiju, možná to tak vyznělo, ale fakt ne. Jen zrovna na dnešek jsem byla vzhůru od půl čtvrté, blbé sny, blbé emoce a celý den se dvěma nemocnými dětmi přede mnou. Asi tak.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová