Trapné téma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35415
22.10.21 10:17

@JanaDaR já těžkou literaturu moc nedávám. Nemyslím tématem, ale firmou. Plus se přiznám, mám spoustu klasických knih zařazených v kategorii hypsteřiny :oops: Nijak se tím nenavážím do děl. Ale to, co jsem nestihla už číst nechci, protože to čte a diskutuje prostě každej :roll: Čtu hodně knihy o holokaustu. Ale četla jsem ráda třeba Harriota :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
22.10.21 10:24

@Fiducia já mám takhle třeba Hrozny hněvu jako terapii pro horší chvíle. Třeba když mi skončily na JIP dvě děti naráz, byla to jasná volba. No jasně, zvěrolékaře jsem četla také. ;) A mám tu slušnou sbírku knih Stephena Kinga.

• Citovat
  • Upravit
17888
22.10.21 10:35
@JanaDaR píše:
@Venetia no třeba, literatura, sochařství, turistické cíle, ale tak jako obecně, co koho napadne mimo ty nejběžnější obsahy. Ono se to možná samo rozvine, když obě strany vydrží a toť otázka. Sama nevím, jsem prostě utlumená.

Tak muzeme treba spojit italske majstry se socharstvim a s turistickym cilem. :)
Jih Francie, Cote d Azur, male mestecko vedle Nice, jmenuje se Saint Paul de Vence, jsou tam desitky autorskych gelerii, jedna vedle druhe, kde si clovek muze koupit treba originalne dizajnerske dilko- sperk, nebo vytvarne dilo… nedaleko je galerie „Fondation Maeght“, krasne misto, park, stromy, kafe, kde si clovek da neco k jidlu a k piti…a sochy. Misto, ktere jsem navstivila vic krat, predevsim kvuli Giacomettimu a zrovna delaji vystavu rodiny Giacometti, nejznamejsi Alberto a pak jeho bratri, otec a bratranec.
 https://www.saint-pauldevence.com/…e-createurs/

Staci vzit letadlo do Nice, ( a ten deb*ilnej sanitarni pas k tomu :mrgreen: ) A zustat treba tyden na Riviere. A deti nechat tatovi, at se postara. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106134
22.10.21 10:35
@JanaDaR píše:
@Fiducia já mám takhle třeba Hrozny hněvu jako terapii pro horší chvíle. Třeba když mi skončily na JIP dvě děti naráz, byla to jasná volba. No jasně, zvěrolékaře jsem četla také. ;) A mám tu slušnou sbírku knih Stephena Kinga.

To uz je lepsi literatura :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
22.10.21 10:37

@Venetia která?

• Citovat
  • Upravit
Vesmírná drůbež
22.10.21 10:39

@My Melody o tom si mohu leda nechat zdát. A ono je pak lepší nesnít, probuzení bývá podobné kocovině po víkendu stráveném v baru.

• Citovat
  • Upravit
6484
22.10.21 10:57
@My Melody píše:
Tak muzeme treba spojit italske majstry se socharstvim a s turistickym cilem. :)
Jih Francie, Cote d Azur, male mestecko vedle Nice, jmenuje se Saint Paul de Vence, jsou tam desitky autorskych gelerii, jedna vedle druhe, kde si clovek muze koupit treba originalne dizajnerske dilko- sperk, nebo vytvarne dilo… nedaleko je galerie „Fondation Maeght“, krasne misto, park, stromy, kafe, kde si clovek da neco k jidlu a k piti…a sochy. Misto, ktere jsem navstivila vic krat, predevsim kvuli Giacomettimu a zrovna delaji vystavu rodiny Giacometti, nejznamejsi Alberto a pak jeho bratri, otec a bratranec.
https://www.saint-pauldevence.com/…e-createurs/Staci vzit letadlo do Nice, ( a ten deb*ilnej sanitarni pas k tomu :mrgreen: ) A zustat treba tyden na Riviere. A deti nechat tatovi, at se postara. :)
:palec: supr, to by se mi taky libilo :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
22.10.21 10:59

Nevím, zda znáte písničky Lenky Filipové, ale aktuálně bych sebe sama (celou tu situaci) definovala úplným koncem jedné z nich:
„Oči z kaluží,
vlasy z bodláčí,
víc bys nedostal
a to nestačí.“

Tak nějak to teď je.

• Citovat
  • Upravit
106134
22.10.21 11:27
@JanaDaR píše:
@Venetia která?

Stephen King

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
22.10.21 11:28

@Venetia no jo, s tím jsem začala ve dvanácti. První kniha, kterou jsem od něj přečetla, byl Cujo. Jednalo se o čtenářsky úplně nový zážitek.

• Citovat
  • Upravit
106134
22.10.21 11:37
@JanaDaR píše:
Nevím, zda znáte písničky Lenky Filipové, ale aktuálně bych sebe sama (celou tu situaci) definovala úplným koncem jedné z nich:
„Oči z kaluží,
vlasy z bodláčí,
víc bys nedostal
a to nestačí.“Tak nějak to teď je.

A co tahle, moje oblibena

https://youtu.be/mcS2hq15BgE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106134
22.10.21 11:39
@JanaDaR píše:
@Venetia no jo, s tím jsem začala ve dvanácti. První kniha, kterou jsem od něj přečetla, byl Cujo. Jednalo se o čtenářsky úplně nový zážitek.

Asi mam taky prectene skoro vsechny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
22.10.21 11:43

@Venetia nejlepší joke je ovšem konec Temné věže.

• Citovat
  • Upravit
106134
22.10.21 11:46
@JanaDaR píše:
@Venetia nejlepší joke je ovšem konec Temné věže.

Tak to jsem asi necetla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
22.10.21 11:58

@Venetia je to série.
A kterou knihu máš od něj nejraději?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...