Trapné téma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27655
22.10.21 13:55
@JanaDaR píše:
@ka2ka četla jsem od ní Spratek, Divná Jadie, Sebranka, Tichá holka a mám dojem že ještě něco, ale za boha si nevybavím název.

jaká byla nejlepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
22.10.21 13:59

Od střední tíhnu ke knížkám v naturalismu, ale historicky se moc autorů tomuhle směru nevěnovalo (tam už mám vše přečteno). Ale koukám, že máte celkem načteno, takže nemáte, prosím, tip na nějakého novějšího autora?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
22.10.21 14:01
@mandle-v-cokolade píše:
Holky když jsme u témat mimo děti a neštěstí s prázdnou lahví vína-z jakého máte nejraději svařák? A červená klasika nebo bílej? Budu dělat pro více lidí, tak by raději širší úhel než jen ten svůj.

Na posledních vánočních trzích jsem měla z růžového a ten byl naprostá špica. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Vesmírná drůbež
22.10.21 14:03

@ka2ka jako první jsem četla Divnou Jadie, takže to byl potom už takový opar vznášející se nade vším, ale hodně mě zasáhla kniha Spratek.

• Citovat
  • Upravit
27655
22.10.21 14:23
@JanaDaR píše:
@ka2ka jako první jsem četla Divnou Jadie, takže to byl potom už takový opar vznášející se nade vším, ale hodně mě zasáhla kniha Spratek.

kouknu do knihovny co mi půjčuje knížky do knihovny jestli něco má sama jsem zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27655
22.10.21 14:26
@JanaDaR píše:

tak koukám má tam akorát shodou okolností divnou Jadie, nový knížky dostanu za cca tři čtyři měsíce když nás vláda nezavře tak nesmím zapomenout si o ní říct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
22.10.21 14:27

@mandle-v-cokolade sháníš novodobého Zolu?

• Citovat
  • Upravit
Vesmírná drůbež
22.10.21 14:27

@ka2ka tak uvidíš, zda zaujme.

• Citovat
  • Upravit
1977
22.10.21 14:38

@JanaDaR v podstate ano :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
22.10.21 14:38

Ženy, muži, jaká byla nejoblíbenější kniha vašeho dětství? Pro mne jednoznačně Vejce a já Betty MacDonaldové. Můj vztah ke knize, pohled na popsané události, se pochopitelně časem měnil, ale ano, byla to má nejmilovanější.

• Citovat
  • Upravit
6021
22.10.21 14:55

@JanaDaR tu jsem četla tak rok zpátky poprvé a nechápala jsem, jak mě to mohlo míjet ;)
Knížky kupujete nebo si je půjčujete?
My máme doma hrůzu knih…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
22.10.21 14:56

@vendulaaa já jsem úchyl na internetové antikvariáty, doznávám se bez mučení.
A jestli myslíš Betty, znáš její Co život dal a vzal? To je vlastně souborné vydání tří knih. Co jsem trochu větší holka, mám je raději než Vejce.

• Citovat
  • Upravit
11193
22.10.21 15:07
@vendulaaa píše:
@JanaDaR tu jsem četla tak rok zpátky poprvé a nechápala jsem, jak mě to mohlo míjet ;)
Knížky kupujete nebo si je půjčujete?
My máme doma hrůzu knih…

Já ji nečetla, tak to jdu napravit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
22.10.21 15:10

@JanaDaR Tolkien je složitý. To je zrovna jeden z autorů, kdy mi to nevadí :palec: Četla jsem Pána prstenů i Hobita už na střední @ka2ka ta knížka by mě taky zajímala :kytka:
@mandle-v-cokolade červený, sladký a hodně koření :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27655
22.10.21 15:16

@Fiducia zkusím si vzpomenout až půjdu půjčovat je moc pěkně napsaná lehce na to že to je těžký téma a bolavý téma krásně se čte mám ted problém se do čehokoliv začíst ale tohle mě oslovilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová