Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Fiducia píše:
@JanaDaR každej je v něčem magorJá nesnáším hromadění. Takže si pokud možno půjčujeme, nebo kupujeme audio a elektrické knihy.
Nějaké tištěné dostávám a když je jich už moc, tak daruji krabici nebo tašku kamarádce/spolužačce
@My Melody takV těch příbězích je ohromný porozumění
Jsem vysloveně zvířecí člověk a práce se zvířaty je můj nesplněnej sen (a další studijní neúspěch
)
@JanaDaR Já tě samozřejmě vůbec neznám, nevím, jaké věci řešíš a jaké démony v sobě máš. Jen myslím, že říct o sobě, že jsi vadná, je opravdu hodně silné a vlastně i neskutečně smutné. Působíš jako milý člověk, který ale prožívá nějakou hlubokou krizi
A to mě mrzí. Je mi líto, že tak nějak odsuzujes sama sebe ![]()
@Fiducia píše:
Mám to stejně. Bavila mě Hana a Slepá mapaTy další dvě knihy jsem přečetla. A Listopád jsem nedala vůbec
Listopád byl hroznej. Tu alternativní budoucnost dost nezvládla.
@OpportunityNox píše:
Listopád byl hroznej. Tu alternativní budoucnost dost nezvládla.
Do téhle knížky jsem se už ani nepouštěla
@JanaDaR píše:
@OpportunityNox ten popis je tedy zajímavý, alternativní budoucnost?
Co by se stalo, kdyby listopadová revoluce nedopadla…
@mončatka píše:
Do téhle knížky jsem se už ani nepouštěla
To jsi opravdu o nic nepřišla.
@JanaDaR píše:
@mončatka možná bych měla být víc.
To hodně záleží na okolnostech, které tě k tomuhle přesvědčení vedou 🤷 Já si třeba zase myslím, že člověk by měl na sebe hodný a měl by se mít rád ![]()
@JanaDaR píše:
@OpportunityNox ten popis je tedy zajímavý, alternativní budoucnost?
Popis dejme tomu ano, ale smíchej to s jejím stylem, který nějakým způsobem funguje u těch románů o 30., 50.letech apod., ale tady působí fakt děsně, a přidej velkou dávku předvídatelnosti a patosu. Podle mě si ukousla příliš velké sousto.
@OpportunityNox mně to úplně nefungovalo ani u Hany. Ale já jsem fakt divná.
@mončatka okolnosti. No, myslím si, že jak se k nám chová okolí, je vždycky nějaký odraz nás samých. V tom případě jsem fakt monstrum. ![]()