Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Bomer píše:
@Crystal87 Tak to závidím, vypít na ně mléko neslezu se záchodu hodně dlouhoMinulý rok sem na ně zkusila pít a teda pročištěná sem byla řádně
já s tím od mala problém nemám:))jako malá jsem snědla misku třešní na to tlačenku a zapila to mlíkem všichni na mě koukali jak na exota:D třešně miluju do dnes a piju na ně normálně ![]()
@Antonie Bolavá píše:
nejsi trochu přecitlivělá?Já teda na to nesmím myslet, že by tam nějaký mohl být. Jinak bych se asi pozvracela. Prostě si to nepřipouštím.
Třešně miluju, ale radši na ně moc nepiju. I když prý je to pověra
Mozna jo, ale po mym tresnovym zazitku by byl kazdej druhej ![]()
Jinak musím dodat, že strýc, co tam byl s náma je v pohodě zapíjel pivem
Se slovy:,,No a co, když tak se po…'' ![]()
Já jedině chrupky, jsou výborné a hlavně brzy sladké, takže červivé nejsou (malému vyloupávám pecky, takže mám přehled. Klidně na ně piju a žádný problém
Já třešně mo nejím, max si jich pár natrhám na stromě, a na tu trochu se klidně napiju..mě tohle ovoce moc nebere, jelikož mě nebaví plivat pecky ![]()
@Bomer píše:
A za jak dlouho cca pijete po třešních?
Já je tou Colou zapijela… ![]()
Jsem schopná je pojídat celý den, neřeším to-piju cokoliv, problémy nemám. Pamatuji si z dětství, že jsme na ně i přes zákaz pili cokoliv, abychom nemuseli do školy a stejně nikdy nic nebylo.
Po třešních klidně piju a v pohodě.
Připomněly jste mi vtip:
Co je horšího než najít v třešní červa?
Najít ho jen půlku ![]()
Já mám asi jedinešnej žaludek, jím třešně a klidně se na ně napiju a nikdy mi nic nebylo ![]()