Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
tvoje starosti mít ![]()
když se ti to líbí, tak si to dej, nevím proč o tom zakládáš diskusi ![]()
@stinga píše:tvoje starosti mít
když se ti to líbí, tak si to dej, nevím proč o tom zakládáš diskusi
@Janli píše:
Ono už neletí obočí jak z ruské častušky…
No ono když má holka obočí jak Brežněv, tak to moc sexy není ![]()
@stinga píše:tvoje starosti mít
když se ti to líbí, tak si to dej, nevím proč o tom zakládáš diskusi
A ještě anonymně. To musí být materiál.
Mám blonďaté obočí od přírody a jsem nešťastná! Barva vydrží tak max dva týdny, takže maluju tužkou. Bez tužky vypadám, jak kdybych žádné neměla. Tento trend opravdu nechapu ![]()
Me se to libi moc, ale doma bych to urcite nedelala, jestli oboci odbarvis necim na vlasy, bude to des, potrebujes specialni odbarvovac na oboci, a urcite se potom jeste tonuje do pekne blond. Na peknem upravenem hustem oboci je to pekny, nadruhou stranu se mi taky libi kdyz ma blondyna zvyraznene tmave oboci, pusobi to „vulgarne“ a sexy
, ale kazdy ma svuj vkus, nazor..
Jaaj, kdybych zakládala diskusi pokaždé než si obarvím/ostříhám vlasy, něco si vytetuju, propíchnu, nebo si koupim nějaké trendy hadry, tak zaplevelím emimino tak, že Babišovi spadnou servery ![]()
@zuzkaholl píše:
Mám blonďaté obočí od přírody a jsem nešťastná! Barva vydrží tak max dva týdny, takže maluju tužkou. Bez tužky vypadám, jak kdybych žádné neměla. Tento trend opravdu nechapu
Mám to taky tak a nevadí mi to a ani mi nevadí když si to domaluji. Já mám blonďaté všechno tak se to docela hodí a navíc jsem přírodní typ a na nějaké experimenty si moc nepotrpím.
Já mám vlasy hnědé a když si obočí nedomaluji, tak vypadám jak nemocná. I řasy mám světlé, že ani nejsou videt @Švédka87
Ahoj holky,
. Zkoušela jste to některá? 

co říkáte na odbarvené blond obočí? Dost to teď na internetu vídám a celkem se mi to i líbí
Moc se mi to líbí na slečně, která se na IG jmenuje emmlaird